Benim de oluyor ama hareket ettiğim için terlediğimi düşünüyorum. Havalar hala sıcakKizlar uzun sure ayakta durdugunuzda sizinde su gibi akintiniz oluyor mu tuvalete gittigimde baktim camasirim islanmisti hep ciddi bir sey midir acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de oluyor ama hareket ettiğim için terlediğimi düşünüyorum. Havalar hala sıcakKizlar uzun sure ayakta durdugunuzda sizinde su gibi akintiniz oluyor mu tuvalete gittigimde baktim camasirim islanmisti hep ciddi bir sey midir acaba![]()
Benim çok yukarı çıkmıyor karnım göğüs ile karın arası bir boşluk oluyor. Bence vücut yapısıyla alakalı. Senin sonradan mı indiHanımlar karnı düşen var mı benim aşağı dogru indi genel de doğuma yakın düşer derler![]()
Yağsa da rahatlasak yaa nasıl ekim anlamadım. Kaç gündür çok bunalıyorum bende2 gündür bana da sıcak basıyor ya ama hava da sıcak İstanbul'da, bir de yarın öbür gün yağmur yağcakmış çok bunaltıcı hava burda![]()
Hepsini kullanmış biri olarak en iyisi tül diyebilirim. Hem hijyenik hem kullanımı kolay. Ben yandaki fonları bile çıkardımKızlar bebek odası perdesi nasıl olmalı sizce, fonlu güneşlikli tüllü bir şey mi almalıyım yoksa stor mu? odamın konseptine uygun zebra stor düşünüyorum ama kararsızımhangisi daha kullanışlı olur
![]()
Benim bebek odamda suan zebra stor var ama kendin temizleme imkani yok ve temizletmek surekli mumkun degil bence o yuzden hic hijyenik degil o nedenle ben tul ve fon yaptiriyorum yika as en guzeliKızlar bebek odası perdesi nasıl olmalı sizce, fonlu güneşlikli tüllü bir şey mi almalıyım yoksa stor mu? odamın konseptine uygun zebra stor düşünüyorum ama kararsızımhangisi daha kullanışlı olur
![]()
Ya peki tül ve fona güneşlik de kullancak mısın canım? Öle yapıyorlar 3 tane ne gerek var bana çok saçma geliyor 3 perdeBenim bebek odamda suan zebra stor var ama kendin temizleme imkani yok ve temizletmek surekli mumkun degil bence o yuzden hic hijyenik degil o nedenle ben tul ve fon yaptiriyorum yika as en guzeli
Yok canim otel tipi yaptirdim ben tul fon sadece fonu cam boyunda yaptirip gerektiginde fonu kapaticam guneslik hic sevmiyorumYa peki tül ve fona güneşlik de kullancak mısın canım? Öle yapıyorlar 3 tane ne gerek var bana çok saçma geliyor 3 perde![]()
Sarimsak yada limon sur canim bende cikartmistimBayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı
Sarımsağı sürdüm inşallah iyi gelir. Maske taktım uçukla bence o yüzden boğazda da ağrı yaptıSarimsak yada limon sur canim bende cikartmistim
Ben lohusa pijamalarına karşıyım zaten. Sonradan kullanılmayacak birseye dünya para vermek mantıksız. Fotoğraf çekimi için sanırım alınıyor o lohusa takımları sabahlıklı olanlar falan. Ama fotograf çekimi de yaptıracaksam güzel bi elbise alır onla yaptırırım yani anı kalacak birşey niye picamayla yaptırılırKızlar ben tam lohusa pijaması seçmedim daha sonrası için kullanırım diye böyle bişey tercih ettim ekstra ceyizden beyaz dantel detaylı pijamam var ayriyeten ablamın verdiği gecelik var lazım olur mu bilmiyorumama aldığım pijamanin kumaşı filan çok hoşuma gitti altında peluş terlik tercih ettim oda çok rahat öneririm fakat bı no büyük alın
![]()
Şuan ortalık sıkıntılı çekim alacaklarını sanmıyorum ben o tarz bişey düşünmüyorum zaten refakatçi olayı bile muamma çünküBen lohusa pijamalarına karşıyım zaten. Sonradan kullanılmayacak birseye dünya para vermek mantıksız. Fotoğraf çekimi için sanırım alınıyor o lohusa takımları sabahlıklı olanlar falan. Ama fotograf çekimi de yaptıracaksam güzel bi elbise alır onla yaptırırım yani anı kalacak birşey niye picamayla yaptırılır
Böyle bir terlik ben de istiyorum internetten değil de görüp dokunarak almam lazım. Ama bunu evde giyerim hastaneye giydiğimi kullandıktan sonra çöpe atıcam çünkü eve sokamam.
Seninki geldiyse ellemeli dokunmalı bi fotoğrafatabilir misin rica etsem. Bu arada pijamanı güle güle giy. Güzelmiş hem de emzime açısından kolay olur düğmeli olduğu içinŞuan ortalık sıkıntılı çekim alacaklarını sanmıyorum ben o tarz bişey düşünmüyorum zaten refakatçi olayı bile muamma çünküterlikte emin olabilirsin ben çok beğendim sadece giydiğim nodan bir no büyük aldım tam oldu hemen bozulma yapacağını da sanmıyorum kış için ideal yazın çorapsız giyenbile gördüm
![]()
Evet sonradan oldu tam dediğin gibi şuan ağırlık aşağı doğru yanlarıma baskı oluyor ilk doğumda aynı böyleydi yanlarım catlamisti bu yüzdenBenim çok yukarı çıkmıyor karnım göğüs ile karın arası bir boşluk oluyor. Bence vücut yapısıyla alakalı. Senin sonradan mı indi
2 gündür bana da sıcak basıyor ya ama hava da sıcak İstanbul'da, bir de yarın öbür gün yağmur yağcakmış çok bunaltıcı hava burda![]()
Geldi canım giydim bile rengi biraz koyu resme göre oda dokunsundan dokununca peluş tarzı olduğundan acıklı koyulu oluyoSeninki geldiyse ellemeli dokunmalı bi fotoğrafatabilir misin rica etsem. Bu arada pijamanı güle güle giy. Güzelmiş hem de emzime açısından kolay olur düğmeli olduğu için
Bu arada teşekkür ederim canım pijama kolaylık olsun diye öyle seçtim daha sonrada giyerim hiç bu tarz yoktu zatenSeninki geldiyse ellemeli dokunmalı bi fotoğrafatabilir misin rica etsem. Bu arada pijamanı güle güle giy. Güzelmiş hem de emzime açısından kolay olur düğmeli olduğu için
Valla ben de tam tersine çok üşüyorum arada bi fenalık basıyo cam açıyorum ama genel olarak üşüyorumKızlar selam nasılsınız :) bayadır giremedimbir şey sorucam 31. Haftadayım aşırı terleme sorunum var sizlerde yaşayan var mı normal mi acaba
![]()
Bende bu tarz terlik düşünüyorumKızlar ben tam lohusa pijaması seçmedim daha sonrası için kullanırım diye böyle bişey tercih ettim ekstra ceyizden beyaz dantel detaylı pijamam var ayriyeten ablamın verdiği gecelik var lazım olur mu bilmiyorumama aldığım pijamanin kumaşı filan çok hoşuma gitti altında peluş terlik tercih ettim oda çok rahat öneririm fakat bı no büyük alın
![]()
Sizin geleneğinizden dolayı almıyorsun canım ben de çok oyalandım daha yeni 2 takım 5 li hastane çıkışı aldım eksikler bir sürü yıkayıp ütüleyeyim derken kıl payı yetişecek galibaBenim hiçbir hazırlığım yok. Sadece internetten bakıyorum. Hiçbirşey almadım henüz![]()
Maşallah bebişine canım normal mi senin ilk doğumun? Ben de çok kilolu olursa normal doğum yapamam diye korkuyorumBugün benim kontrolum vardı, 32.hafta çalışamaz raporu da aldım. Bebeğim ortalama 1 hafta ileride, başı 1 hafta 5 gün ileride, doktorum sorun yok dedi. Yine bir sürü tahlil verdim, nst ye bağlandım. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim. Bebişin boyu 47 cm, kilosu 2400 civarıydı sanırım. Bu, abisinden kilolu gelecek gibi.![]()
Oğlumun cicileri geldi en baştaki pembe olanı da ablasına t shirt yapıcam inşallah![]()
Çok güzeller kızlar sağlıkla giysin kuzucuklarBunlar da benim kızımın hastane cicişleriAllah içinde görmeyi nasip etsin inşallah
![]()