Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun ikinci gün baslayim bari corek otu bal tarcina. İzne gitcez bide kavanoza yapiyimda götürüyüm yanimda.
Testi alcam ben ya istikrarli olamiyoruz. Bu ay ayrida kalcaz biraz insallah o zamanlara denk gelmez

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olur inşallah güzel haberler ve devam eden mutluluklar olsun inşallah

Günaydın. Sizinde mi bat 5 hazirandı ne alemdesiniz
Evet öyle dünden beri az ağrım var inşallah regl olmam da hamile olduğumu görürüm kan testi bayramda vercem nasip mutlu olurum bayram hediyemiz babalar günü hediyem olur eşinede inşallah

Evet öyle dünden beri az ağrım var inşallah regl olmam da hamile olduğumu görürüm kan testi bayramda vercem nasip mutlu olurum bayram hediyemiz babalar günü hediyem olur eşinede inşallah
Sizin nasıl geçiyor bu arada

Ya benim bat önümüzdeki çarşamba . Şimdiye kadar sanki gebelik belirtileri gibiydi. Dünden beri regl sancıları gibi geliyor üzüldüm biraz galiba olacağım diye
İnşaAllah ikimizde olmayız iyi düşünelim bebeğimiz bizimledir ve bayram hediyemiz olsun bizlere

Ben kesmek istemiyom benimle öyle düşünüyom sizde kesmeyin lütfen iyi düşünmeden zarar gelmezki pozitif olalım iyi olsun olur inşallah ne gibi belirtileriniz vardı?
Göğüslerim şişti agrıyırdu karnımda değişik bıçak saplanmaları gibi agrılar vardı. Şimdi normal regl sancısı gibi karın bel agrısı var

merhaba kızlar benim de ilk bebek olacak inşallah. Geçen ay denedik olmadı. Bu ay 13- 14 mayıs yumurtlama günleriydi. 29 adetimdi gecikti . evde test yaptım pozitif çıktı. daha kan vermeye gidemedim iş yoğunluğundan. testin yanlış olma ihtimali yoktur dimi?

test dogrudur canim hemen kos betana baktir

yasim 32 3 senedirde deniyorum olmiyor doktorda dedi bana basladiysan tedaviyi yarim birakma sonucta hormon yukluyoruz sana diye olmuyorsa olmuyordur dedi.
Endokrine gözüktün mü hiç? Benim dhea-so4 hormonum normal değerden çok çok yüksek. Onun bi yolunu bulmaya çalışacağım.

Göğüslerim şişti agrıyırdu karnımda değişik bıçak saplanmaları gibi agrılar vardı. Şimdi normal regl sancısı gibi karın bel agrısı var
Gögüsler şiş benimde sol kaldığımda ağrı var çok şiddetli olmasada hep var belim ağrıyor adete benzer sanki bilemiyombide mide yanması oldu baya Bende iştah açılması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…