- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Test yaptin mi ?@KARABATAK_ @busra98ist Kızlar bat 4 gün geçti. Hala regl olmadım.
Biraz daha bekle canım. Bazen stresten geç geliyor...@KARABATAK_ @busra98ist Kızlar bat 4 gün geçti. Hala regl olmadım.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBeta hcg yükseldi çok şükür bende 2020 annesiyimmmRabbim bekleyenlerin isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun canım benim de ilk zamanlar ağrım vardı hatta test yapmadan adetim geliyor diye üzülmüştüm. Adeti bir gün geçince test yaptım pozitif gördüm.Merhaba kızlar topiğinizi yeni gördüm umarım en hayırlı şekilde haberlerinizi okuruz burada
Benim de dün olması gerekiyordu test yaptım çift çıkınca kan verdim 74 çıktı şaşkınım mutluyum ama sürekli adet olacakmışım gibi ağrım var ilk öğrendiğiniz zaman benim gibi olanlar var mıydı
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim de ilk zamanlar ağrım vardı hatta test yapmadan adetim geliyor diye üzülmüştüm. Adeti bir gün geçince test yaptım pozitif gördüm.
Benim ağrım bir hafta on gün sürmüştü. Tabi yaptır canım sağlık gebelik olup olmadığını anlamak için. 2 günde 2 katı artması lazım dün 74 çıktıysa yarın 150 gibi bi değer olursa iyi.Teşekkür ederimGeçsin diye bekliyorum ama hafifledi tam olarak geçmedi. Kanda yükselmiş mi diye takip etsem mi acaba
Memleketteyim de doktoruma bayram dönüşü gidebileceğim, sağlık ocağına gideyim yarın misafir olarak o zaman, çok teşekkür ederim insan çekiniyor bilmeyinceBenim ağrım bir hafta on gün sürmüştü. Tabi yaptır canım sağlık gebelik olup olmadığını anlamak için. 2 günde 2 katı artması lazım dün 74 çıktıysa yarın 150 gibi bi değer olursa iyi.
28 yaşımdayım ben de, bir seneyi doldurduk. Benim de tsh falan normal. Dhea so4 sanırım ismi o çok yüksek. Yarın endokrine görüneceğim.endokrine hic gitmedim ama kadin dogumcu test yaptirdi bu tsh falan hep normaldi ama sen kac yasindasin canim kac senedir olmuyor
SelamKızlar bayram tatiline mi çıktınız, nerelerdesiniz bakiyim :))))
Merhaba canim.@KARABATAK_ @busra98ist Kızlar bat 4 gün geçti. Hala regl olmadım.
Sağlık olsun canımcım ne yapalım. Yorulmadan da olmuyor :)Selam
Tatil olsa dinlenirdik herhal :)
Bu tam bir yorgunluk yahu.
Kimse bilmedigi için hamile oldugumu,Sağlık olsun canımcım ne yapalım. Yorulmadan da olmuyor :)
Seni anlıyorum çünkü ben de ay içerisinde düşünüyordum hamile kalırsam son hafta oruç işini nasıl yapıcam anneme çaktırmadan diye :)) başta regl olduğumu bildiği için sonda da olacağımı biliyordu çünkü :))Kimse bilmedigi için hamile oldugumu,
Namaz kılmak icin kose kapmaca oynuyorum.
Cunku oruç tutmuyorum regl oldum sanıyorlar.
Haftaya cuma gunu insallah evimize geleceğiz.
Sen napiyorsun, memleket vs ?
Canım bugün oldum. Bat 26 haziran. Ben bu çörek otu kürüne 2.günü mü başlamalıyım. 5.gün eve dönücem o zaman başlasam geç mi olur.Merhaba canim.
Son durum ne?
Hava degisimi de etkiler regliyi, gerci sen de biliyorsundur.
Birkac gune gelir.
Heryerde reglinin 2.gunu baslanmasi gerektigi yaziyor canim.Canım bugün oldum. Bat 26 haziran. Ben bu çörek otu kürüne 2.günü mü başlamalıyım. 5.gün eve dönücem o zaman başlasam geç mi olur.
Bence o kadar geç kalma.. Neredeysen orda aktar varsa hemen al karıştır...Canım bugün oldum. Bat 26 haziran. Ben bu çörek otu kürüne 2.günü mü başlamalıyım. 5.gün eve dönücem o zaman başlasam geç mi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?