Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar Rabbim herkese hayırlı haberler versin.. 2 gündür beyaz akıntı var şu yumurtlama zamanı olan yumurta akı gibi ama 2 günü de degerlendiremedik 1 gün öncesini degerlendirmiştik bu 2 gün olmadı önümüzdeki günlere hala şansım varmı daha önceki hafta da gün aşırı olmuştu..
Bat 13 haziran...

Merhaba kızlar topiğinizi yeni gördüm umarım en hayırlı şekilde haberlerinizi okuruz burada
Benim de dün olması gerekiyordu test yaptım çift çıkınca kan verdim 74 çıktı şaşkınım mutluyum ama sürekli adet olacakmışım gibi ağrım var ilk öğrendiğiniz zaman benim gibi olanlar var mıydı

Hayırlı olsun canım benim de ilk zamanlar ağrım vardı hatta test yapmadan adetim geliyor diye üzülmüştüm. Adeti bir gün geçince test yaptım pozitif gördüm.

Hayırlı olsun canım benim de ilk zamanlar ağrım vardı hatta test yapmadan adetim geliyor diye üzülmüştüm. Adeti bir gün geçince test yaptım pozitif gördüm.
Teşekkür ederim Geçsin diye bekliyorum ama hafifledi tam olarak geçmedi. Kanda yükselmiş mi diye takip etsem mi acaba

Teşekkür ederim Geçsin diye bekliyorum ama hafifledi tam olarak geçmedi. Kanda yükselmiş mi diye takip etsem mi acaba
Benim ağrım bir hafta on gün sürmüştü. Tabi yaptır canım sağlık gebelik olup olmadığını anlamak için. 2 günde 2 katı artması lazım dün 74 çıktıysa yarın 150 gibi bi değer olursa iyi.

Memleketteyim de doktoruma bayram dönüşü gidebileceğim, sağlık ocağına gideyim yarın misafir olarak o zaman, çok teşekkür ederim insan çekiniyor bilmeyince

endokrine hic gitmedim ama kadin dogumcu test yaptirdi bu tsh falan hep normaldi ama sen kac yasindasin canim kac senedir olmuyor
28 yaşımdayım ben de, bir seneyi doldurduk. Benim de tsh falan normal. Dhea so4 sanırım ismi o çok yüksek. Yarın endokrine görüneceğim.

Sağlık olsun canımcım ne yapalım. Yorulmadan da olmuyor :)
Kimse bilmedigi için hamile oldugumu,
Namaz kılmak icin kose kapmaca oynuyorum.
Cunku oruç tutmuyorum regl oldum sanıyorlar.
Haftaya cuma gunu insallah evimize geleceğiz.
Sen napiyorsun, memleket vs ?

Kimse bilmedigi için hamile oldugumu,
Namaz kılmak icin kose kapmaca oynuyorum.
Cunku oruç tutmuyorum regl oldum sanıyorlar.
Haftaya cuma gunu insallah evimize geleceğiz.
Sen napiyorsun, memleket vs ?
Seni anlıyorum çünkü ben de ay içerisinde düşünüyordum hamile kalırsam son hafta oruç işini nasıl yapıcam anneme çaktırmadan diye :)) başta regl olduğumu bildiği için sonda da olacağımı biliyordu çünkü :))
Bizde memleket olayı yok, evdeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…