Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gögüsler şiş benimde sol kaldığımda ağrı var çok şiddetli olmasada hep var belim ağrıyor adete benzer sanki bilemiyombide mide yanması oldu baya Bende iştah açılması
Bunların hepsi var ama ben adet belirtisi olarak değerlendirdim. Umarım bebek vardır ikimizin de o zaman Ne zaman test yapacaksın

Selam kizlar nasilsiniz:)

Benim adete 1 gun kaldi hcg malesef idrarda silikk bile cikmiyor:) muhtemelen bu aydan umit yok ancak biraz once ovu testi deniyim dedim kafam karisti ,
Ovulasyon testimin adetten 1 gun once boyle olmasi ?

Bu arada pik 18-19 mayista olmustu bizde hem oncesi hem sonrasini degerlendirmistik ama idrarda hic birsey cikmiyor hcg de

Yarin adet olursamda yazarim hepimize bilgilendirme olur.

Endokrine gözüktün mü hiç? Benim dhea-so4 hormonum normal değerden çok çok yüksek. Onun bi yolunu bulmaya çalışacağım.
endokrine hic gitmedim ama kadin dogumcu test yaptirdi bu tsh falan hep normaldi ama sen kac yasindasin canim kac senedir olmuyor

Bugün pilim bitti kızlar..
İftara annemlerle kardeşimgili alıyım dedim.
Mercimek çorba, İzmir köfte, arpa şehriye pilavı, zeytinyağlı fasulye, havuç tarator yaptım.
Şuanda uzanıyorum, çok yoruldum ya.
Misafir değiller ama ramazan günü de bunlar olacak mecbur. Çok çabuk yoruluyorum ya, birilerini davet etmek beni çok yoruyor kızlar..

@Damla1989 ovü testin beni olumlu yönde şüphelendirdi :))))) @KARABATAK_ daha iyi bilir çünkü evvelden o da ovü ile öğrenmiş hamile olduğunu.. Dur bakalım söyler sana.

Ben bugün de adet olmadım acayip başım ağrıyo midem de bişey yesem değişij oluyo ya migrenim tuttu ya da hamileyim ilaç arveles h3men kesiyor ama bebk varsa diye içemedim parol içtim o da kesmedi Ne yapıcam hanımlar çok ağrım vr

Kızlar şimdi benim bir önceki regli 3 Mayıs şimdi 29 Mayısta oldu. İlk defa ovülasyon takibi için uygulama indirdim. Burada sorular sordu döngüm için 30 dedim ama salladım daha önce hiç dikkat etmemiştim. Hapın son 2. günü olurdu hep. 26 mı demeliydim. Günü kaçırmayayım.

Sen programa önceki tarihlerini hatırlayıp girersen o zaten sana bir döngü çıkarır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…