2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim hiç ucu yoktu ucu çıktı ama şu an bile çok acıyor hamilelik belirtilerimde gögüs ağrısı hiç olmamıştı

Ben klasik pijama takımı göğüs kalkanı ve kremi vitamin aldım
Ben de ilk doğumumda avent kalkan aldım, hiç kullanmadım, şimdi bulamıyorum da. Oğlum başta silikon kelebekle emdi, belki ondan gerekli olmadı. İhtiyaç olursa doğumdan sonra hemen alırız diye düşünüyorum, heryerde ebebek var zaten.

Benim de ucum yoktu, bebek tutamadı, kelebekle emzirdim 3ay. Kelebek zor oluyor, devamlı dezenfekte etmen gerekiyor. 3 ay sonra bıraktık kelebeği, 1 hafta zorlandı, sonra alıştı, tabi göğüsler o bir hafta iyi acıyor.

Benim hiç ucu yoktu ucu çıktı ama şu an bile çok acıyor hamilelik belirtilerimde gögüs ağrısı hiç olmamıştı
Var yine yok değil ama nasil anlatsam ugrasinca filan belirginleşen cinsten ben nemli tutmaya özen gösteriyorum öyle acimiyo ama soyuluyomus gibi oluyo çatlak desem öyle bişey de değil bilmiyorum bazıları hiç kullanamamis o kapaklardan yara olsa dahi

Kelebek denilen ne canım bilmiyorum ben onu

Canim ben bunu cok arastirdim en mantiklisi basta avent almak sonra co

Bende bunda kararsiz kalip cok arastirdim avent aldim gerekirse sonra gumus kapak alacagim cogu goguse uymuyormus gumus kapak aventten memnun olan cok var
İndirime girince alayım bari o zaman eksik kalmayayım

Ben ebebeğin gümüş kalkanını aldım şuan indirimde 100 ₺. Fiyatı Aventin plastik kalkanıyla nerdeyse aynı diye gümüş kalkan alayım dedim. İnşallah işe yarar

Eklentiler

• 20201008_105941.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 59
Dolap kulplarını değiştirmek için sipariş vermiştim resmen aşk yaşıyorum altları eğilemediğim için yapamadım henüz ama
ikea ürünü kullanacaklara belki fikir olur

Eklentiler

• E8F2339E-BB73-46F3-9D3E-A552EB290FB2.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 59

Eklentiler

• 1281DB38-F091-4705-A44B-D6EA6B680B86.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 51
Gecen hafta e bebekte emzirme haftasi di

Gecen hafta e bebekte emzirme haftasi diye indirimdeydi bende trendyoldan 79 a bulup almistim sanki daha uyguna gormedim hic aklinda olsun
Bende şimdi trendyoldan aldım 83,50 tl ye geldi en uygun buydu canım

Eklentiler

• 1FE52F66-4C2C-4DA8-8889-4E023A9C3125.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben ebebeğin gümüş kalkanını aldım şuan indirimde 100 ₺. Fiyatı Aventin plastik kalkanıyla nerdeyse aynı diye gümüş kalkan alayım dedim. İnşallah işe yarar
bende bundan aldim ama gogsumun kahverengi kismini tam kapatmadi nasil buyudulerse artik Farkeder mi ki tamamini kapatmasa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…