2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben dün aksam ciğer geliştirici iğne vuruldum. Sabah açlık şekerim 128, tokluk şekerim 183 çıktı ben şok oldum dahiliye doktorunu arayıp sordum iğnenin etkisi olabilir mi diye. İğne kortizonlu oldugu icin bugün biraz yüksek cikar endişelenme dedi. Sürekli dikkat etmek zor gerçekten hele ki tatlı yiyememek nadiren sütlü tatlı yiyorum.
Eğer sadece akşam yüksek oluyorsa aksamlari insülin verir sadece. Doktorunun bir dahiliye uzmanına yonlendirmesi lazımdı aslında.

Kızlar doktorum geldi sabah ayrıntılı ultrason ve perinatoloğun bakmasını istedi. Ultrason girdim bir sorun göremedi. Perinatolog da alttan muayene etti kanamanın yerini görmek için ama bulamadı. Zaten kanama kesildi 2 gündür. Sonra karından da baktı yine bir anormallik yok haftasıyla uyumlu ve plasenta yerinde sağlıklı çıktı. 3 gündür yapılan tüm nst lerde herşey yolunda. Bunlara rağmen perinatoloji kendi bölümüne sevk isteyip 3 gün daha yatarak takip önerdi.
Kabul etmedim imza attım çıkıyorum. Tekrar kanama olursa gelebilecek uzaklıktayım ve 3 gündür bunaldım artık. Çocuğum da evde babasıylaydı izinli olduğu için. Şimdi yatarsam babaannesine götürmek zorunda kalacak onlar da ilçedeler uzak biraz. Istemiyorum kabul etmedim o yüzden yatışı. Bilmiyorum kötü mü yaptım

Bence iyi yapmışsın canım, özel hastaneler bazen maddiyatı düşünüp fazla fazla yatırıyorlar. İnşallah bir sorun olmaz, zaten yokmuş da çok şükür. Geçmiş olsun

Canım tam tahilli ekmek dee şekerimi çıkarıyo benim normalde her ana ogunume bitane eklemişti diyetisyen ama ben yemiyorum. Yersem şekerim çıkıyor çünkü. Sana insulin verirler o zaman canım. Dikkat et yine de.

Sorma canım bende çok tatlı severim normalde ama şimdi hiç şeker yemiyorum mecburen.

İyi yapmışsın canım geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı olmaz da gerek kalmaz tekrar gitmene, ama eve çıktın yine sakın yüklenme kendine yine hastanedeymiş gibi yat dinlen bu haftayı öyle geçir yine tedbiri elden bırakma.

Neden yaptılar canım ciğer geliştiriciyi? Erken doğum riski mi var

Sorun olsaydı sizin insiyatifinize bırakmazlardı sanmıyorum ama evde de dinlenin kendinizi çok yormayın lütfen çok geçmiş olsun

Cnm ben de 1 saate yakın yürüyorum. Arkadaşım her gün fazlaca yürüyerek ancak 40. Haftada doğum.yapabildu. hatta şaşırıyorduk 40 a geldi hala yürüyor bravo falan diyordum.

Vücudun anatomisiyle de alakalı demek ki canım benim arkadaşım da geçen ay normal doğum yaptı. O mesela hiç yürüyüş falan yapmadı ama ev temizliği çok yaptı biz beklemiyorduk normal doğurabileceğini ama 4 saat sürdü doğumu rahat geçti. İnşallah bizimde öyle kolay doğumlarımız olur

İlk çocuğumda son aylar her akşam eşimle bir Stadyumda yürüdük, sonuç 42.hafta sezeryan doğum şimdi git gel 25 dakika yürüyerek oğlumu okula ya götürüyorum ya getiriyorum, sıkıntı olacağını sanmıyorum

Kizlar selam doktordan geliyorum bebisim iyi cok sukur yolunda her sey 1480 gram olmusuz normal dedi doktor bana az gibi geldi gerci 29+6 dayim. Nts hakkinda hicbir sey demedi sormayida unuttum 3 hafta sonra tekrar gidecegim ne zaman baslaniyor nts ye

Bu arada bebegim hala dogum pozisyonunu almamis doktorum doguma kadar alir onun bir suresi yok dedi umarim oyledir

Kg'su haftasıyla uyumlu canım bır sorun yok

Bana doktorum 34te başlarız nstye dedi

İyi olmanıza sevindim canım
Özel hastane mi ? Herşey yolundaysa ücret almak için özeller böyle şeyler yapabiliyor çünkğ. Hastane yakınsa olumsuz bir durumda hemen gidersiniz zaten. Bence iyi yapmışsın ama evde kendine dikkat et dinlenmene devam et

42 hafta mı? Maşallah ya Demek ki nasibimizde ne var ise onu yaşayacağız, hakkımızda hayırlısı

Hastane yakınsa ve sonuçların güzelse iyisini yapmışsın evde bekleyen çocuk olmasa kalirdin diye düşünüyorum ama insan kıyamıyor bende senin gibi yapardım inşallah sorunda olmaz bir daha sağlıkla gelsinler son zamanlar malesef böyle şeyler çıkıyor sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…