Dua eden herkese teşekkür ederim
2 hafta gerilik 1 haftaya düşmüş çok şükür
Kasılmalarım oluyor deyince nst'ye de girdim ama sancım yokmuş.
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.
Diyetisyene de yönlendirdi diyete başladım.
Normalde özele gidiyordum ama bugün Şehir Hastanesi'ne gittim özelden çok ilgilendi.
Önyargılı olmamak lazımmış onu anladım.
Normalde özele gidiyordum ama bugün Şehir Hastanesi'ne gittim özelden çok ilgilendi.
Çok geçmiş olsun canm aman dikkat et kendine.
Şu 2 haftada her gün 2 yumurta yedim
Her gün 1 muz ve çiğ kuruyemis. Haftada 3-4 bardak kefir içtim. Her gün yoğurt yemişimdir.
Ama şimdiki diyetisyenin listesini görsen kuruyemiş bile sayıyla
Ben şekere dokunmayan şeylere uymam yine biraz arttırırım oranını yani süt yoğurt kuruyemiş filan.
Çok geçmiş olsun canm aman dikkat et kendine.
Şu 2 haftada her gün 2 yumurta yedim
Her gün 1 muz ve çiğ kuruyemis. Haftada 3-4 bardak kefir içtim. Her gün yoğurt yemişimdir.
Ama şimdiki diyetisyenin listesini görsen kuruyemiş bile sayıyla
Ben şekere dokunmayan şeylere uymam yine biraz arttırırım oranını yani süt yoğurt kuruyemiş filan.
bravo cok guzel beslnmissin. ben gunde 1 yumurta yiyorum ceviz yiyorum gunde 3 4 tane. sut icmeye calsiyorum her gun. ve her gun 1 ogunde et veya kofte yemeye calisiyorm bakalm nlcak
bravo cok guzel beslnmissin. ben gunde 1 yumurta yiyorum ceviz yiyorum gunde 3 4 tane. sut icmeye calsiyorum her gun. ve her gun 1 ogunde et veya kofte yemeye calisiyorm bakalm nlcak
Merhaba hanımlar, düzenli yazamıyorum ama sizi hep oluyorum benim bu ara akıntılarım çok arttı. Hala da sıcak çok da terliyorum. Terledikçe akıntılar da artıyor farkındayım. Ama bugün bi kaygılandım acaba suyum mu geliyor diye. Benim gibi akıntıları artan var mı?