kizlar benm kg cok degisken bi veriyorm bi aliyorum. toplamda bugun itibariyle yarim kg almisim. 2 hafta once basa bastim. gecen hafta 1.5 kg almistm smdi geri vermisim
Selamlar kızlar. Kontrolden çıktık Lidya Deniz'im 200 gr, 16 cm olmuş ayak bileğimdeki ödemi sordum araba yolculuğu yapmışsın normal bundan sonra daha da fazla olur karın büyüdükçe dedi doktorum. Yüzüstü ve sırt üstü yatmayı bırak artık daha çok sola yatmaya başla bu haftadan sonra bebek büyümeye başladı dedi. Aklıma gelenler bunlar, bu arada aş erdiğim cam şişe ayranı içip gittiğim için kıpır kıpırdı kuzuşum yüzü dışında her yerini gördük hatta babası videoya çekerken pıttığını bile görmüş
Aynen öyle bide benim bu ara cok fazla oluyo sag tarafta karin boslugum sıkısıyo gece onun sancisina uyaniyorum bebekte o tarafta artik onundami baskisiyla oluyo organlara yer mi aciyo anlayamiyorum öyle böyle gececek o testte sadece cizgi gormekle bitmiyomus her sey yinede cok sukur bugunlerimize
Canım artık bebek ortada ya. O eskidendi sağda ya da solda oluşu. Artık ortaya geldi rahmimiz tam göbek deliğimizin oralarda. Ha bazen sağa bazen sola kayabilir yüzüyorlar minnoşlar içerde ama ortadadır yani normalde. Evet ya ben de demin testime baktım diyorum ki Allahım bu çift çizgiyi yıllarca bekledim şimdi karnımda kıpırdıyor minik. Binlerce kez şükürler olsun inşallah sağ salim kucağımıza da alalım canım
Ben İzmir’deyim perinatolog tarafından yapıldı detaylı ultrason, 550 TL ödedim canım ben çok memnun kaldım. Bi kaç defa renkli olarak yüzünü gösterdi diğerleri yine siyah beyazdı damak, dudak, kalp damarlarına, organlarına ve beyin sıvısına, ense kalınlığı, burun kemiği ve parmaklarına detaylı bir şekilde bakıldı. Benimde rahim boyuna ve amniyon suyuna baktı. Çokta güzel bi fotoğraf yakaladı baktıkça gözlerim doluyor
Selam kızlar doktordayım sabah şeker yüklemem vardı sonuçlarımın hepsi çıkmamış ama çıktığı kadarını gösteicem bayrama biraz rahat girmek istiyorum bu arada sabah dr usg de baktı hersey yolunda dedi çok şükür
Bu arada hemoroid olan arkadaşlar vardı ben kan sulandırıcı kullanıyorum dr kabız olma birde mümkün olduğunca suçla su banyosuna otur dedi o nasıl olacak bilmiyorum ama kan sulandırıcı da kullandığın için extra bir ilaç vermiyorum sıcaklıkla oradaki kan pıhtısı dağılacaktır dedi yeter ki kabız olma dedi kayısıya yüklenicem mecbur
kizlar kanald de hekimoglu diye bir diziyi izliyorm ay bebeklerde salgn cikmis bu bolumunde. ay icim disima cikti nasl duygulandm dayanamadm hasta bebek gorunce
kizlar kanald de hekimoglu diye bir diziyi izliyorm ay bebeklerde salgn cikmis bu bolumunde. ay icim disima cikti nasl duygulandm dayanamadm hasta bebek gorunce
Ben izlemiyorum artık öyle şeyleri geçen gün haberleri izlerken ağladım eşim kanalı çevirdi basketbol maçı açtı geçen hafta sırf korkudan kızımı kreşe göndermedim psikolojim bozuluyor
Kızlar yüz üstü yattığımda ya da masada otururken öne çok eğildiğimde bebeğim kıpır kıpır oluyor acaba rahatsız olduğu için mi tekmeliyor yoksa alan daraldığı için ben hareketlerini daha mı iyi hissediyorum
Kızlar yüz üstü yattığımda ya da masada otururken öne çok eğildiğimde bebeğim kıpır kıpır oluyor acaba rahatsız olduğu için mi tekmeliyor yoksa alan daraldığı için ben hareketlerini daha mı iyi hissediyorum
Merhabalar bir sorum olacak öğretmenim eylülde okullar açılacak kafamda deli sorular var memurlar için dogum öncesi izin 8 haftadan 16 haftaya çıkarıldı yani 24.haftada artık dogum iznine ayrılabiliyoruz fakat eskiden dogum öncesi iznin bir kısmını kullanmayıp dogum sonrasına atabiliyorduk acaba şimdi kaç haftasını atabiliyoruz yoksa mecburi ayırıyorlar mı
Kızlar kamuda çalışanlara sorum olacak: doktorum da daha yaşamamış bu durumu o da bana sordu. 24.haftadan 32.haftaya kadar idari izinli sayılacağız ya bununla ilgili doktor bir rapor verecek mi yoksa kurumumuz mu yazışma falan yapıp izinli sayacak direkt?Ama yine de doktordan 24.haftada olduğumuza dair bir yazı vs almamız gerekir bu durumda da. Bilgisi olan var mı?
Merhabalar bir sorum olacak öğretmenim eylülde okullar açılacak kafamda deli sorular var memurlar için dogum öncesi izin 8 haftadan 16 haftaya çıkarıldı yani 24.haftada artık dogum iznine ayrılabiliyoruz fakat eskiden dogum öncesi iznin bir kısmını kullanmayıp dogum sonrasına atabiliyorduk acaba şimdi kaç haftasını atabiliyoruz yoksa mecburi ayırıyorlar mı
Mecburi diye biliyorum ama 32den sonrasını son 3 haftaya kadardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam isteğe göre çalışabiliyorsun. Çalıştıkların da doğum sonrasına ekleniyor. Ama yanılıyor da olabilirim belki de doktorundan rapor alıp 24ten itibaren de çalışabilirsin benim de kafamda deli sorular