Kızlar doktorum geldi sabah ayrıntılı ultrason ve perinatoloğun bakmasını istedi. Ultrason girdim bir sorun göremedi. Perinatolog da alttan muayene etti kanamanın yerini görmek için ama bulamadı. Zaten kanama kesildi 2 gündür. Sonra karından da baktı yine bir anormallik yok haftasıyla uyumlu ve plasenta yerinde sağlıklı çıktı. 3 gündür yapılan tüm nst lerde herşey yolunda. Bunlara rağmen perinatoloji kendi bölümüne sevk isteyip 3 gün daha yatarak takip önerdi.
Kabul etmedim imza attım çıkıyorum. Tekrar kanama olursa gelebilecek uzaklıktayım ve 3 gündür bunaldım artık. Çocuğum da evde babasıylaydı izinli olduğu için. Şimdi yatarsam babaannesine götürmek zorunda kalacak onlar da ilçedeler uzak biraz. Istemiyorum kabul etmedim o yüzden yatışı. Bilmiyorum kötü mü yaptım
Bir sorun görünmemiş, kanaman da kesilmiş çok şükür. Evinde yatıp dinlenmen daha iyi gelir tabii ama sakın kendini yoracak şeyler yapma canım. Tekrar çok geçmiş olsun
Benim karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor canım. Bir süredir artış yok ama düşüş de yok. Bu hafta tekrar tahlil yapılıp bakılacak. Doktorum eğer olur da ani bir artış olursa bebeği erken almak zorunda kalırız diye ciğer geliştirici vurulmami istedi.
Bence iyi yapmışsın canım, özel hastaneler bazen maddiyatı düşünüp fazla fazla yatırıyorlar. İnşallah bir sorun olmaz, zaten yokmuş da çok şükür. Geçmiş olsun
İyi yapmışsın canım geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı olmaz da gerek kalmaz tekrar gitmene, ama eve çıktın yine sakın yüklenme kendine yine hastanedeymiş gibi yat dinlen bu haftayı öyle geçir yine tedbiri elden bırakma. ☺
Hastane yakınsa ve sonuçların güzelse iyisini yapmışsın evde bekleyen çocuk olmasa kalirdin diye düşünüyorum ama insan kıyamıyor bende senin gibi yapardım inşallah sorunda olmaz bir daha sağlıkla gelsinler son zamanlar malesef böyle şeyler çıkıyor sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım inşallah
Inşallah canım. Ne kadar babasıyla da kalsa aklım ondaydı. Dün ziyaretime geldiler ama bana yaklaşmak istemedi oğlum. Hırçın davrandı bana karşı sonradan sarıldı giderken. Evde olmayınca etkileniyor. Öyle davranınca ona üzüldüm dün. Inşallah hepimiz geri kalan zamanımızı sorunsuz bir şekilde geçiririz.
İyi olmanıza sevindim canım
Özel hastane mi ? Herşey yolundaysa ücret almak için özeller böyle şeyler yapabiliyor çünkğ. Hastane yakınsa olumsuz bir durumda hemen gidersiniz zaten. Bence iyi yapmışsın ama evde kendine dikkat et dinlenmene devam et
Şehir hastanesi ama perinatoloji bölümü. Bana biraz gereksiz takıntılı gibi geldi bu bölüm. Kanamam devam etse zaten göze alamam ama herşey normalken kalmak istemedim.
Bir sorun görünmemiş, kanaman da kesilmiş çok şükür. Evinde yatıp dinlenmen daha iyi gelir tabii ama sakın kendini yoracak şeyler yapma canım. Tekrar çok geçmiş olsun
Heeee, ben 7-10 gün arasında kalıyorlar diye biliyordum... tabi 3 günde hallederler.
Benim herşeyim hazır. Dün gittim son olarak makyaj ve hijyen malzemeleri kendime aldım, onu da hastane çantama yerleştirecem ve bitti. Makyaj çantamı kuzum seçti ☺
Belli kuzucuğun seçtiği pandalı şirin bişey
Ne güzel hazırlamışsın herşeyi. Ben babamla konuştum geçen, instagramda neyi beğeniyorsan yataktan arabadan kıyafete kadar hepsinin linkini yolla bana artık ufaktan alıyım dedi. Benim de iki ayağım bi pabuca girdi şimdi. Harıl harıl imternet karıştırıyorum artık ruyalarıma giriyor arabalar yataklar