Tutacak inşallah. :)Tamam canım o zaman bu ay böyle tutturamazsam önümüzdeki ay alırım
inşallahTutacak inşallah. :)
Bugun ikinci gün baslayim bari corek otu bal tarcina. İzne gitcez bide kavanoza yapiyimda götürüyüm yanimda.Eşin doğru söylemiş canımcım..
Bence bizimle aynı yolda gidin..
Ovü testi innovita markası. Bu ay kullanmıcam ben. Sen istersen onunla takip et istersen benim gibi gün aşırı değerlendirin. Sen bilirsin.
Yalnız şu çörek otu bal tarçını karıştırıp sabah akşam ye diyorum. Eşine de keçiboynuzu özü al, hünnap markası var eczanede de satılıyor. Bizimki ondan.. Eşim her sahurda yiyor.. Ramazan sonrası gündüz de yer.. Bu ay sen de benn de güzel haberimizi verelim artık canım..
Bu arada bende gebelik testi kalmadı. Sipariş de vermedim. Ben adet geçerse bi tane alırım eczaneden :))
Tamam o zaman hazırla kürü yanına al. :)Bugun ikinci gün baslayim bari corek otu bal tarcina. İzne gitcez bide kavanoza yapiyimda götürüyüm yanimda.
Testi alcam ben ya istikrarli olamiyoruz. Bu ay ayrida kalcaz biraz insallah o zamanlara denk gelmez
günaydınn caanim cok şükür iyiyiz bayram temizliğini bu haftaya biraktim kollari sivadimGünaydınnnn kızlarrr
Nabersiniz bakalım, nasıl gidiyor :)
Keyifler yerinde mi :)
Günaydın. Sizinde mi bat 5 hazirandı ne alemdesinizGünaydın arkadaşlar güzel bir gün olur inşallah güzel haberler ve devam eden mutluluklar olsun inşallah
Evet öyle dünden beri az ağrım var inşallah regl olmam da hamile olduğumu görürüm kan testi bayramda vercem nasip mutlu olurum bayram hediyemiz babalar günü hediyem olur eşinede inşallahGünaydın. Sizinde mi bat 5 hazirandı ne alemdesiniz
Sizin nasıl geçiyor bu aradaEvet öyle dünden beri az ağrım var inşallah regl olmam da hamile olduğumu görürüm kan testi bayramda vercem nasip mutlu olurum bayram hediyemiz babalar günü hediyem olur eşinede inşallah
Ya benim bat önümüzdeki çarşamba . Şimdiye kadar sanki gebelik belirtileri gibiydi. Dünden beri regl sancıları gibi geliyor üzüldüm biraz galiba olacağım diyeSizin nasıl geçiyor bu arada
İnşaAllah ikimizde olmayız iyi düşünelim bebeğimiz bizimledir ve bayram hediyemiz olsun bizlereYa benim bat önümüzdeki çarşamba . Şimdiye kadar sanki gebelik belirtileri gibiydi. Dünden beri regl sancıları gibi geliyor üzüldüm biraz galiba olacağım diye
Umarım öyledir de umudu kestim benİnşaAllah ikimizde olmayız iyi düşünelim bebeğimiz bizimledir ve bayram hediyemiz olsun bizlere
Ben kesmek istemiyom benimle öyle düşünüyom sizde kesmeyin lütfen iyi düşünmeden zarar gelmezki pozitif olalım iyi olsun olur inşallah ne gibi belirtileriniz vardı?Umarım öyledir de umudu kestim ben
Göğüslerim şişti agrıyırdu karnımda değişik bıçak saplanmaları gibi agrılar vardı. Şimdi normal regl sancısı gibi karın bel agrısı varBen kesmek istemiyom benimle öyle düşünüyom sizde kesmeyin lütfen iyi düşünmeden zarar gelmezki pozitif olalım iyi olsun olur inşallah ne gibi belirtileriniz vardı?
test dogrudur canim hemen kos betana baktirmerhaba kızlar benim de ilk bebek olacak inşallah. Geçen ay denedik olmadı. Bu ay 13- 14 mayıs yumurtlama günleriydi. 29 adetimdi gecikti . evde test yaptım pozitif çıktı. daha kan vermeye gidemedim iş yoğunluğundan. testin yanlış olma ihtimali yoktur dimi?
Endokrine gözüktün mü hiç? Benim dhea-so4 hormonum normal değerden çok çok yüksek. Onun bi yolunu bulmaya çalışacağım.yasim 32 3 senedirde deniyorum olmiyor doktorda dedi bana basladiysan tedaviyi yarim birakma sonucta hormon yukluyoruz sana diye olmuyorsa olmuyordur dedi.
Gögüsler şiş benimde sol kaldığımda ağrı var çok şiddetli olmasada hep var belim ağrıyor adete benzer sanki bilemiyomGöğüslerim şişti agrıyırdu karnımda değişik bıçak saplanmaları gibi agrılar vardı. Şimdi normal regl sancısı gibi karın bel agrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?