2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yoyko aldık kurduk evde çok kaliteli kumaşı hem travel hemde hafif çok beğendüm bakabilirsiniz

Bayanlar son 3 ay cinsel ilişki yasak mı? Yada bir riski olur mu normal doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum ben

Bayanlar son 3 ay cinsel ilişki yasak mı? Yada bir riski olur mu normal doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum ben
İzlediğim videolarda doktorların önerdiğini hatırlıyorum canım. Bi çok kişiden de son gün bile ilişki yaşadığını okumuştum.

Maşaallah. Kaç haftalık bebeğiniz ayrıntılı ultrason mu yaptırdınız

ben tartiya ciktim 70i gördüm sok oldum 65 i görmeye alismisim ama bebegin hareketlerini hissetigimden beri karnimin iyice ciktigini fark ettim

Bizimde komşumuzun kızı var arabada kucagıma oturmak istedi annesi olmaz annem Hatice nin karnında bebek var aglar dedi şimdi beni ne zaman görse Hatice senin karnında bebek var aglar dimi diyor ama çok kıskanç beni de eşimi de çok seviyor akrabamız zaten sevicekmisin benim bebegimi diyorum hayır diyor Bi ara eşime küsmüştü ben onu sevmiyorum emmi haticeyi seviyor o Hatice nin diyordu daha 3 yaşına yeni girdi ama çok tatlı konuşuyor zilli

ben tartiya ciktim 70i gördüm sok oldum 65 i görmeye alismisim ama bebegin hareketlerini hissetigimden beri karnimin iyice ciktigini fark ettim
Benim de karnım son 3 haftada fazlası ile çıktı artık kıyafetlerden de belli oluyor özellikle iç çamaşırı ile ayna karşısına geçip bakıyorum da alt kısmı gergin ve şiş duruyor çok tatlı görünüyor ama normalde hiç istemezdim karnım çıksın büyük olmasın derdim hep ama şimdi baktıkça hoşuma gidiyor

Bebek iyice kendini dışarı attığı için karın büyüyor Ve hareketler daha çok hissediliyormuş bana kalsa bebeğim büyüsün karnın dursun

Ne güzel zayıf olduğun için bebek bebek duruyordur bana hala yemişim de şişmişim gibi geliyor

Büyük tekerleğin manevra kabiliyeti iyi oluyor dönüşlerde falan. Benimkinin de ağırlığı 10 kg ona rağmen baya hafif geliyordu bana. Tek elle kapanması da avantaj ayrıca canım

Ne güzel zayıf olduğun için bebek bebek duruyordur bana hala yemişim de şişmişim gibi geliyor
Bacaklarımda vs bişey yok ama bel kısmı da kilo aldım gibi geliyor fazla olmasa da sırt ve belde de kilo aldım biraz ama karnım yusyuvarlak duruyor kapalı oldugum için kapşonlu önünde cepli bir tunik aldım bayrama onu giyince tam hamile gibi duruyorum mesela bol oldugu halde karnım kendini belli ediyor

Kızlar göbek deliğimin 4 parmak altında dokununca bir acıma oluyor ya. Normalde yok ağrı falan sadece dokunduğumda. Göbek deliğimde bir çıkıklık yok, doktorum kas ağrısı gibi duruyor dedi acaba bir yere mi vurdum 4 5 gündür de geçmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı

Hayatımda hiç dilime sürmediğim bişey kabak tadı nasıldır hiç bilmem bile
Sizde kabakla çok yemek var ama bizde fazla tüketilmiyor canım.
Yine de önerin için sağol
Canım kabak tadını beğenmiyorsan mücver yapıp yiyebilirsin. Benim oğlana köfte diye yutturuyorum ben yoksa ağzına sürmez.
Henüz ben de o aşamaya gelmedim ama araştırıp okuduğum bilgiler şu sekilde canım. Normalde 32. Haftada Doğum izni başlıyor. Istersek 32-37 haftalar arası çalışabilir raporuyla beraber çalışıp doğum sonrasına ekletiyoruz. Şimdi bu 24. Haftada başlayan idari izin doğum sonrasına aktarılmıyor. Ve eğer 24. Haftada idari izne ayrılıp 32-37 haftalar arasını doğum sonrasına aktarmak istiyorsak 32-37 arasını çalışmamız gerekiyor.
Bir de bazı kurumlar bu 24 haftadan sonrasını elemanı yoksa vermeyebiliyormuş yani amirin insiyatifine bırakmışlar sanırım.
Benimki okul başladıktan 1 ay sonraya denk geliyor. Napacağımı kestiremiyorum şuanda çok kararsızım. 1 ay sonra başlayıp 5 hafta çalışıp tekrar ayrılmak mantıksız geliyor bi de öğrencilerim için de zor olur. Bi de okuldan çok uzak kaldılar. Öğrencilerimi düşünürsem sanırım direk başlayıp 37. Haftada normal izne ayrılacağım.

Doktordan 24. Haftada olduğuna dair bir yazı alınıyormuş canım. Onu kuruma teslim ediceksin. Gerekli yazışmayı onlar yapacak. Sen yine de kurumun nasıl bir belge istiyor onu sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…