2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayy mesaji görmeden etiketleme yaotim ben de 0-3 ay mi almıştın sen. Ben simdi yorumlara bakiyorum 3-6 ay bedeni 14 gunlul bebek max 1 ay goyer yazmislar
0 3 aldım deneme amaçlı, beğenirsem 3 6 alıcam ya da 0 36 ay arası olandan alıcam canım. Bi arkadaşım kundağa gerek yok ilk aşamada zaten hareket etmiyorlar müslinle yarım kundak yap yeter dedi. Hareket etmeye başlayınca kundak ve uyku gurusu lazım olabilir daha kolay uykuya geçmeleri için dedi. Ben de almış bulundum iade de etmedim

Hadi yaa mantıklı aslında. Ben kundak için degil de üşümesin diye istiyordum aslinda. 0.5 tog alacagim alırsam

Hadi yaa mantıklı aslında. Ben kundak için degil de üşümesin diye istiyordum aslinda. 0.5 tog alacagim alırsam
Deneyip o kadar para vermek lazım. Ben de üşümesin diye düşünüp aldım aslında ama bakıcam bi. Sen de 1 tane 0 3 ay alıp denersin istersen sonra 0.5 tog a geçersin.

Çantanı güle güle kullan canım hayırlı olsun

Oğlumun cicileri geldi en baştaki pembe olanı da ablasına t shirt yapıcam inşallah
Sağlıkla kullanın inşallah canım

Kızlar selam nasılsınız :) bayadır giremedim bir şey sorucam 31. Haftadayım aşırı terleme sorunum var sizlerde yaşayan var mı normal mi acaba
İstanbul'un havası son 1 haftadır aşırı bunaltıcı ben de çok terliyorum. Bu sene galiba en sıcak sonbahar olarak tarihe geçmiş, o da bizim hamileligimize denk geldi

Bunlar da benim kızımın hastane cicişleri Allah içinde görmeyi nasip etsin inşallah
Maaşallah, sağlıkla kullanın canım

Temizliği en kolay olanı seç bence canım. En rahatı tül bence
.

Benim evde boya badana ve tadilat yapıldığı için her yer elden geçti temizlendi. Doğum yaklaşınca inşallah annem gelir onunla bir kez daha dip köşe yaparız diye düşünüyorum.

Canım sen başından beri karamsar bir yapıdasın, bebeğin neden küçük olsun ki...ayrıca sen minyonsun sanırım, bebeğin sana benziyor da o da minyon olabilir bu çok normal. Benim bebeğim de çok hareketli değil ama doktorum bir problem yok dediği için rahatim. Sen bence kendi doktoruna ve hastaneye alışamadın hep tereddüt içindesin. Ama şöyle düşün yaşadığın yerde tüm gebeler senin gibi bir süreç yaşıyor. Farklı ülkede olup dil bilmemek de etken tabii. Kendini rahatlatmaya çalış, güzel şeyler düşün.

Aynı zamanda emzirme yastığını örtüsünü vs ablam verecek o yüzden şanslıyım pek bişey almadık aklıma geldikce yazarım
Benim de çoğu şey ilk doğumdan var ama yine alınması gereken şeyler var.
depend
Göğüs kremi
Gümüş göğüs kapağı
Emzirme atleti
Kilot
Aklıma başka birşey gelmiyor. Pijama falan da var. Ben daha çok hastanede ne lazım olacaktı onları unuttum

Ben bir tek gögüs kapağı almadım kullanılır mı emin değilim çünkü Alsam mı bilemedim gereksiz gören yorumlar da var alınması gerektiğini söyleyenlerde

canım erken değil mi? 36 cı haftadan sonra genelde aşağı iniyor diye biliyorum. acaba kıyafetten mı sana öyle geldi?
Kaynanam da gördü oda soyledi karnın inmiş aşağı diye arıyor sürekli sancin var mı diye ama ben iyim 10 gün önce kasigima sancı giriyirdu

33 haftaya giricez içerde halay çekiyor senin biraz daha erken takvime göre 1 hafta bile farkediyor yavaş yavaş başlar sürekli oynamaya

Dependten ziyade normal ped kullanisli olur gibime geliyo zaten hasta bezi seriliyomus o zaman hep açıkta bekliyo bı sure öyle biliyorum azalınca üst giyiniyo diye biliyorum o yüzden zaten gecelik oneriliyomus kolaylık açısından. Hastane için gelirsek. Çatal kaşık tabak bunlar kullan at şeklinde olur sanırım kompostu tarzında şeyler havlu peceteler vs onun dışında rahat edemem derseniz nevresim seti tarzında şeyler battaniye filan zaten bir gün yatilir bı aksilik çıkmazsa .

Ben bir tek gögüs kapağı almadım kullanılır mı emin değilim çünkü Alsam mı bilemedim gereksiz gören yorumlar da var alınması gerektiğini söyleyenlerde
Fikrimce almalısın göğsün yara olucaktir çamaşıra değip dahada can yakıcı olur kalkanlar göğüs uçlarının hava almasını sağlayacak tecrübe edindim o yüzden göğüs kalkanı hayat kurtarır diyorum

Gümüş mü avent mi peki

Bende alsam mı almasam mi kararsızım . Bazılarının bedenleri oluyomus onu neye göre ayarlaniyo ki benim öyle ucum yok gibi çok nadir cikiyo emdikçe çıkar diyolar da su sağma makinasıyla çıksa damı yara oluyo genelde ucu olmayanlar daha çok yara oluyo diye söylenti var

Depend kaç tane almalıyız ? İlk doğumda kaç tane kullandım hiç hatırlamıyorum
Arkadaşım 40'ım çıkana kadar kullandım kaynanam donlarımı yıkamasın diye dedi bende 2 paket aldım sezeryan olursam kendim çamaşırla uğraşamazsam kullanırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…