Kizlar bebekler dogunca eve misafir kabul etme konusunda ne dusunuyorsunuz? Gecen gun kv ile konusuyoduk kendi teyzemi babaannemi bile istemiyorum aslinda kucucuk bebek korona var dedim o da kapidan gorurler dokunmazlar altin takmak ister gelen dedi. Ben de aman takmasinlar bebegimden onemli mi dedim. Esimin anneannesi de bunu duymus esime Tugce boyle dedi cok bozuldum biz bebege gelmicek miyiz yani demis sikayet etmis ben yokken. Siz ne dusunuyorsunuz? Kendi annemde gormemisin oglu olmus dedi bana bu arada bu konuyla ilgili
Hic kimseyi kabul etmicem ben alinan alinsin
Aslinda kendilerinin düşünmesi lazim, is bebegin odasına girmek veya girmemek degil ki
size bulaşırsa bebegi bile emzirmezsiniz
Biraz net olmakta fayda var
Altın takmak isteyen bekler altın da kacmiyo bebekte
Hamilelikte şeker çıkınca ilaçla tedavi edilmiyomus canım sadece diyet ve spor veriyolarmis ben zaten hep diyetteyim. Sadece öğrenmiş olacam ki ilk haftalarında açlık şekerim 116 çıkınca öğrendim. Bu kadar dikkat ederken 75 gr ekstra şeker almış olcam. Bilmiyorum ne yapsam.
26. Haftam bitti canım bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu 876 gr cıktı suyu da normal. Çok kararsizim.
Canım olur mu insülin iğnesi veriyorlar. Benim arkadaşım doğuma kadar vurdu kendine. İlacı var bunun diyetle olmaz. Kesin yaptır yüklemeyi. Netleşsin durumun.
Kizlar bebekler dogunca eve misafir kabul etme konusunda ne dusunuyorsunuz? Gecen gun kv ile konusuyoduk kendi teyzemi babaannemi bile istemiyorum aslinda kucucuk bebek korona var dedim o da kapidan gorurler dokunmazlar altin takmak ister gelen dedi. Ben de aman takmasinlar bebegimden onemli mi dedim. Esimin anneannesi de bunu duymus esime Tugce boyle dedi cok bozuldum biz bebege gelmicek miyiz yani demis sikayet etmis ben yokken. Siz ne dusunuyorsunuz? Kendi annemde gormemisin oglu olmus dedi bana bu arada bu konuyla ilgili
Canım olur mu insülin iğnesi veriyorlar. Benim arkadaşım doğuma kadar vurdu kendine. İlacı var bunun diyetle olmaz. Kesin yaptır yüklemeyi. Netleşsin durumun.
Amin İnşAllah. Aynen canım bebeği görmeseler bile sonuçta bebekle temas halinde olan anne babayla temas olursa bebekte etkilenir. Allah korusun.
Oyüzden risk sayılır. Hiç gerek yok riske. Herkesin düşünceli olmasa gerek bu durumda.
Benim doktorum şeker yüklemesi hakkında bişey söylemedi. 27+2 de gittim. Açlık şekerim iyi seyrettiği için mi acaba. Bende sormayı unuttum. Hastaneye gidince bir an önce çıkmak için acele ediyorum. Ondan galiba
Arkadaşının doğumdan sonra şeker sorunu geçti mi canım? Doğum sonrasında insulin yine kullanıyo mu? %85 gidiyomuş hamilelik şekeri ama tip 2 diyabet riski oluyomuş. Ben de endişeliyim biraz.
Seninde eline saglik bende bugun elbise diktim beya yoruldum iyice agirlasmadan daha cok yapmam lazim. Bende makrame yapicaktimda cok oyamar diye vazgectim
kızlar 27. haftadayım. bugün kontrole gittim bebeğim 863 gr doktor 2 hafta geriden geliyor. çok üzüldüm. bebeğim çok mu zayıf benim durumumda olan varmı. siz neler yiyorsunuz. nasıl kilo aldıracağım bebeğime.
Seninde eline saglik bende bugun elbise diktim beya yoruldum iyice agirlasmadan daha cok yapmam lazim. Bende makrame yapicaktimda cok oyamar diye vazgectim