2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bilemedim ki canım. Kararsızım bide evdekilere danışıcam bakalım

Fili yıkadım kızlar yumoş yumoş mis gibi koktu hiç bişi olmadı extra sıktırma bile yaptım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence

tahin pekmez- muz- somon balığı -ceviz bebege kilo aldırıyor aklinda bulunsun

Bilemedim ki canım. Kararsızım bide evdekilere danışıcam bakalım

Kararsiz oluyor insan helle ilkse iyice tartmak istiyo lazim mi degilmi diye. Ben sadece esime soruyorum. Oda ilk anlamiyodu yegenlerinde de gormemis cogu seyi. Simdi hemen hemen herseye onay veriyo. Ben mumkunse gereksiz bisi almak istemiyorum ama yeterincede hahirlikli olmak istiyorum

Yaaa şeker yüklemesi de yaptırmadım ben. Şeker olunca başka hangi belirtileriniz oldu acaba?
Canım bazen sabahları bende de aynı sıkıntı oluyo titreme geliyo halim kalmiyo ama şeker yüklemem temiz çıktı bence çok aç kaldığımız da birden yememizle alakalı bı durum oda normal bence .

Canım buna bi bakarmısın fikrin önemli benim için. Sence bu nasıl?
Ben ertelemeyi düşünmüyorum hazır bizimkiler alıyorken hepsini tümden alsınlar istiyorum.
Canım ilk çocukta almamıştım 2. Ayında aldım bunlardan bir oh çektim resmen.bence kesin aldir rahat edersin.benim ilkinden kalmasa ilk alacağım şey bu olurdu.parasini çıkaracak kadar çok kullandık sallama kademeleri var ve çok büyük rahatlık oluyor anne için

Evet bide maşallah hızla büyüyorlar o yüzden neyi ne kadar kullanır onu da kestiremiyor insan

Şu an ikna olmuş durumdayım

Canım bazen sabahları bende de aynı sıkıntı oluyo titreme geliyo halim kalmiyo ama şeker yüklemem temiz çıktı bence çok aç kaldığımız da birden yememizle alakalı bı durum oda normal bence .
Bende öyle düşünüyorum geç uyanıyorum bide acıkıyorum demek birden yiyince heralde tansiyon falan düşüyo.

Bende öyle düşünüyorum geç uyanıyorum bide acıkıyorum demek birden yiyince heralde tansiyon falan düşüyo.
Kesinlikle canım zaten bu haftalarda çok çabuk acikmaya başlıyoruz bende korkmuştum acaba şeker cikacakmi diye gecede kalkıp biseyler atistiriyorum sabah sanki hiç bı şey yememiş gibi uyanıyorum haliyle. 3 ana öğün düzenini oturturamadim bı turlu zaten iştahlı bı yapim yoktu ve aşırı mide bulantısı çektim yeni yeni düzene sokmaya çalışıyorum aralarda o takviyeye uymaya çalışıyorum çok şükür bebeğimin kilosu önde .

Evet ya bende yiyemiyorum çok iki öğün yiyorum zaten arada da öyle meyve vs atıştırıyorum. Zaten çok kiloda almadım bebeğide bilmiyorum en son iyiydi. yarın kontrolüm vardı gidemiycem karantinadayız

Evet ya bende yiyemiyorum çok iki öğün yiyorum zaten arada da öyle meyve vs atıştırıyorum. Zaten çok kiloda almadım bebeğide bilmiyorum en son iyiydi. yarın kontrolüm vardı gidemiycem karantinadayız
Çıkınca gidersin inşallah canım geçmiş olsun kaç haftaliktin şeker yüklemesi 28 haftaya kadar biliyorum . 28. Haftada da kan uyuşmazlığı söz konusuysa ignen vuruluyo önemli olabilir doktorunu ara istersen . Ben 5 6 kilo aldım ben aynı durumdayiz o zaman ne biliyim canimin ne çektiğini bile bilmiyorum çok nadir biseyler aldırdım hatta bu nasıl hamile diyolar gastrit olduğundan mesela süt yoğurt asla tüketemiyorum ama kendimi peynire verdim özellikle kaşara olabildiğince yiyorum oda bebeğe yariyo inanirmisin yumurta bile yeni yeni yiyorum cevremdekiler sap sup konusuyo çubuk kraker gibi çocuk doguracakmisim Max 2 kilo beklentilerindeler o daha da canımı sıkıyor hayır çok şükür vitaminlerim olaganin üstünde ben kendimi bildim bileli ki şuan zaten ilaç takviyesindeyiz ama hiç hoşlanmıyorum bu durumdan.

Bizde de 3 çanta oldu, biri sırt çantası, biri uzun takma yeri olan kol çantası, biri de biraz büyük kol çantası seyahatlik filan. Ben az almaya çalışıyorum, ama çoğalıyor.

1 haftadır her gün kargo geliyor eve. Minnosumun nerdeyse her seyi tamam. O paketleri nasıl heyecanla açıyorum ama
Bende şuan evimde değilim başka sehirdeyim aldıklarımi kardeşime gönderiyorum abla kargocular evin yolunu ezberledi dedi ama bizim daha var alınacaklar indirim yakaladikca alıp gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…