- 24 Aralık 2024
- 2.111
- 1.120
- 48
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #12.241
Kızlar bebeo ile mamajo arasında kaldım göğüs pompasında. Hangisi daha iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki hastane isleyisleri farklidir, riskli bir gebelikse seker kilo vs varsa belki endokrin takip ediyordur.Cevabınız için teşekkür ederim. Dahiliye yapıyo hatta endokrine yönlendiriyo gibi de okudum bikaç yerde, emin olamadım![]()
düzeltiyorum 552 gr mışCanım benim de 23+0 dı dün baktı bebişe 452 gr çıktı. Haftasıyla uyumlu dedi. Erkek bebişler daha önden gidiyorlar doğarkende daha kilolu doğuyorlar. Hem de 1 hafta önde geride olması normalmiş
Dünkü vurmalar bu sabahtan itibaren çatı ağrısına dönüştü maalesef sabahtan beri çatı kemiklerim ağrıyor hareket etmekte hatta yatıp kalkmakta dönmekte zorlanıyorum çok erken başladı ne yapıcam bilmiyorumBu kasılma şeklinde değilde iğne batması gibi hatta can acıtıyor değil mi ben bunu doktoruma sorduğumda ayaklarını rahim ağzına doğru vuruyor ondan demişti doktor. Bana da yapıyor
O zaman bence doktora bir görünün ne olur ne olmaz.Dünkü vurmalar bu sabahtan itibaren çatı ağrısına dönüştü maalesef sabahtan beri çatı kemiklerim ağrıyor hareket etmekte hatta yatıp kalkmakta dönmekte zorlanıyorum çok erken başladı ne yapıcam bilmiyorum
Merak etmeyin bence hafif bir kasaysa olmaz amniyon sıvısının içinde bebek darbelere karşı korur diye düşünüyorum ağrınız yok ve hareketleri normalse endiselenmeyin bence.Selam kızlar.birsey soracağım ikindin hafif Bi kasa almıştım elime kapıdan çıkarken kenarına kasa çarptı oda karnıma baskı oldu bianda kasayla acaba bebekte Bi sıkıntı olurmuki kafası na flan baskı darbe gibi bisey olurmu diye korktum ya kipirdamasinda sıkıntı yok şükür ama böyle bisey yaşayan varmi
Ayy Allahım aminAz önce haberlerde doğum izni 20 haftaya çıkıyor olarak gördüm 1 ocak sonrası doğum yapanları kapsıyor dediler sanırım. Bakalım doğru olacak mı
Şimdi siz böyle yazınca baktım da 24 hafta konuşulurken 20 hafta olarak revize edildiğini yazan kaynaklar varmış24 haftadan 20 ye mi düşmüş acaba resmi gazete de ne zaman yayinlanacak. Keşke 24 hafta olsaydı.
Ablamın köpeği zıplamıştı birden karnıma korkudan sanırım psikolojik sancım olmuştu doktora gittiğimde hiçbi şey yok korunaklı yerdelrr merak etme demişti. Muayenede de bazen bastırıyorlar tabi kontrollü mü oluyor onlarınki bilmiyorum. Geçmiş olsunSelam kızlar.birsey soracağım ikindin hafif Bi kasa almıştım elime kapıdan çıkarken kenarına kasa çarptı oda karnıma baskı oldu bianda kasayla acaba bebekte Bi sıkıntı olurmuki kafası na flan baskı darbe gibi bisey olurmu diye korktum ya kipirdamasinda sıkıntı yok şükür ama böyle bisey yaşayan varmi
Evet 24 diyorlardı 20 diye haber yapmışlar diğer detayları vermediler babalık izni vs24 haftadan 20 ye mi düşmüş acaba resmi gazete de ne zaman yayinlanacak. Keşke 24 hafta olsaydı.
İnşallah biz doğum iznine çıkmadan önce resmi gazetede yayınlanır ben 32. Haftada hemen çıkmayı düşünüyorum. Gerçekten daha fazla cekemicem bu iş hayatını. Erken çıkmak etkilemez inşallah. Yani zaten ekstra dört hafta için bu kadar yaygara koptuysa uzulcemEvet 24 diyorlardı 20 diye haber yapmışlar diğer detayları vermediler babalık izni vs
min. 70 bine çıktı doğum parası dediler acaba oran olarak ne kadar artmış oldu kendimizinkini hesaplayabilmek adına. Neyse bakalım izin uzasında önemli olan o![]()
22 . Haftada gittiğimde 580 ve olduğunu söyledi normal dedi ama son gittigimde bebek iri gibi dedi ,babası 1.90 genetik olabilir dediKızlar belki vardır aynı durumda olan. Bugun tam 23 haftada kontrole gittim. Bebegin kilosu biraz onde boyu da uzun dedi doktor. Şakalaştı hatta aileniz cok mu iri yarı insanlar diye ama. Şeker yüklemesini 26 28 haftalarda yapiyorum dedi. 23 hafta bebek kilosu 600 gram boyu 26 cm. Ben de bu hafta itibariyle 6 kilo oldimcok mu ilerden gidiyoruz kafama takildi
Ben bugün lansinoh mudur nedir ondan sipariş ettim indirime girmişti. Açıkçası herkes o çok iyi dediği için onu siparis ettim anladığım için değil 6 binlerden düşmüştü ben de aldım. Ama yine de pahalı geldi bana bilmiyorum. Bu lasim indirimlerinde aldığınız şeyler olursa paylaşır mısınız? Ben hiçbir şey alamadım bir kaç kıyafet dışında.Kızlar bebeo ile mamajo arasında kaldım göğüs pompasında. Hangisi daha iyidir
İnşallah ben 1 ocakta çıkacağım doğum iznine 32. Haftam tam o zaman. 1 ocak sonrası geçerli diye duydum ben. Bende evden çalışmasam dayanamazdım gerçekten adı yetiyor insanı germeye :)İnşallah biz doğum iznine çıkmadan önce resmi gazetede yayınlanır ben 32. Haftada hemen çıkmayı düşünüyorum. Gerçekten daha fazla cekemicem bu iş hayatını. Erken çıkmak etkilemez inşallah. Yani zaten ekstra dört hafta için bu kadar yaygara koptuysa uzulcem![]()
22 . Haftada gittiğimde 580 ve olduğunu söyledi normal dedi ama son gittigimde bebek iri gibi dedi ,babası 1.90 genetik olabilir dedi
Benimki de 23+0 da 552 gr 28 cm dedi.Kızlar belki vardır aynı durumda olan. Bugun tam 23 haftada kontrole gittim. Bebegin kilosu biraz onde boyu da uzun dedi doktor. Şakalaştı hatta aileniz cok mu iri yarı insanlar diye ama. Şeker yüklemesini 26 28 haftalarda yapiyorum dedi. 23 hafta bebek kilosu 600 gram boyu 26 cm. Ben de bu hafta itibariyle 6 kilo oldimcok mu ilerden gidiyoruz kafama takildi
Bir de herkes abartiyoruz sanıyor.Hemen gelsin 32. Haftaİnşallah ben 1 ocakta çıkacağım doğum iznine 32. Haftam tam o zaman. 1 ocak sonrası geçerli diye duydum ben. Bende evden çalışmasam dayanamazdım gerçekten adı yetiyor insanı germeye :)
Yok onuda bilmiyorum canım onuda bilmiyorum 3 ay önce ne gittiysem oAnladim canım cinsiyeti öğrenebildinmi peki en son nezaman gittin bilmiyorum ama