Bunların hepsi var ama ben adet belirtisi olarak değerlendirdim. Umarım bebek vardır ikimizin de o zamanGögüsler şiş benimde sol kaldığımda ağrı var çok şiddetli olmasada hep var belim ağrıyor adete benzer sanki bilemiyombide mide yanması oldu baya Bende iştah açılması
Bayramın 1.günü 15.günde Jan testi yap dedi Dr beklşyomBunların hepsi var ama ben adet belirtisi olarak değerlendirdim. Umarım bebek vardır ikimizin de o zamanNe zaman test yapacaksın
Tedavi mi görüyordun kaçıncı denemenBayramın 1.günü 15.günde Jan testi yap dedi Dr beklşyom
Düşüğüm oldu aşılama yaptım nasip ihşallah tutmuştur senTedavi mi görüyordun kaçıncı denemen
İnşallah olmuşturrrDüşüğüm oldu aşılama yaptım nasip ihşallah tutmuştur sen
İnşaAllahİnşallah olmuşturrr
endokrine hic gitmedim ama kadin dogumcu test yaptirdi bu tsh falan hep normaldi ama sen kac yasindasin canim kac senedir olmuyorEndokrine gözüktün mü hiç? Benim dhea-so4 hormonum normal değerden çok çok yüksek. Onun bi yolunu bulmaya çalışacağım.
Sen test yapmış mıydınBen bugün de adet olmadım acayip başım ağrıyo midem de bişey yesem değişij oluyo ya migrenim tuttu ya da hamileyimilaç arveles h3men kesiyor ama bebk varsa diye içemedim parol içtim o da kesmedi Ne yapıcam hanımlar çok ağrım vr
Yok yapmadım bekliyorum 3 üne kadar beklemek istiyorumSen test yapmış mıydın
Hangi gündü seninSen test yapmış mıydın
O zaman hamilesinYok yapmadım bekliyorum 3 üne kadar beklemek istiyorum
Benim daha var canım :)Hangi gündü senin
Benimde 6 gün önce geldi canım havalardan olabilir.Benim reglm geldi maaşesef galiba 4 gün önde hemde neden böyle oldu hiç anlamadom
Yaaa gecen ay da 3 gün önce gelmişti çok moralim bozuldu düzenim çok iyiydi ilk kez böyle oldu bebek istediğimiz tarihe denk gelince. Umarım havadandırBenimde 6 gün önce geldi canım havalardan olabilir.
Sen programa önceki tarihlerini hatırlayıp girersen o zaten sana bir döngü çıkarır canımKızlar şimdi benim bir önceki regli 3 Mayıs şimdi 29 Mayısta oldu. İlk defa ovülasyon takibi için uygulama indirdim. Burada sorular sordu döngüm için 30 dedim ama salladım daha önce hiç dikkat etmemiştim. Hapın son 2. günü olurdu hep. 26 mı demeliydim. Günü kaçırmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?