2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bu sirkeli suyla silme işlemi nasıl yapılıyor dr un verdiği ilaç 8 saat durmalıydı idrar yapmamam gerekti valla 7 saat zor dayandım birde sirke ile sileyim diyorum orayı nasıl oluyor peçete ile olur mu
Canım sirkeyi biraz sulandiriyosun makyaj pamuguyla siliyosun yada pamukla biraz yakiyomus gibi oluyo ama geciriyo doktor direk oneriyo ama alerjik bunyen varsa bişey diyemeyecem çok az sirke katsan bile emin ol etkisini göreceksin .

selam canim Ben ana kucagi almadim eger bebek dogduktan sonra eksikligini hissedersem alcam. Bebek arabasini da baharda alcam simdiden kalabalik etmicem esimin kardesi pusetini alacak sadece. Kanguru almayi dusunuyorum ama onda da kararsizim

Canım sirkeyi biraz sulandiriyosun makyaj pamuguyla siliyosun yada pamukla biraz yakiyomus gibi oluyo ama geciriyo doktor direk oneriyo ama alerjik bunyen varsa bişey diyemeyecem çok az sirke katsan bile emin ol etkisini göreceksin .
Alerjimin olduğunu sanmıyorum denilen bugün

Canım ben park yatak aldım ilerisi içinde kullanılması adına ama ayriyeten baybnest yapacağım dönene kadar onda yatar diye düşündüm çünkü yeni ev taşıdık şuan yerlesmeyecegiz annemde kayinvalidemde derken bı miktar idare etmesi açısından öyle karar kıldım . Bebek arabasi düşünmedim yaza doğru alma taraftarıyım . Ablam bebek pusetin verecek onla gidip geleceğim ana kucağını da gereksiz buluyorum. Aldığım park yatak cidden çok sağlam indirimi yakaladım donenecesinde titreşim kuş sesleri ışık sensörü mevcut çok memnun oldum en ufak sıkıntısı çıkmadı .

Eklentiler

• IMG-20200906-WA0000.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200719-194018.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 36
İyi çok şükür canım bebeğin kaç gram çıktı . Benimkide yan duruyor ağrım oluyo o yüzden göbek degilimin çevrelerinde sola kafasını dayamış sagada poposunu doktor gülerek ağrın nerde dedi sağ tarafta dedim tabi ağrı yapar poposunu dayamış hanfendi dedi kızlar ben genelde kasıklarıma doğru hissediyorum yukarı niye cikmiyo anlamadım daha erken mi bunun için .

Alerjimin olduğunu sanmıyorum denilen bugün
Tamam canım yinede doktoruna sorabilirsen sor ama bisey yapacağını sanmıyorum. Yanlış alım günlük pet yada peçete alışkanlığı daha çok sebep oluyo enfeksiyona o yüzden diyolar zaten sürekli iç çamaşırı değiştirin diye. Bende de ara sira oluyo ama ben camasirim temiz olmasına rağmen peçete alışkanlığımdan vazgeçemedim takıntılıyım o konuda şu durumda ilişki yaşanıyorsa o yüzden de olabilir.

1400 cikti canm. benm belimde cok agri oluyor onun disinda bi agrim yok canm.

selam canim Ben ana kucagi almadim eger bebek dogduktan sonra eksikligini hissedersem alcam. Bebek arabasini da baharda alcam simdiden kalabalik etmicem esimin kardesi pusetini alacak sadece. Kanguru almayi dusunuyorum ama onda da kararsizim

Canım buna bi bakarmısın fikrin önemli benim için. Sence bu nasıl?
Ben ertelemeyi düşünmüyorum hazır bizimkiler alıyorken hepsini tümden alsınlar istiyorum.

Güzelmiş canım. Allah kullanmayı da nasip etsin hayırlısıyla

Canım buna bi bakarmısın fikrin önemli benim için. Sence bu nasıl?
Ben ertelemeyi düşünmüyorum hazır bizimkiler alıyorken hepsini tümden alsınlar istiyorum.
canim bende alisveris yaparken baktim bunlara ama fiyat kullanma suresi acisindan dusununce almamaya karar verdim. Ama belki hamaklar var ya onlardan alabilirim dogduktan sonra ihtiyac hissedersem

canim bende alisveris yaparken baktim bunlara ama fiyat kullanma suresi acisindan dusununce almamaya karar verdim. Ama belki hamaklar var ya onlardan alabilirim dogduktan sonra ihtiyac hissedersem
Bebişler çok seviyorlar çok rahat ediyorlar diye okudum çoğu yerde. Ondan düşündüm. Öncelik tabiki yatak, araba falan. Bebek odası yapmayı henüz düşünmüyorum canım çünkü benim yatak odamda yatcak bi süre. O yüzden kendinden dolaplı yataklar varya ondan düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…