2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bir sorun görünmemiş, kanaman da kesilmiş çok şükür. Evinde yatıp dinlenmen daha iyi gelir tabii ama sakın kendini yoracak şeyler yapma canım. Tekrar çok geçmiş olsun
Neden yaptılar canım ciğer geliştiriciyi? Erken doğum riski mi var
Benim karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor canım. Bir süredir artış yok ama düşüş de yok. Bu hafta tekrar tahlil yapılıp bakılacak. Doktorum eğer olur da ani bir artış olursa bebeği erken almak zorunda kalırız diye ciğer geliştirici vurulmami istedi.

Bu arada bebegim hala dogum pozisyonunu almamis doktorum doguma kadar alir onun bir suresi yok dedi umarim oyledir
Benim bebeğim de geçen hafta kontrolde makat duruşluydu canım ama doğuma kadar değişir dedi benim doktorum da.
Aranizda bez icin cop kutusu alan varmi?
E bebek'te gördüm, alıp almama konusunda kararsız kaldım. Çok ihtiyaç duyarsan sonra da alabilirim nasıl olsa.

Bence iyi yapmışsın canım, özel hastaneler bazen maddiyatı düşünüp fazla fazla yatırıyorlar. İnşallah bir sorun olmaz, zaten yokmuş da çok şükür. Geçmiş olsun
Sağol canım. Özel değil şehir hastanesi ama perinatoloji bölümü istedi yatırmayı. Inşallah

Teşekkür ederim. Yok eşim de yardımcı oluyor bütün işler onda zaten. Ben bi yemek yapıcam sadece.

Sorun olsaydı sizin insiyatifinize bırakmazlardı sanmıyorum ama evde de dinlenin kendinizi çok yormayın lütfen çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Böyle bi korku yaşadıktan sonra dikkat edicem muhakkak herşeye.

Inşallah canım. Ne kadar babasıyla da kalsa aklım ondaydı. Dün ziyaretime geldiler ama bana yaklaşmak istemedi oğlum. Hırçın davrandı bana karşı sonradan sarıldı giderken. Evde olmayınca etkileniyor. Öyle davranınca ona üzüldüm dün. Inşallah hepimiz geri kalan zamanımızı sorunsuz bir şekilde geçiririz.

Şehir hastanesi ama perinatoloji bölümü. Bana biraz gereksiz takıntılı gibi geldi bu bölüm. Kanamam devam etse zaten göze alamam ama herşey normalken kalmak istemedim.

Bir sorun görünmemiş, kanaman da kesilmiş çok şükür. Evinde yatıp dinlenmen daha iyi gelir tabii ama sakın kendini yoracak şeyler yapma canım. Tekrar çok geçmiş olsun
Çok sağol canım. Bence de ev daha iyi gelecek artık normal çünkü herşey. Zaten ağır bir iş yapmıyorum ama bundan sonra daha da dikkat edicem.

Canım ben de 56 ile hamile kaldım. Şimdi 69 um.
Aynen sadece karnım çıkmış. Başka kilom görünmüyor
Peki bebeğin ne kadar olmuş. Biliyormusun kilosunu
Bebeğim 2100 gram canım. Daha 2 gün önce gittim kontrole doktorum 2100 olmuş dedi

Belli kuzucuğun seçtiği pandalı şirin bişey
Ne güzel hazırlamışsın herşeyi. Ben babamla konuştum geçen, instagramda neyi beğeniyorsan yataktan arabadan kıyafete kadar hepsinin linkini yolla bana artık ufaktan alıyım dedi. Benim de iki ayağım bi pabuca girdi şimdi. Harıl harıl imternet karıştırıyorum artık ruyalarıma giriyor arabalar yataklar

Kızlar annemle beraber evdeki kumaşlardan yaptık ilk deneyim netten bakıp benzetmeye çalıştık çok pembe oldu farkindayim
Çok güzel, elinize emeğinize sağlık canım güle güle kullanın inşallah el emeği olması ayrı bi değerli kılıyor, bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…