Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nerdeyse 2 aydır vitamin vs içmiyorum. Yarın karaciğer enzimlerim için kan vermeye gideceğim sağlık ocağına. Gitmisken kan değerlerime de baktırmak istiyorum ben de.Ben bugün 32.hafta çalışamaz raporumu aldım. İyi ki gitmişim kan verdim ve değerlerim düşük çıktı. Tahmin etmiştim kan hapımı bıraktırmıştı doktor mide yanmamdan dolayı. Demir serumu yedim ve iğne oldum bol bol da protein tüket dedi. Bebek iyi şükür haftasıyla uyumlu ama bende değer kalmamış![]()
Sende bir an once toparlanirsin umarimBen bugün 32.hafta çalışamaz raporumu aldım. İyi ki gitmişim kan verdim ve değerlerim düşük çıktı. Tahmin etmiştim kan hapımı bıraktırmıştı doktor mide yanmamdan dolayı. Demir serumu yedim ve iğne oldum bol bol da protein tüket dedi. Bebek iyi şükür haftasıyla uyumlu ama bende değer kalmamış![]()
40,6 cm canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar az önce kontrolden geldim devlet hastanesinde randevum vardı. 10 gün önce özeldeki doktorum suyun fazla falan diye moralimi bozmuştu. Devletteki doktor herhangi bir sorun yok herşey yolunda dedi çok şükür kan testleri istedi ilaç kullandığım için tekrar bakalım değerlerine dedi. 38-39 haftada seseryanla alırız dedibu arada kilosu 1754 FL de 58 yazıyo kaça denk geliyor bilmiyorum
![]()
Aslında bir şikayetim yoktu belirgin ama yorgunluk oluyordu onu da hamileliğe yoruyordum. Doktor zaman az kaldı vitaminle zaman kaybetmeyelim serum dopingi yapalım dedim. Ben şaşırdım tabi birden. Kesinlikle kan değerlerine baktır ama bebek bizden alıyor değerleri ama bizim vücut etkileniyor işte. İnşallah sende düşük çıkmaz amaBen nerdeyse 2 aydır vitamin vs içmiyorum. Yarın karaciğer enzimlerim için kan vermeye gideceğim sağlık ocağına. Gitmisken kan değerlerime de baktırmak istiyorum ben de.
Halsizlik veya yorgunluk gibi belirtiler var mıydı peki, ben düne kadar iyiydim ama bugün halsizlik var üstümde yatıp uyumak istiyorum hep.
İnşallah canım teşekkür ederimSende bir an once toparlanirsin umarim![]()
Yaa sağol canım40,6 cm canım sağlıkla gelsin inşallah![]()
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimKızlar az önce kontrolden geldim devlet hastanesinde randevum vardı. 10 gün önce özeldeki doktorum suyun fazla falan diye moralimi bozmuştu. Devletteki doktor herhangi bir sorun yok herşey yolunda dedi çok şükür kan testleri istedi ilaç kullandığım için tekrar bakalım değerlerine dedi. 38-39 haftada seseryanla alırız dedibu arada kilosu 1754 FL de 58 yazıyo kaça denk geliyor bilmiyorum
![]()
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahHer şeyin yolunda olmasına çok sevindimBende yarın göreceğim hayırlısıyla bakalım ne kadar olmuş tospik
Fl 58 ise yaklaşık 40 cm olmuş canım maşallah
Ben de tam tersi düşünüyorum telefona bağlananlar genelde yayın yapanlar ve güvenlik açığı olanlar yani sizinle beraber başkaları da sizin kameranızı izleyebilir demekBizde düşündük canım ama kendiliğinden kameralı olan telsizlerde ekran donması çok oluyormuş yani telefona bağlananlar daha sağlıklıymış. Kullanmadığın bir telefon varsa 7/24 kamera açık olacak şekilde direkt öyle alabilirsin. Sende araştır istersen ona göre karar verirsiniz![]()
Evet benimkiside öyle böyle kötü kokulu değil ama sürekli ıslaklık oluyo bende idrar tahlili verdim bugün bakalımAkıntılarınızda artış oldu mu kızlar ya, benim başından beri vardı da sanki 3 4 gündür fazlalaştı. Yeni idrar tetkiki yapıldı çok şükür tertemiz. Ama akıntım can sıkıcı olmaya başladı![]()
Evet kokusu da yok ama hep bi ıslaklık hissi oluyor zaten terleyince daha çok da. Doktorum artık ağrın sancı vs yoksa ve rengi de kahve pembe kırmızı değilse gelme dedi banaEvet benimkiside öyle böyle kötü kokulu değil ama sürekli ıslaklık oluyo bende idrar tahlili verdim bugün bakalım![]()
Evet canım haklısın haberlerde de denk gelmiştim kameraya girebiliyorlar şimdi yazınca hatırladım. Allah korusunBen de tam tersi düşünüyorum telefona bağlananlar genelde yayın yapanlar ve güvenlik açığı olanlar yani sizinle beraber başkaları da sizin kameranızı izleyebilir demek
İlk oğlumda kameralı bir telsiz almıştım çok da memnundum
Bana da aynısı oluyorEvet kokusu da yok ama hep bi ıslaklık hissi oluyor zaten terleyince daha çok da. Doktorum artık ağrın sancı vs yoksa ve rengi de kahve pembe kırmızı değilse gelme dedi bana![]()
Devlet hastanesinde doğum yapmak daha sağlıklı aslında bence çok hastaları olduğu için tahammülleri olmayabiliyormuş sadeceDevlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen var mı peki ?
Şimdi hem özele hem devlete gidiyorum, garip ama devletteki doktorum daha ilgili.
Sanki devlet hastanesi olursa normal doğuma zorlanır ve ebeler vs sert olur gibi bir algı oluşmuş bende![]()
Bende bunu aldim canim yorumlari cok iyi birde motorolanin telsizini aldim gayet yeterli olur benxeŞunu aldım ben. İdare edecek inşallah. Eski bir telefonum vardı onu kullanacağım sürekli açık duracak program bebek uyurken.