Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
aslında var magnezyumum ama kullanmıyorum büyük diye yutasım gelmıyor . kullanayım bari en azından dr a gidene kdr günde bir tane mi kullanıyorsun
Evet bir kere kullanıyorum benimki suda eriyen tablet. Magnezyumun kasılmalara iyi geldiğini söyledi doktorum gerçektende azaldı

Kızlar doktorum benden her ay kan tahlili istiyor. Demirim ferritinim ve kanım inanılmaz çok düşmüş ve tiroidim yükselmiş. Dahiliyeye yönlendirdi yarın sabah dahiliyeye gideceğim. Sizlerde kan tahlillerinizi ihmal etmeyin bu küçük sincaplar kanımızı demirimizi içten içe yiyorlar 🤣🤣

aslında var magnezyumum ama kullanmıyorum büyük diye yutasım gelmıyor . kullanayım bari en azından dr a gidene kdr günde bir tane mi kullanıyorsun
Doktoruna danisabilirsin istersen bana doktorum magnesium diasporal verdi seker gibi agza dokuluyo toz seklinde kolay kullanimi. Ben 2 aydir falan kullaniyorum cok yogun kas agrisi bacakta kramp sanci kasilma falan yasamadim duzenli kullaninca etkisi cikiyor sanirim.

Doktoruna danisabilirsin istersen bana doktorum magnesium diasporal verdi seker gibi agza dokuluyo toz seklinde kolay kullanimi. Ben 2 aydir falan kullaniyorum cok yogun kas agrisi bacakta kramp sanci kasilma falan yasamadim duzenli kullaninca etkisi cikiyor sanirim.
Bana direk hap formunu vermıstı ama kabızlık içindi o ondandır belki gittiğimde danışayım bunu notunu aldım çok sagolun kızlar

Kızlar, şeker yükleme testi yaptıran var mı? Kadın doğumdan mı yoksa dahiliyeden mi randevu almam gerekiyor? Doktorum özel muayenehanesi olduğu için o yapmıyor. Bilen varsa yardım lütfen 🥰☺️💕

Sanırım kadın doğum yaptırıyor onları. Ben yaptırmak istemediğini söyledim maalesef bulantılar yüzünden kan şekeri takibi yapacağız o yüzden

Valla devam ediyor baskı oldukça iğne gibi batma oluyor aşağıda bide kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif ağrılar. Var geçer inşallah
Bu kasılma şeklinde değilde iğne batması gibi hatta can acıtıyor değil mi ben bunu doktoruma sorduğumda ayaklarını rahim ağzına doğru vuruyor ondan demişti doktor. Bana da yapıyor

Valla burda ilk kayıt için gidiliyor sonra bes

Burda öyle değil ilk kayıt yaptığında gebelik kaydı için sadece alıyorlar sonra beşinci aydan sonra çağırıyorlar tekrar zaten evede hiç gelmiyorlar
Allah sana ve bebeğine yardım etsin canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cinsiyeti öğrenince bize de yaz

Yok lavaboya gidince yanmam yok ama alltan asla ıkınamıyorum çok ağrım oluyor ve baskı o yüzden korkuyorum sürekli bacaklarım çekiliyor adet sancısı gi

Hayatta bırakmaz evlendigimden beri hiç otobüse binmedim hep kendi arabamizla götürüyor bizi
Anladim canım cinsiyeti öğrenebildinmi peki en son nezaman gittin bilmiyorum ama

Kızlar merhaba Allah nasip ederse Haziran annesi olacağım. Sizlere birşey sormak istiyorum 6+5 kalp atışı duyduk. Bir sonraki randevu ne zaman olmalı sizce? Sizlerde süreç nasıldı. Birde cogu testi devlette yaptırıp sonra özele geçsem yarım paket gibi birşey oluyormu hiç bilginiz varmı
Bence 3. Aydan sonra doğum paketi alın. 2. Ay testler oluyor (5-8. Haftalarda) sağlık ocağı ya da devlette yaptırın. Özele gerek yok onlara para vermeye. Arada görmek icin özele gidebilirsiniz ama ilk etapta testler çok yüksek tutuyor özelde yaptırmayın onları.bir sonraki randevuda kan verin vitaminlerinizi yazdırın troidlerinize falan bakarlar ilk 3 ay önemli oluyor değerler. Folik asit falan başlatırlar sizi

Selam kızlar Dün kontrolüm vardı bebiş 23 haftalık göbek deliğimin üstünde kafası varmış yukarılardaymış bebiş. Kaburga batmaları vardı bende iç karnım azmış ondan yukarı zorluyormuş. Krampların başlar dedi magnezyum verdi. Haftaya çarşamba 24. Haftam onda da şeker yüklemesi yapacağız. Ve benim kız bize yüzünü göstermiyor poposunu gösterdi bacaklarını da havaya dikmiş o şekilde durdu😂

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Benim 23 haftada kilosu 430gr bana az gibi geldi. Bir de bol giyindiğimde hamile olduğun belli değil dıyorlar mesela. Acaba bebek zayıf mı ondan mı bilmiyorum 🧐😅
Canım benim de 23+0 dı dün baktı bebişe 452 gr çıktı. Haftasıyla uyumlu dedi. Erkek bebişler daha önden gidiyorlar doğarkende daha kilolu doğuyorlar. Hem de 1 hafta önde geride olması normalmiş

Back
X