Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kızlar yarın başlıcam inşallah. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı ve toplam 10 gün mü. Benim regl 6gün sürer.
Ben ikinci günü başlamıştım. Şuanda reglimin 7. Günü.. Reglimin 10. Günü de yerim bırakırım. Çünkü bu ay 11. Gün yumurtlama olmuştu bende.. Yumurtlama gününe denk gelmemesi lazım diyorlar..

Kızlar bayram tatiline mi çıktınız, nerelerdesiniz bakiyim :))))
Valla keşke tatilde olsak evde ev işleri, yemek vs bunlarla uğraşıyorum üstüne bir de sıcak cabası hareket ettikçe su içinde kalıyor insan

Valla keşke tatilde olsak evde ev işleri, yemek vs bunlarla uğraşıyorum üstüne bir de sıcak cabası hareket ettikçe su içinde kalıyor insan
Evet ya klimasız durulmuyor evde. Çok şükür 3 senedir klima ile rahatız.
Çamaşır bitmiyor temizlik bitmiyor aman. Bazen çok üşengeç oluyorum. Bazen bana bi güç geliyor o zaman işlerimi yapıyorum işte :))))

Canim benim kizimda bat gunu lh testi ayni seninki gibi cikmisti. Akabinde esim eczaneye gitti ve hcg testi yapmistim. Silik cizgi cikmisti ertesi gun de kan vermistim. Ama sen oncesinde hcg testi yaptığını yazmışsın. Belki cok yeni gebelik vardir ama siliktir cizgi , gorememissindir. Testi tekrarla bence yarin sabah. Insallah vardir canim.
[/QUOTE]
@KARABATAK_ canım 175. Sayfada damlanın ovü testi var. Sen biliyorsun anlıyorsun bi baksana...

[/QUOTE]

Ya sizi yerim
Ben ne kadar ilgilisiniz cok tesekkur ederim:) tamam soz yarin denicem. Bugun ne lh yaptim ne de hcg kendimi yasinlere adadim :) yarin haberdar ederim. Iyi ki varsiniz tatlislarim

Evet klima olunca rahat ediyor insan biz taşıncağımız için taktırmadık idare etmeye çalışıyoruz maalesef ev işi hiç bitmiyor özellikle çalışan bir kadınsan

Evet klima olunca rahat ediyor insan biz taşıncağımız için taktırmadık idare etmeye çalışıyoruz maalesef ev işi hiç bitmiyor özellikle çalışan bir kadınsan
Ben 5 gün çamaşır sepetini dolduruyorum :)) cumartesi hepsini yıkıyorum :))) çamaşıra yetişmek zor geliyor bana.
Bide pencere silmek.. Yılda bir silerim :)))

Reactions: BYV
Ben 5 gün çamaşır sepetini dolduruyorum :)) cumartesi hepsini yıkıyorum :))) çamaşıra yetişmek zor geliyor bana.
Bide pencere silmek.. Yılda bir silerim :)))
Ben öyle cam silmek gibi büyük işler için kadın çağırıyorum canım eve haftanın 6 günü çalışınca kendime zor zaman ayırıyorum

Kızlar ben de kırmızıları gördüm bugün sabah başladı üzüldüm tabi biraz ama ilk denememdi sanırım ben bir kere ilşkiye girdim daha girmedim yumurtlamadan sonra 1 gün arayla 1 kere daha olsa iyiydi sanırım neyse önümüzdeki aylara bakıcaz artık adet bitince tekrar ovulasyon testiyle takip yapıcam

Kİzlar bisey sorcamm 5haziran bat ovulasyon da 14.gun olmus olcak oncesinde kaplicaya gdersem sorun olurmu gebelik varsa bilginiz varmi

Hanımlar hepinize hayırlı geceler folic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi kullaniyorlar acaba?

Çörek otu kürüm hazır kızlar. Yeni bir ay çalışmaları başlasın bakalım. Yarın sabah başlıyorum inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için inşallah.

3 aydır bunu içiyorum ben ama folik asit konusunda da tereddütlerim yok değil. Yapay geliyor bana
Ben de şimdilik folbiol aldım ama arkadaslarima doktorlar mg çok yüksek onu kullanmayin demisler. O yüzden kullanmak istemiyorum pek ama bulunduğum yerde su an için bu seçenek var. Bir de tahlil vs yaptirmadan da kullanmak istemiyorum. Burada doktor da sıkıntılı maalesefkendı memleketime gidince detaylı birmuayene olacağım. Şu an için ne yapsam bilemiyorum. Folbiol u mu kullansam yoksa ceviz kabak çekirdeği gibi icinde folic asid bulunan yiyecekler mi tuketsem bilemiyorum. Bu yiyecekler yeterli olur mu illa folic asid takviyesi almak şart mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…