2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Casual cadillac air baktim ben de . Güzeldi begendim canım

bunu ben de merk ediyorm

Onu biliyorum ama benimki henuz yukari cikamadi heralde kasiklarima dogru hissediyorum pit pitlari ve hep sagda daha 18 haftayim ondan sanirim amin canim insallah nasip olur sagsalim

Onu biliyorum ama benimki henuz yukari cikamadi heralde kasiklarima dogru hissediyorum pit pitlari ve hep sagda daha 18 haftayim ondan sanirim amin canim insallah nasip olur sagsalim
Ondan da olabilir canım. Ben bazen göbek deliğinin hemen yanında, bazen de aşağılarda kasıklarımda hissediyorum. Bebeğin pozisyonuyla alakalı bence
Ama sende daha erken ya ondan da olabilir

Ondan da olabilir canım. Ben bazen göbek deliğinin hemen yanında, bazen de aşağılarda kasıklarımda hissediyorum. Bebeğin pozisyonuyla alakalı bence
Ama sende daha erken ya ondan da olabilir
Aynen bende ona bağlıyorum bakalim canim

Ben yüz üstü yatmıyorum canım. Doktorum da 12 haftadan sonra artık yatma demişti. Ben sıkışır diye düşünüyorum

Kızlar bende 15 ağustosa detaylı icin hekimoğlundan randevu aldım 350 tl herkes cok memnun kalmıs bakalım oğluşumu renkli görmek icin sabırsızlanıyorum

ya sabahtan beri hiç hareket yoktu moralim bozulmuştu şimdi oturdum hareket hissediyorum ağlama krizine girdim annelik biraz da manyaklık bence
kıyamam yaa bendede oluyo canım 2 gün dogru dürüst hareket etmedi çok üzülüyodum doktora gidicektşm nerdeyse baktım hafif hafif hissetmeye basladım artık yönümü degişiyo niye hissetmiyosak arada 2.bebegim ama hala çözmüş degilimkanama falan olmadıgı sürece korkma

Kan sulandırıcı işe yarıyor mu hemoroid için

büyük tuwaletini yapmana çok sewindim canım bunu kutlamalıyızmagnezyum tozuyla çıkabiliyorum, bende hakkaten insan fena rahatlıyor yaaawwwww

Merhaba Hanimlar, Doktordan geldik Organlari yerindeymis kendi doktorum yanlis görmüş hersey yolundaymis cok şükür.

Ha birde kizim olacak cok şükür

Canım çok sevindim senin adına, gözün aydın sağlıkla kucagimiza alalım inşallah bebeklerimizi

büyük tuwaletini yapmana çok sewindim canım bunu kutlamalıyızmagnezyum tozuyla çıkabiliyorum, bende hakkaten insan fena rahatlıyor yaaawwwww
Şimdi tutturabilene aşk olsun
Demin meyve yedim fazla kaçırmışım. Midem bulanıyor karnım gurul gurul halsizleştim birden. Doktorumu aradım acaba üşüttüm mü diye. Ne yedin dedi bir kase meyve salatası yedim dedim. Ondan olmuştur dedi. Kıvranıyorum şimdi resmen biraz keyif yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım
Kutlama falan yok dağılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…