Heryerde reglinin 2.gunu baslanmasi gerektigi yaziyor canim.
Tamam kızlar yarın başlıcam inşallah. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı ve toplam 10 gün mü. Benim regl 6gün sürer.Bence o kadar geç kalma.. Neredeysen orda aktar varsa hemen al karıştır...
Ben ikinci günü başlamıştım. Şuanda reglimin 7. Günü.. Reglimin 10. Günü de yerim bırakırım. Çünkü bu ay 11. Gün yumurtlama olmuştu bende.. Yumurtlama gününe denk gelmemesi lazım diyorlar..Tamam kızlar yarın başlıcam inşallah. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı ve toplam 10 gün mü. Benim regl 6gün sürer.
Valla keşke tatilde olsak evde ev işleri, yemek vs bunlarla uğraşıyorumKızlar bayram tatiline mi çıktınız, nerelerdesiniz bakiyim :))))
Evet ya klimasız durulmuyor evde. Çok şükür 3 senedir klima ile rahatız.Valla keşke tatilde olsak evde ev işleri, yemek vs bunlarla uğraşıyorumüstüne bir de sıcak cabası hareket ettikçe su içinde kalıyor insan
Canim benim kizimda bat gunu lh testi ayni seninki gibi cikmisti. Akabinde esim eczaneye gitti ve hcg testi yapmistim. Silik cizgi cikmisti ertesi gun de kan vermistim. Ama sen oncesinde hcg testi yaptığını yazmışsın. Belki cok yeni gebelik vardir ama siliktir cizgi , gorememissindir. Testi tekrarla bence yarin sabah. Insallah vardir canim.Selam kizlar nasilsiniz:)
Benim adete 1 gun kaldi hcg malesef idrarda silikk bile cikmiyor:) muhtemelen bu aydan umit yok ancak biraz once ovu testi deniyim dedim kafam karisti ,
Ovulasyon testimin adetten 1 gun once boyle olmasi ?
Eki Görüntüle 2275194
Bu arada pik 18-19 mayista olmustu bizde hem oncesi hem sonrasini degerlendirmistik ama idrarda hic birsey cikmiyor hcg de
Yarin adet olursamda yazarim hepimize bilgilendirme olur.
@KARABATAK_ canım 175. Sayfada damlanın ovü testi var. Sen biliyorsun anlıyorsun bi baksana...
Canim benim bat gunu lh testi ayni seninki gibi cikmisti. Akabinde esim eczaneye gitti ve hcg testi yapmistim. Silik cizgi cikmisti ertesi gun se kan vermistim. Ama sen oncesinde hcg testi yaptığını yazmışsın. Belki cok gebelik vardir ama siliktir cizgi gormemissindir. Testi tekrarla bence yarin sabah. Insallah vardir canim.
Evet klima olunca rahat ediyor insan biz taşıncağımız için taktırmadık idare etmeye çalışıyoruzEvet ya klimasız durulmuyor evde. Çok şükür 3 senedir klima ile rahatız.
Çamaşır bitmiyor temizlik bitmiyor aman. Bazen çok üşengeç oluyorum. Bazen bana bi güç geliyor o zaman işlerimi yapıyorum işte :))))
Ben 5 gün çamaşır sepetini dolduruyorum :)) cumartesi hepsini yıkıyorum :))) çamaşıra yetişmek zor geliyor bana.Evet klima olunca rahat ediyor insan biz taşıncağımız için taktırmadık idare etmeye çalışıyoruzmaalesef ev işi hiç bitmiyor özellikle çalışan bir kadınsan
Ben öyle cam silmek gibi büyük işler için kadın çağırıyorum canım eve haftanın 6 günü çalışınca kendime zor zaman ayırıyorumBen 5 gün çamaşır sepetini dolduruyorum :)) cumartesi hepsini yıkıyorum :))) çamaşıra yetişmek zor geliyor bana.
Bide pencere silmek.. Yılda bir silerim :)))
En iyisini yapıyorsun. Kaça geliyor ve ne işler yapıyorBen öyle cam silmek gibi büyük işler için kadın çağırıyorum canım eve haftanın 6 günü çalışınca kendime zor zaman ayırıyorum
Kaplıca iyi gelmez sıcaktan uzak dur benceKİzlar bisey sorcamm 5haziran bat ovulasyon da 14.gun olmus olcak oncesinde kaplicaya gdersem sorun olurmu gebelik varsa bilginiz varmi
Teşekkür ederim cnm gerci hic gebelik belirtim de yok ama akinti vs yine de dikkat ediimKaplıca iyi gelmez sıcaktan uzak dur bence
Vinalac canım bana dtçr yazmıştı özel hastanede. Biraz pahalı amaHanımlar hepinize hayırlı gecelerfolic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi kullaniyorlar acaba?
3 aydır bunu içiyorum ben ama folik asit konusunda da tereddütlerim yok değil. Yapay geliyor banaHanımlar hepinize hayırlı gecelerfolic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi kullaniyorlar acaba?
Ben de şimdilik folbiol aldım ama arkadaslarima doktorlar mg çok yüksek onu kullanmayin demisler. O yüzden kullanmak istemiyorum pek ama bulunduğum yerde su an için bu seçenek var. Bir de tahlil vs yaptirmadan da kullanmak istemiyorum. Burada doktor da sıkıntılı maalesef3 aydır bunu içiyorum ben ama folik asit konusunda da tereddütlerim yok değil. Yapay geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?