Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Cevabınız için teşekkür ederim. Dahiliye yapıyo hatta endokrine yönlendiriyo gibi de okudum bikaç yerde, emin olamadım 🙈
Belki hastane isleyisleri farklidir, riskli bir gebelikse seker kilo vs varsa belki endokrin takip ediyordur.
Benim insulin direncim ve kilom var ama dahiliye kadin dogum yapar dedi yine de. Doktorum da gerek olmayabilir dedi kan tahlillerime ve seker takibime bakacak haftsya ona gore karar vericek :)

Bu kasılma şeklinde değilde iğne batması gibi hatta can acıtıyor değil mi ben bunu doktoruma sorduğumda ayaklarını rahim ağzına doğru vuruyor ondan demişti doktor. Bana da yapıyor
Dünkü vurmalar bu sabahtan itibaren çatı ağrısına dönüştü maalesef sabahtan beri çatı kemiklerim ağrıyor hareket etmekte hatta yatıp kalkmakta dönmekte zorlanıyorum çok erken başladı ne yapıcam bilmiyorum

Dünkü vurmalar bu sabahtan itibaren çatı ağrısına dönüştü maalesef sabahtan beri çatı kemiklerim ağrıyor hareket etmekte hatta yatıp kalkmakta dönmekte zorlanıyorum çok erken başladı ne yapıcam bilmiyorum
O zaman bence doktora bir görünün ne olur ne olmaz.

Selam kızlar.birsey soracağım ikindin hafif Bi kasa almıştım elime kapıdan çıkarken kenarına kasa çarptı oda karnıma baskı oldu bianda kasayla acaba bebekte Bi sıkıntı olurmuki kafası na flan baskı darbe gibi bisey olurmu diye korktum ya kipirdamasinda sıkıntı yok şükür ama böyle bisey yaşayan varmi

Selam kızlar.birsey soracağım ikindin hafif Bi kasa almıştım elime kapıdan çıkarken kenarına kasa çarptı oda karnıma baskı oldu bianda kasayla acaba bebekte Bi sıkıntı olurmuki kafası na flan baskı darbe gibi bisey olurmu diye korktum ya kipirdamasinda sıkıntı yok şükür ama böyle bisey yaşayan varmi
Merak etmeyin bence hafif bir kasaysa olmaz amniyon sıvısının içinde bebek darbelere karşı korur diye düşünüyorum ağrınız yok ve hareketleri normalse endiselenmeyin bence.

Ablamın köpeği zıplamıştı birden karnıma korkudan sanırım psikolojik sancım olmuştu doktora gittiğimde hiçbi şey yok korunaklı yerdelrr merak etme demişti. Muayenede de bazen bastırıyorlar tabi kontrollü mü oluyor onlarınki bilmiyorum. Geçmiş olsun

24 haftadan 20 ye mi düşmüş acaba resmi gazete de ne zaman yayinlanacak. Keşke 24 hafta olsaydı.
Evet 24 diyorlardı 20 diye haber yapmışlar diğer detayları vermediler babalık izni vs
min. 70 bine çıktı doğum parası dediler acaba oran olarak ne kadar artmış oldu kendimizinkini hesaplayabilmek adına. Neyse bakalım izin uzasında önemli olan o 🙏🏻

Evet 24 diyorlardı 20 diye haber yapmışlar diğer detayları vermediler babalık izni vs
min. 70 bine çıktı doğum parası dediler acaba oran olarak ne kadar artmış oldu kendimizinkini hesaplayabilmek adına. Neyse bakalım izin uzasında önemli olan o 🙏🏻
İnşallah biz doğum iznine çıkmadan önce resmi gazetede yayınlanır ben 32. Haftada hemen çıkmayı düşünüyorum. Gerçekten daha fazla cekemicem bu iş hayatını. Erken çıkmak etkilemez inşallah. Yani zaten ekstra dört hafta için bu kadar yaygara koptuysa uzulcem 😞

Kızlar belki vardır aynı durumda olan. Bugun tam 23 haftada kontrole gittim. Bebegin kilosu biraz onde boyu da uzun dedi doktor. Şakalaştı hatta aileniz cok mu iri yarı insanlar diye ama. Şeker yüklemesini 26 28 haftalarda yapiyorum dedi. 23 hafta bebek kilosu 600 gram boyu 26 cm. Ben de bu hafta itibariyle 6 kilo oldim😑 cok mu ilerden gidiyoruz kafama takildi
22 . Haftada gittiğimde 580 ve olduğunu söyledi normal dedi ama son gittigimde bebek iri gibi dedi ,babası 1.90 genetik olabilir dedi

Kızlar bebeo ile mamajo arasında kaldım göğüs pompasında. Hangisi daha iyidir
Ben bugün lansinoh mudur nedir ondan sipariş ettim indirime girmişti. Açıkçası herkes o çok iyi dediği için onu siparis ettim anladığım için değil 6 binlerden düşmüştü ben de aldım. Ama yine de pahalı geldi bana bilmiyorum. Bu lasim indirimlerinde aldığınız şeyler olursa paylaşır mısınız? Ben hiçbir şey alamadım bir kaç kıyafet dışında.

İnşallah biz doğum iznine çıkmadan önce resmi gazetede yayınlanır ben 32. Haftada hemen çıkmayı düşünüyorum. Gerçekten daha fazla cekemicem bu iş hayatını. Erken çıkmak etkilemez inşallah. Yani zaten ekstra dört hafta için bu kadar yaygara koptuysa uzulcem 😞
İnşallah ben 1 ocakta çıkacağım doğum iznine 32. Haftam tam o zaman. 1 ocak sonrası geçerli diye duydum ben. Bende evden çalışmasam dayanamazdım gerçekten adı yetiyor insanı germeye :)

22 . Haftada gittiğimde 580 ve olduğunu söyledi normal dedi ama son gittigimde bebek iri gibi dedi ,babası 1.90 genetik olabilir dedi

Kızlar belki vardır aynı durumda olan. Bugun tam 23 haftada kontrole gittim. Bebegin kilosu biraz onde boyu da uzun dedi doktor. Şakalaştı hatta aileniz cok mu iri yarı insanlar diye ama. Şeker yüklemesini 26 28 haftalarda yapiyorum dedi. 23 hafta bebek kilosu 600 gram boyu 26 cm. Ben de bu hafta itibariyle 6 kilo oldim😑 cok mu ilerden gidiyoruz kafama takildi
Benimki de 23+0 da 552 gr 28 cm dedi.
Bacak boyu türkiyede 1 hafta geriden geliyor ama sizinki şu an tam 23+1 e uyuyor kısalmamış dedi.
Genel olarak da tam uyumlu ilerliyor dedi

Back
X