2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben bir tek gögüs kapağı almadım kullanılır mı emin değilim çünkü Alsam mı bilemedim gereksiz gören yorumlar da var alınması gerektiğini söyleyenlerde
Yara mutlaka oluyo ama ben iki kızımda da kullanmadım lansinohu bi kaç gün kullanmak toparlamaya yetti göğüs uçlarımı ayrıca benimde hiiç yok normalde uçları ilkten hep zor tuttular ama emdikçe çıktı bu doğumum içinde almadım gerek yok diye düşünüyorum canım ama kullanan arkadaşların göğüsleri çok daha kötü mü oldu bilemiyorum tabi.
Depend almadım bende iki doğumumda da normal ped kullandım ama depend daha mı kullanışlı acaba alsam mı bende bilemedim normal doğum ikiside benim doğumhane de o yoğun zamanda bekletiliyor odaya geçince normal regl kanaması gibi olmuştu sızıntı falan olmadı sık sık değişince ama daha kullanışlıysa bende alayım bir paket

bende bundan aldim ama gogsumun kahverengi kismini tam kapatmadi nasil buyudulerse artik Farkeder mi ki tamamini kapatmasa?

Hamilelikten sonra benim de kahverengi kısım büyüdü aynı şekilde tam kapatmadı ama sorun olmaz bence, önemli olan ucu ve çevresi orası yara oluyormuş zaten

Gümüş kalkanın ucunda delikler var mı bilmiyorum, silikon kalkanda yoktu. Bunun ucunda delikler var emziriyorsun, kalkanı emzirmediginde kullanıyorsun.
Evet iki beğendi, benimki küçüktü. Göğüs ucunun büyüklüğüne goreydi sanırım.
Benim ucu o kadar belirgin değil pompayla filan anca çıkacak gibi bu bahsettigin başka bişey bunla emziriyosun yani

Kaynanam da gördü oda soyledi karnın inmiş aşağı diye arıyor sürekli sancin var mı diye ama ben iyim 10 gün önce kasigima sancı giriyirdu
Canım 32. Haftada bebek dönmüyor mu döndüğünden sana aşağıda geliyordur o, nstye bağlancak mısın ya da bağlandın mı?

Ben bir tek gögüs kapağı almadım kullanılır mı emin değilim çünkü Alsam mı bilemedim gereksiz gören yorumlar da var alınması gerektiğini söyleyenlerde
Ben ilk doğumda göğüs acısı çok çektim ondan sipariş verdim. Gümüşün cilt üzerinde etkisi büyük. İnşallah fayda eder

Evet doktorum üst giydirmişti sadece ama depent çok rahat ilk anlar kanama çok oluyor bana denept ve hastan bezi koymuşlardı

Ben çok memnun kaldım canım tavsiye ederim

Evet doktorum üst giydirmişti sadece ama depent çok rahat ilk anlar kanama çok oluyor bana denept ve hastan bezi koymuşlardı
Bı paket alınmalı o zaman sonrasında ped kullanılır sanırım herkeste kanama şiddeti aynı olmuyomus deneme yanılma yoluyla bu işi cozecez

Canım ben de çok kararsızım, ilkinde similac almıştım, oğlum çok gazliydi zaten. Şimdi sma, goldengoat ve hipp arasında kaldım.

Canım 32. Haftada bebek dönmüyor mu döndüğünden sana aşağıda geliyordur o, nstye bağlancak mısın ya da bağlandın mı?
Hayır hiç bağlanmadim daha haftaya gidicem doktora aslında dediğin gibi de olabilir kg da aldıysa bize aşağı da geliyordur

Canm bu kalkanların göğüs ucu çıkarma özelliği yok onlar ayrı oluyor göğüse yapışıyor kalkan yarayı önlüyor veya iyileşmesini hızlandırıyor

Canm bu kalkanların göğüs ucu çıkarma özelliği yok onlar ayrı oluyor göğüse yapışıyor kalkan yarayı önlüyor veya iyileşmesini hızlandırıyor
Biliyorum canım alıp almamakta kararsiz kaldım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…