2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben kabul etmicem evde 4 yaşında bir kızım var alınan alınsın dünya kırıldı bu virüsten biz kabul etmemişiz çok mu

Eşim de böyle düşünüyor bu konuda. Girişte bi odamız var. Gelen olursa oraya alalım diyor.

Bebeğe küvez eteği yaptım nasıl olmuş. Yoruldum ama ya 3 saat sürdü. Yine de çok hoşuma gitti. İnşallah nasip olur da güzelce süslerim odamı ya

Eklentiler

• 6F13F6BC-2CAC-42A2-A40E-A0DFE72E85FB.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 98CEE2D5-9DFD-4CC6-AE91-FE9B0C188AFA.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 87
Canım olur mu insülin iğnesi veriyorlar. Benim arkadaşım doğuma kadar vurdu kendine. İlacı var bunun diyetle olmaz. Kesin yaptır yüklemeyi. Netleşsin durumun.

Bize misafir gelmez zaten gelirse de kabul etmem.

Canım olur mu insülin iğnesi veriyorlar. Benim arkadaşım doğuma kadar vurdu kendine. İlacı var bunun diyetle olmaz. Kesin yaptır yüklemeyi. Netleşsin durumun.

Yaptıracam yarın canım, inşallah iyi olur. Teşekkür ederim

InsAllah sorunsuz atlatırız hepimiz bu dönemleri
Başka odaya da alınsa cok cok dikkat etmek gerekiyo
Amin İnşAllah. Aynen canım bebeği görmeseler bile sonuçta bebekle temas halinde olan anne babayla temas olursa bebekte etkilenir. Allah korusun.
Oyüzden risk sayılır. Hiç gerek yok riske. Herkesin düşünceli olmasa gerek bu durumda.

Korona sütten geçmiyormuş sağıp verilebilirmiş bebeğe
Bebeğe küvez eteği yaptım nasıl olmuş. Yoruldum ama ya 3 saat sürdü. Yine de çok hoşuma gitti. İnşallah nasip olur da güzelce süslerim odamı ya
Çok güzel canım ne marifetli annelersiniz ya

Benim doktorum şeker yüklemesi hakkında bişey söylemedi. 27+2 de gittim. Açlık şekerim iyi seyrettiği için mi acaba. Bende sormayı unuttum. Hastaneye gidince bir an önce çıkmak için acele ediyorum. Ondan galiba

Arkadaşının doğumdan sonra şeker sorunu geçti mi canım? Doğum sonrasında insulin yine kullanıyo mu? %85 gidiyomuş hamilelik şekeri ama tip 2 diyabet riski oluyomuş. Ben de endişeliyim biraz.

Seninde eline saglik bende bugun elbise diktim beya yoruldum iyice agirlasmadan daha cok yapmam lazim. Bende makrame yapicaktimda cok oyamar diye vazgectim

Benim 4. Olmasina ragmen hem heyecan hem sabırsızlık var
Sizlerin ki cok normal

MasAllah oburleri buyukmu

Canm muz ve kaşar kilo aldırıyor bebeğe

Kizmar soyle dizalti coraplar nerede bulabilirim online haric esim bir kac yere bakti yoktu.

Eklentiler

• 0901CE74-5925-4D87-B514-A0B65FF87394.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…