2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar bebeğinizin hareketleri nasıl.
Ben hep sanki bebek karnımda çok küçükmüş gibi düşünüyorum.
Buraya nasıl bebek sığar ne kadar olur diye düşünüyorum .
Benim bebeğim çok hareketli değil.
Sizin nasıl

Ya ne güzel çoğu işi bitirmişsin bende önümüzdeki hafta temizlik için yardımcı bayan çağırdım cam çerçeve, perdeler, dolaplar falan hepsi temizlenecek ondan sonra bebişin kıyafetlerini yıkayıp çantasını hazırlayacağım
Bende geçen hafta bu modelden aldım dün geldi bugün kurduk baktık herhangi bir sorun yok Benim de aklımda bu model yoktu ama çalışan çocuk çok övdü eve gelip ikinci el baktım ama İzmir içi yoktu görmeden almak istemedim bende e-bebekten aldım artık umarım bebişlerde sever de güzel güzel kullanırız

Alışveriş işlerini bitirdim çok şükür ama evin işi gözümde büyüyor zamana yayarak kendim yapıyorum bende, dışarı çıkıp hareket etme şansım pek yok şuan evde hareket oluyor daha iyi benim için o yüzden. Sadece eğilmek biraz zorlaştı artık göbekten dolayı
Sizde güle güle kullanın canım şuanlık içime sindi benimde, üstünün çıkıp normal ana kucağı olması da hoşuma gitti. Mutfağım dar iş yaparken rahatça yanıma alabilirim üst parçasıyla. İnşallah severler de süs gibi kalmaz kenarda

Bende halıları yıkamaya verdim. Temizlik işi için de kararsızım erken mi acaba ? Ben duvarlar da silinsin istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Ben silemem ev büyük eşime de duvar silmek saçma geliyor yardımcı gelse bu dönemde güvenemem. Bakalım nasıl olcak. Anakucağı marka model ne canım bende almak istiyorum ama karar veremedim

Eğer evde çocuk yoksa iki kişiyseniz erken değil bence, iyice ağırlaşmadan yapmak lazım git gide zorlaşıyor yoksa evin işi. İnce temizlik bitince doğuma kadar kirlenmez bence bir daha bir tek günlük süpürme silme olur son zamanda. Duvarlara ben pek girmeyi düşünmüyorum bir tek mutfağınkini sildireceğim eşime, baya yoruyor duvar silmek. Eğer öyle belirgin bir kir yoksa bence hiç duva işine girip kendini yorma canım, tabi eşin yaparsa o ayrı aradan çıkmış olur
Bizim ana kucağı Joie serina 2 in 1 modeli. Bu markanın bir de sansa modeli var ikisi arasında kalmıştım bunu aldım, o da mamaroo 4moms modeline benziyor sallama şekli olarak

Bir kızım var canım
İlla kirlenir halıları da hemen sermem ama çok sona kadar da bırakamam temizlik işi bize kalacak gibi çünkü. Kadın tutabilsem duvarları silse diğerini yavaş yavaş biZ hallederdik ama bakalım şimdi çamaşırları yıkamakla başladım

Maşallah Allah bağışlasın çocukla nasıl olur bilemedim o zaman benim ilk olunca tecrübesizim o konuda hepsi halledilir inşallah bir şekilde, fazla yorulmayalım bebişlerimiz iyi olsun yeter ki

Depend kaç tane almalıyız ? İlk doğumda kaç tane kullandım hiç hatırlamıyorum

Maşallah Allah bağışlasın çocukla nasıl olur bilemedim o zaman benim ilk olunca tecrübesizim o konuda hepsi halledilir inşallah bir şekilde, fazla yorulmayalım bebişlerimiz iyi olsun yeter ki
Öyle canım sağlık hoşluk olsun hepsi hallolur bir şekilde. Zaman daraldıkça nasıl yetişecek telaşı başladı biraz

Arkadaşlar lohusa ihtiyaçları olarak kendinize neler aldınız ?
Canım yine eksiklerim var tamamlamaya çalışıyorum ama pijama terlik alt iç çamaşırı emzirme suntyeni alteti göğüs ucu kremi ablam süt sağma aparatını verdi aynı zamanda göğüs ucu çıkartıcı alacaktım ama ikisi de aynı işlemi goruyo zaten ilk zamanlar kullanılacak. Şuan aklıma gelen bunlar ama daha eksik var dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…