Yoyko aldık kurduk evde çok kaliteli kumaşı hem travel hemde hafif çok beğendüm bakabilirsinizBebek arabası araştırmalarına başlayan var mı kızlar, hangi markalara bakıyorsunuz? Ben hem travel sistem olsun puset takılsın hem de hafif uzun vadeli kullanılacak bişey olsun istiyorum ama hangi markalara bakmak lazım emin değilim. Mamas&papasın modelleri hoşuma gitti şimdilik
Deme ya. Ben de hareket edince mutlu oluyordum yatmaya devam ediyordumEvet bebek rahatsız olunca seni de rahatsız edermiş doktorum söyledi canım, ondandır.
İzlediğim videolarda doktorların önerdiğini hatırlıyorum canım. Bi çok kişiden de son gün bile ilişki yaşadığını okumuştum.Bayanlar son 3 ay cinsel ilişki yasak mı? Yada bir riski olur mu normal doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum ben
Ben 6.ay diye duymuştum yatıyordum valla. Artık yatmayacağım ben de. Zaten anca alışırım yan yatmayaBen yüz üstü yatmıyorum canım. Doktorum da 12 haftadan sonra artık yatma demişti. Ben sıkışır diye düşünüyorum
Canım çok sevindim senin adına, gözün aydınsağlıkla kucagimiza alalım inşallah bebeklerimizi
Çokkk sevindim canım ne güzel maşallah
Maşaallah. Kaç haftalık bebeğiniz ayrıntılı ultrason mu yaptırdınızSelamlar kızlar. Kontrolden çıktık Lidya Deniz'im 200 gr, 16 cm olmuşayak bileğimdeki ödemi sordum araba yolculuğu yapmışsın normal bundan sonra daha da fazla olur karın büyüdükçe dedi doktorum. Yüzüstü ve sırt üstü yatmayı bırak artık daha çok sola yatmaya başla bu haftadan sonra bebek büyümeye başladı dedi. Aklıma gelenler bunlar, bu arada aş erdiğim cam şişe ayranı içip gittiğim için kıpır kıpırdı kuzuşum yüzü dışında her yerini gördük hatta babası videoya çekerken pıttığını bile görmüş
17+5iz. Yok 22de detaylı yaptırıcamMaşaallah. Kaç haftalık bebeğiniz ayrıntılı ultrason mu yaptırdınız
Çok sevindim canım maşaAllahMerhaba Hanimlar, Doktordan geldik Organlari yerindeymis kendi doktorum yanlis görmüş hersey yolundaymis cok şükür.
Ha birde kizim olacak cok şükür
Bugün markette küçük bir kızla şakalaşıyorduk, annesi dedi ki “Bak ablanın karnında bebek var” anlaşılmasına çok şaşırdım ya ben hala kendi kilolarım gibi duruyordur sanıyorum ama yanılıyorum galiba
Bizimde komşumuzun kızı var arabada kucagıma oturmak istedi annesi olmaz annem Hatice nin karnında bebek var aglar dedi şimdi beni ne zaman görse Hatice senin karnında bebek var aglar dimi diyor ama çok kıskanç beni de eşimi de çok seviyor akrabamız zaten sevicekmisin benim bebegimi diyorum hayır diyor Bi ara eşime küsmüştü ben onu sevmiyorum emmi haticeyi seviyor o Hatice nin diyordu daha 3 yaşına yeni girdi ama çok tatlı konuşuyor zilliBugün markette küçük bir kızla şakalaşıyorduk, annesi dedi ki “Bak ablanın karnında bebek var” anlaşılmasına çok şaşırdım ya ben hala kendi kilolarım gibi duruyordur sanıyorum ama yanılıyorum galiba
Benim de karnım son 3 haftada fazlası ile çıktı artık kıyafetlerden de belli oluyor özellikle iç çamaşırı ile ayna karşısına geçip bakıyorum da alt kısmı gergin ve şiş duruyor çok tatlı görünüyor ama normalde hiç istemezdim karnım çıksın büyük olmasın derdim hep ama şimdi baktıkça hoşuma gidiyorben tartiya ciktim 70i gördüm sok oldum65 i görmeye alismisim ama bebegin hareketlerini hissetigimden beri karnimin iyice ciktigini fark ettim
Bebek iyice kendini dışarı attığı için karın büyüyor Ve hareketler daha çok hissediliyormuşben tartiya ciktim 70i gördüm sok oldum65 i görmeye alismisim ama bebegin hareketlerini hissetigimden beri karnimin iyice ciktigini fark ettim
Ne güzel zayıf olduğun için bebek bebek duruyordurBenim de karnım son 3 haftada fazlası ile çıktı artık kıyafetlerden de belli oluyor özellikle iç çamaşırı ile ayna karşısına geçip bakıyorum da alt kısmı gergin ve şiş duruyor çok tatlı görünüyor ama normalde hiç istemezdim karnım çıksın büyük olmasın derdim hep ama şimdi baktıkça hoşuma gidiyor
Büyük tekerleğin manevra kabiliyeti iyi oluyor dönüşlerde falan. Benimkinin de ağırlığı 10 kg ona rağmen baya hafif geliyordu bana. Tek elle kapanması da avantaj ayrıca canımBenim beğendiğim modelde de ağırlığı 7 kg yazıyor emsallerine göre hafif gibi tek elle açılıp kapanabiliyor. Yokuşlu bir yerde oturuyorum rahat sürebilmek için tekerleri büyük olsa daha mı rahat olur yokuşta acaba
Bacaklarımda vs bişey yok ama bel kısmı da kilo aldım gibi geliyor fazla olmasa da sırt ve belde de kilo aldım biraz ama karnım yusyuvarlak duruyor kapalı oldugum için kapşonlu önünde cepli bir tunik aldım bayrama onu giyince tam hamile gibi duruyorum mesela bol oldugu halde karnım kendini belli ediyorNe güzel zayıf olduğun için bebek bebek duruyordurbana hala yemişim de şişmişim gibi geliyor
Canım kabak tadını beğenmiyorsan mücver yapıp yiyebilirsin. Benim oğlana köfte diye yutturuyorum benHayatımda hiç dilime sürmediğim bişey kabaktadı nasıldır hiç bilmem bile
Sizde kabakla çok yemek var ama bizde fazla tüketilmiyor canım.
Yine de önerin için sağol
Henüz ben de o aşamaya gelmedim ama araştırıp okuduğum bilgiler şu sekilde canım. Normalde 32. Haftada Doğum izni başlıyor. Istersek 32-37 haftalar arası çalışabilir raporuyla beraber çalışıp doğum sonrasına ekletiyoruz. Şimdi bu 24. Haftada başlayan idari izin doğum sonrasına aktarılmıyor. Ve eğer 24. Haftada idari izne ayrılıp 32-37 haftalar arasını doğum sonrasına aktarmak istiyorsak 32-37 arasını çalışmamız gerekiyor.Merhabalar bir sorum olacak öğretmenim eylülde okullar açılacak kafamda deli sorular varmemurlar için dogum öncesi izin 8 haftadan 16 haftaya çıkarıldı yani 24.haftada artık dogum iznine ayrılabiliyoruz fakat eskiden dogum öncesi iznin bir kısmını kullanmayıp dogum sonrasına atabiliyorduk acaba şimdi kaç haftasını atabiliyoruz yoksa mecburi ayırıyorlar mı
Doktordan 24. Haftada olduğuna dair bir yazı alınıyormuş canım. Onu kuruma teslim ediceksin. Gerekli yazışmayı onlar yapacak. Sen yine de kurumun nasıl bir belge istiyor onu sor.Kızlar kamuda çalışanlara sorum olacak: doktorum da daha yaşamamış bu durumu o da bana sordu. 24.haftadan 32.haftaya kadar idari izinli sayılacağız ya bununla ilgili doktor bir rapor verecek mi yoksa kurumumuz mu yazışma falan yapıp izinli sayacak direkt?Ama yine de doktordan 24.haftada olduğumuza dair bir yazı vs almamız gerekir bu durumda da. Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?