2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dua eden herkese teşekkür ederim
2 hafta gerilik 1 haftaya düşmüş çok şükür
Kasılmalarım oluyor deyince nst'ye de girdim ama sancım yokmuş.
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.
Diyetisyene de yönlendirdi diyete başladım.
Normalde özele gidiyordum ama bugün Şehir Hastanesi'ne gittim özelden çok ilgilendi.
Önyargılı olmamak lazımmış onu anladım.

canmmm cok sevndmmmm nasl beslendn banada ipucu ver. baksana halime protein alcam derken zhirlendm

canmmm cok sevndmmmm nasl beslendn banada ipucu ver. baksana halime protein alcam derken zhirlendm

Çok geçmiş olsun canm aman dikkat et kendine.
Şu 2 haftada her gün 2 yumurta yedim
Her gün 1 muz ve çiğ kuruyemis. Haftada 3-4 bardak kefir içtim. Her gün yoğurt yemişimdir.
Ama şimdiki diyetisyenin listesini görsen kuruyemiş bile sayıyla
Ben şekere dokunmayan şeylere uymam yine biraz arttırırım oranını yani süt yoğurt kuruyemiş filan.

Gögüs uçlarım çok acıyor gögüs kremini şimdiden sürmeye başlamamın bir sakıncası olur mu?

Harika çok sevindim canım

bravo cok guzel beslnmissin. ben gunde 1 yumurta yiyorum ceviz yiyorum gunde 3 4 tane. sut icmeye calsiyorum her gun. ve her gun 1 ogunde et veya kofte yemeye calisiyorm bakalm nlcak

bravo cok guzel beslnmissin. ben gunde 1 yumurta yiyorum ceviz yiyorum gunde 3 4 tane. sut icmeye calsiyorum her gun. ve her gun 1 ogunde et veya kofte yemeye calisiyorm bakalm nlcak

Seninkinde ne sorun canım kilosu mu az ?
Her bebek aynı olmuyor ki benimki de öyle minyon olacak belli ki. Ben de öyleyim zaten

Merhaba hanımlar, düzenli yazamıyorum ama sizi hep oluyorum benim bu ara akıntılarım çok arttı. Hala da sıcak çok da terliyorum. Terledikçe akıntılar da artıyor farkındayım. Ama bugün bi kaygılandım acaba suyum mu geliyor diye. Benim gibi akıntıları artan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…