2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Buda çok güzel bak ama senin gönderdiğin de güzelmiş içi geniş duruyo

Eklentiler

• C292862D-F0A8-4369-ABA8-F40DB153B887.webp
    23 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar bi şey sorcam. Kahvaltıdan sonra çok kötü oluyorum bayılacak gibi direk kendimi yatağa atıyorum ama uzun süre kalkamıyorum çok kötü halsizlik oluyor sadece kahvaltıdan sonra oluyor neden olabilir acaba?

Çok güzel olmuş annesi maşallah ne kadar beceriklisin
Benzerleri Penti de var ama bu kadar çeşit var mı bilmiyorum

benimkide yan duruyor ama merak etme hep dönüyorlar daha iki hafta önce kafa altaydi

Kızlar sizce bu kullanışlı mı? Bundan aldınız mı?

bende alacaktim böyle birsey hatta dayimiz alacakti ama sonra en fazla 6-7 ay kullanir diye vazgectim onun yarine Stokkenin Tripp Trapp alacagim 13 yasina kadar kullaniliyor. Yeni dogan aparatiyla ama malesef biraz pahali. Ama ilk aylar hayat kurtariyormus onuda cok duydum.

bizde oda yapmiycaz. Dolabi cocuk odasinda olucak birde anne yani besigi alacagim en az 12 ay kullanabilecegi sonra belki odasini ayririz.

Kızlar sizce çanta nasıl? Ben hem sırt hem de el çantası olsun istiyorum. Siz nasıl bişey aldınız? Küçük mü sizce?

Bende böyle birsey almayi düsünüyorum

Canım eşimle arkadaş olduk bu süreçte ilişki falan yok yani nerden çıktı bilmiyorum

Şekerden öyle oluyor bence aynısı bende de oluyordu çünkü

bugün ebemizde kontrole gittik. 1,5 kilo vermisim tarti bu kadar hata verirmiki ayni ayakabilar kiyafet vardi üstümde. Bebis iyi kalp atislari normal. Bendede hersey yolunda. Bebek yan yatiyormus bu sefer. Her seferinde degisik yatiyor :)

Ebemiz bize yine hediyede verdi. Emzik ve biberon.

Sende mi sırt çantası diye düşünüyorsun?
Ben bu dört çantayı da aldım, sırt çantalarını daha çok yazın yazlıkta plaja falan inerken kullanırız diye aldık indirimden. Kraft ın bu renk portbebesini de aldığım için aldım sanırım sürekli onu kullanırım. Bagmori baby bagi de seyahate falan giderken valiz gibi kullanmalık aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20200922-132648_Trendyol.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20200922-132630_Trendyol.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20200922-132823_Chrome.webp
    23 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200922-132806_Chrome.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 42
Şekerine bakılmış mıydı ? Kan şekerin yükseliyor olabilir

Baby mom içi nasil kullanışlı mi canim. Gule gule kullan hepsini

Baktım o tripp trapp dediğine. Gerçekten çok kullanışlı. Ama 13 yaşa kadar biraz fazla ya. Zaten sandalyeye alışacaklar bi süre sonra. Bence 1 yaşa kadar gider ana kucağı. Sonra zaten çocuk masaları olur ya ona oturacak yemek yemek için. Senin gönderdiğin fazla pahalıysa bence gerek yok. 10-12 yaşındaki çocuklar normal sandalyede de oturabilir yani

Anne yanı beşiği ben de düşünüyorum canım. Bakalım nasıl bişey bulucam

Kraft için söylüyorum, Öyle çanta kullanabilenler için bence çok güzel bir çanta. Ben maalesef kullanamıyorum öyle büyükçe el ve omuz çantası. Sırt çantam büyük olur normalde. Bebeği taşırken sırt çantası daha uygun geliyor bana. Sen maşallah çeşit çeşit almışsın ben henüz bir tane almayı düşünüyorum. Sonra gerek olursa alırız tekrardan

Ben böyle bir sey aldim canım. Uygundu da

Eklentiler

• Screenshot_20200912-205603_Chrome.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 39

Bende daha bakmadim besige. Tripp trapp zaten bebek yemek sandalyesi oluyor. Tabi belli yastan sonra normal sandalyeye oturabiliyor ama alisip cok uzun zaman kullananlari biliyorum. Hem biz yemek yedigimizde bebekte kucuk olsa dahi yanimizda durur diye dusundum. Yoksa bende o gosterdiginden alacaktim ama uzun zaman kullanamam gibi geldi belli aydan sonra hareketlenince pek durmazlar.

Eşim indirimde bir şey görünce 2şer 2şer alır öyle bir özelliği var sağolsun bir gün indirimde diye tır lastiği alıp gelirse şaşırmıcam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…