2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
2 hafta once zor bela diş tedavisi olmustum gecmeyen agrilardan dolayi bugunde sabah kahvalti yaparken 5 sene once kanal arti dolgu yaptirdigim disimin dış kısmı cikti geldi kirilmis nasil olduysa dolguyla disin kalan yarisi ic kismi duruyor ustelik gumus rengi dolgu yapmislar cok gulersem kotu gozukuyor cok canim sıkıldı bu duruma insallah agri yapmaz

dr um aradi bugn nasl oldun diye. dunku kusmalar bitti ama ishal basladi dedim. demekki gida zehirlenmesi yasamissin dedi. bebege gecmismidir zarari olmsmudur dedm yok bsey olmaz korkma mideden bagrsaga indi ordanda cikar bir iki gune toparlarsn dedi

dr um aradi bugn nasl oldun diye. dunku kusmalar bitti ama ishal basladi dedim. demekki gida zehirlenmesi yasamissin dedi. bebege gecmismidir zarari olmsmudur dedm yok bsey olmaz korkma mideden bagrsaga indi ordanda cikar bir iki gune toparlarsn dedi
Bende balık hiç yiyemiyorum efa daily diye bir balık yağı hapı kullanıyorum yiyemiyorsan zorlama kuzum sende kendini

Bende balık hiç yiyemiyorum efa daily diye bir balık yağı hapı kullanıyorum yiyemiyorsan zorlama kuzum sende kendini
yok ya yaramiyor bana aynen. kg su dusk ckti ya ondanzorluyordm kendmi. bende regenesis max iciyorm onda omega flaan var ordan alir heraldeartk

Gecmis olsun canım, kusma ve ishal zaten vücudun savunma mekanizmasi, vücudun atmış zaten. Doktorun da birşey olmaz demiş endişe etme. Demek ki balık bayatti.

yok ya yaramiyor bana aynen. kg su dusk ckti ya ondanzorluyordm kendmi. bende regenesis max iciyorm onda omega flaan var ordan alir heraldeartk
Zorlama kuzum Bir de hangi balığı yemiştin bazı balıklar gebelikte pek yararlı olmuyor çünkü

çıkardıklarımı koyacak yer bulamıyorum ben de maalesef
bende çeyizimden anneme kullanmadıklarımı iade ettim kız kardeşimde kullanın diye bazanın altına koydum gerçekten çok zor seni en iyi ben anlarım

Canım ağrı yapmiyo benim de başıma geldi az kaldı zaten doğuma kadar idare eder ben yaptircaktim yinede ama cesaret edemedim fazla anestezi yapamiyolar bişey olur diye

MaşaAllah kilosuda iyi
Kızlar annemle beraber evdeki kumaşlardan yaptık ilk deneyim netten bakıp benzetmeye çalıştık çok pembe oldu farkindayim
Elinize sağlık canım çok güzel görünüyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım ağrı yapmiyo benim de başıma geldi az kaldı zaten doğuma kadar idare eder ben yaptircaktim yinede ama cesaret edemedim fazla anestezi yapamiyolar bişey olur diye
Iyi bari agri yapmazsa bunada sukur napalim cokta sorun degil zaten diger disim icin anestezi aldim rontgen de cekilemiyor tekrar gidemem 30 haftayi gectik hem ustelik. Baska seylerden degil sirf bu hamileligimin basindan beri olan dis stresinden sorunlarindan erken dogum yapacagim ya

Benimki de çok sorunludur doğumdan sonraya bıraktım hepsini zaman buldukça yaptıracağım Allah'tan ağrı sızı olmuyo şuan zaten durumlar sıkıntılı insan çok tedirgin oluyo gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…