2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaa şeker yüklemesi de yaptırmadım ben. Şeker olunca başka hangi belirtileriniz oldu acaba?
Canım tatlıya çok düşkün olmuştum yemekten sonra bildiğin tepe üstü gidiyordum bilinçsiz uyuduğum zamanlar oldu ayaklarımın altı çayır çayır yanıyordu birde gece çok acıkıyordum

Kızlar birşey danışacağım size ben daha hamile kalmadan önce kızım olursa Mina koyarım diyordum o zaman eşim pek birşey söylemiyordu dün akşam nerden estiyse Mina olsun kızın adı dedi Mine diye takıldığı biri vardı benimle evlenmeden önce minanın anlamına baktım Mine anlamına geliyormuş nasıl sinirlendim ama kavga çıkacak diye birşey de diyemiyorum bana bi bakıl verin lütfen

Bende şuan evimde değilim başka sehirdeyim aldıklarımi kardeşime gönderiyorum abla kargocular evin yolunu ezberledi dedi ama bizim daha var alınacaklar indirim yakaladikca alıp gönderiyorum
Ay ben kuponlarla falan aliverdim. E bebekte zaten urunler diger yerlere gore daha uygun oluyor. Cogunu ordan aldim. Banyo havlusukaldi. Nerden alsam ki onu

Alakası yoktur canım denk gelmiştir erkeklerin bu kadar detaylı düşünen varlıklar olduğunu sanmıyorum

Kizlar lohusa taci kapi süsü vs yaptiracaksaniz buraya bakin bi

Eklentiler

• Screenshot_20200922-172954_Instagram.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 57

Bence de denk gelmiştir ama eğer içine sinmeyecekse 2-3 hafta hiç isim konusunun lafını açma, sonra kendin başka isim bul ben bu isme daha çok ısındım Mina'dan vazgeçtim dersin olur biter.
Aranız iyi değil diye biliyorum önceki yazdıklarından o yüzden deme bişey bence böyle kapat konuyu, iyice üstüne gelmesin senin.

Ya boşver milleti herkes bi laf söylüyo zaten bana da diyolar karnın hiç yok nasıl hamilelik falan filan. Benim de 28 haftalık 4 kilo aldım şimdiye kadar. Önemli olan bebeğin sağlıklı doğması sonra zaten kilo alıyorlar. Benim değerlerim düşük işte kan demir kalsiyum hepsi düşük iğne yazdılar bakalım inşallah bi sorun çıkmadan atlatırız

Canım tatlıya çok düşkün olmuştum yemekten sonra bildiğin tepe üstü gidiyordum bilinçsiz uyuduğum zamanlar oldu ayaklarımın altı çayır çayır yanıyordu birde gece çok acıkıyordum
Hm bende öyle şeyler yok işte sadece kahvaltıdan sonra kötü oluyorum bi süre sonra geçiyor.

Sanmıyorum o aklına bile gelmemiştir bence. İçine sinmeyecekse koyma ama yinede Lina koy odaha güzel

Ana kucağını N11den aldım. Beşik hepsiburada. Ama eşim iptal ettirdi. Baya içimde kaldı. Yorumları çok güzeldi. Bebek arabası da kesinlikle travel sistem tavsiye etmiyorum. Kabin boy bebek arabalarından seç. Tek başına rahatlıkla açıp kapatıp taşıyabilirsin. Travel sistem aşırı ağır tekerlekleri gereksiz yere devasa oluyor.

Eklentiler

• 63EFB826-2E1B-48A0-B2A9-6E7295F383EE.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 5447175A-AFEA-41B8-BE2B-654F84B24D51.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
Benim de öyle o yüzden kaburgalarım çok ağrıyor. Yan duruyormuş eşek Detaylı ultrasonla bakan böyle durursa sezaryen olmak zorunda dedi. Kendi doktorum da döner o daha çok zaman var dedi.

Inşallah düzelir canım

Elalemin ağzı işte hiç sevmediğim şey ... Pekmezi cevizle karistirip ye canım hemen etki ediyo kan artışta inşallah

Kızlar ishal oldum yatıyorum. Vala korktum hiç olmamıştım. Karnımı tuta tuta kıvrandım. Patates haşlıyorum şimdi başka ne yapayım sizce

Fili yıkadım kızlar yumoş yumoş mis gibi koktu hiç bişi olmadı extra sıktırma bile yaptım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence
ne kadara almistin canim bugun biyerde tesadufen aynisini gordum de hangisi uygunsa onu alabilirim

senin istedigini hatirlayip gonlun olsun diye dusunmustur canim hemen kotu dusunme bence

Kızlar 75 gr şeker yüklemesini bugün yaptırdım. Gece 12 den sonra kesinlikle bir yudum su içmeden ve birşey yemeden gidiliyor. Gazlı elma aromalı kola boyutunda bir icecek verdiler. Ölçmeden önce açlık şekeri için kan aldılar, içince 1 saat sonra kan, bide 2 saat sonra toplamda 3 kere kan verdim. Bu sürede de bisey yiyip içmek yasak.

Açlık şekerim 91, 1. Saat tokluk şekerim malesef 207, 2. Saat tokluk şekerim 133 cıktı. Bu değerlerden iki ve üstü normal değerlerin üstünde olursa hamilelik şekeri var deniliyormus benim 1 tanesi 180 üst sinirken 207 cıktı.

Tiroid için endokrine aylık kontrole gidiyorum zaten yeni taşındığımız için tüm doktorlarım hamileliğimin yarısında değişti yeni kadın doğumcu da çok pimpirik sende gizli şeker çıkmış dedi çok canımı sıktı dahiliyeye yönlendirdi. O da diyetle devam et dikkat et dedi. Cumartesiye kadar hep yaptığım evde ölçümü yap gel dedi ama ben zaten hem diyetimi yapiyodum hem ölçümlerimi.

Kadim doğumcu hem de gittiğim özel hastanenin ortagiymis resmen endokrine gittiğim halde bide dahiliyeye gönderdi beni bostan yere. Çok yorucu ve stresli bi gündü benim için.

Şekeriniz çıkmasa bile siz de dikkat edin, ne zor doktorlarla uğraşmak

Hamilelik şekeri tanısı konan arkadaşlar sizin değerleriniz kaçtı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…