Kizlar bebekler dogunca eve misafir kabul etme konusunda ne dusunuyorsunuz? Gecen gun kv ile konusuyoduk kendi teyzemi babaannemi bile istemiyorum aslinda kucucuk bebek korona var dedim o da kapidan gorurler dokunmazlar altin takmak ister gelen dedi. Ben de aman takmasinlar bebegimden onemli mi dedim. Esimin anneannesi de bunu duymus esime Tugce boyle dedi cok bozuldum biz bebege gelmicek miyiz yani demis sikayet etmis ben yokken. Siz ne dusunuyorsunuz? Kendi annemde gormemisin oglu olmus dedi bana bu arada bu konuyla ilgili
Valla canım ben çok korkuyorum kendi akrabalarımın geleceğini sanmıyorum ama eltimin çocukları yeter bana heralde okula da gidecekler ama hiç geri durmuyorlar mübarek eltim de çok vurdumduymaz altlı üstü olunca irtibatta kesilmiyor bende onları nasıl uzak tutarım onu düşünüyorum anlayış göaterip gelmemek lazım keşke bunu biz değil karşıdaki insanlar düşünse bu illet basit bişey değil Allah hepimize kolaylık versin
Valla canım ben çok korkuyorum kendi akrabalarımın geleceğini sanmıyorum ama eltimin çocukları yeter bana heralde okula da gidecekler ama hiç geri durmuyorlar mübarek eltim de çok vurdumduymaz altlı üstü olunca irtibatta kesilmiyor bende onları nasıl uzak tutarım onu düşünüyorum anlayış göaterip gelmemek lazım keşke bunu biz değil karşıdaki insanlar düşünse bu illet basit bişey değil Allah hepimize kolaylık versin
çok guzel canım, eline sağlık ama hastaneler süsleme kabul etmiyorlar pandemiden dolayi. Ben hicbirsey hazirlamayacağim bu sebeple. Kapı süsü alacağim, onu da evde kullanmak için.
Evet bol bol havalandırın içine bebek pudrası serpmiştim öyle bekletmiştim bir süre. Bir de odada süt kaynatmayı deneyenler de varmıl kokuyu çekiyormuş ama ben denemedim
Evet bol bol havalandırın içine bebek pudrası serpmiştim öyle bekletmiştim bir süre. Bir de odada süt kaynatmayı deneyenler de varmıl kokuyu çekiyormuş ama ben denemedim
çok guzel canım, eline sağlık ama hastaneler süsleme kabul etmiyorlar pandemiden dolayi. Ben hicbirsey hazirlamayacağim bu sebeple. Kapı süsü alacağim, onu da evde kullanmak için.
Kızlar bu sirkeli suyla silme işlemi nasıl yapılıyor dr un verdiği ilaç 8 saat durmalıydı idrar yapmamam gerekti valla 7 saat zor dayandım birde sirke ile sileyim diyorum orayı nasıl oluyor peçete ile olur mu
Günaydın tatlış annişler. Nasılsınız? Ana kucağı diyorsunuz ona sanırım. Aldınız mı ondan? Ya da almayı düşünüyormusunuz? Ben hiçbir şeye bakmıyordum alışverişi nasıl olsa bizimkiler yapacak diye. Annem dün dedi zaten bebiş için şeyler alıcaz, sen internetten bak beğendiklerini yolla onları alalım. Kararsız kaldım bende. Hangisi daha iyi. Nerden aldınız falan? Yatak, ana kucağı, bebek arabası ve diğer gerekli şeyler. Bana yardımcı olabilir misiniz?