Vallahi ben 32 yi doldurdum bugün daha kıyafetleri yıkamadım bileoylede icime sinmiyor ya bi guc gelse de kalkip yapsam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ben 32 yi doldurdum bugün daha kıyafetleri yıkamadım bileoylede icime sinmiyor ya bi guc gelse de kalkip yapsam![]()
Doğurup kendimi toparlıyayım taşınıcam buradan şehir değiştirmem mümkün değil ama en uzak yereEn iyisi ayri sehirlerde yasamak gelip gidemez herseye burnunu sokamaz
aynen bende ondan korkuyoruumolur mu dogumdan sonra herkesten once gelirler herkesten daha ilgili olurlar. Dogumdan sonra bizde kalmanin hayalini kuruyodu kalsinda goruyum simdi![]()
Ayy canim gun gectikce is yapmak zorlasiyor. Bende o yuzden yapip kurtuluyum dedim. Allah guc versin hepimizeVallahi ben 32 yi doldurdum bugün daha kıyafetleri yıkamadım bilebattaniye çarşaf ıvır zıvır şeyleri yıkamıştım geçen hafta örtülü duruyorlar. Yarın da eşyaları yıkarım inşallah. Yavaştan ütülemeye başlarım. Hala almam gereken şeyler var. Çanta hazırlanacak
Üstelik ben ufaktan kaplumbağaya dönüşmeye başladım sanırım
![]()
bizim evimizde uzak taa en bastan yakin yerde oturmam demistim cok sık gelip gidemiyorlar. Simdi kendilerine yakin yerden ev almamizi istiyorlar ama cok sukur esim benim sozumden cikmaz ev almanin sirasi degil baska planlarimiz var dediDoğurup kendimi toparlıyayım taşınıcam buradan şehir değiştirmem mümkün değil ama en uzak yere![]()
kiz benmkide uzak izmirin iki ucu bole oluncada gelnce gitmiolar oda kotubizim evimizde uzak taa en bastan yakin yerde oturmam demistim cok sık gelip gidemiyorlar. Simdi kendilerine yakin yerden ev almamizi istiyorlar ama cok sukur esim benim sozumden cikmaz ev almanin sirasi degil baska planlarimiz var dedi![]()
bizim evi kendileri beğenip almış zamanında seçme tercihim olmadı ama burayı kiraya verip kiraya çıkıcam gerekiyorsa elimden geleni yapıcambizim evimizde uzak taa en bastan yakin yerde oturmam demistim cok sık gelip gidemiyorlar. Simdi kendilerine yakin yerden ev almamizi istiyorlar ama cok sukur esim benim sozumden cikmaz ev almanin sirasi degil baska planlarimiz var dedi![]()
Bizimkiler cok sik gelmez gelincede cok uzun oturmazlar. Bu sikayet etmeleri konusuna kadar aramiz iyiydi ben arar cagirirdim hep ama bundan sonra onu da yapmicamkiz benmkide uzak izmirin iki ucu bole oluncada gelnce gitmiolar oda kotu
cagrma kiz ne cagiriosn dertsiz basna dertBizimkiler cok sik gelmez gelincede cok uzun oturmazlar. Bu sikayet etmeleri konusuna kadar aramiz iyiydi ben arar cagirirdim hep ama bundan sonra onu da yapmicam
bizimkilerin evi vardi da ben evlenecegimizde kabul etmedim orda oturmayi. Cok iyi olsa annenler tasinmazdi ordan ben eski evde oturamam demistim. Simdi o evi sattilar bize verdiler parasini bizde ticaret icin kullanmaya karar verdik yine ev almicazbizim evi kendileri beğenip almış zamanında seçme tercihim olmadı ama burayı kiraya verip kiraya çıkıcam gerekiyorsa elimden geleni yapıcam
evladımı hele bi sağlıkla kucağıma alayım bi bakmışsın 40'ım çıkmadan taşınıyorım![]()
Amin canım çok aminAyy canim gun gectikce is yapmak zorlasiyor. Bende o yuzden yapip kurtuluyum dedim. Allah guc versin hepimize
Simdi kv yok ya kayinpederi yemege cagiriyorum surekli onunla arami iyi tutuyorumki digerleri yazliktan gelince benim arkamda dursuncagrma kiz ne cagiriosn dertsiz basna dertben her hareketlernde biraz daha mesafe koya koya soguk nevale gbi oldm
Yok canım devam edecek. Anneler fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor genelde ama doğumlar başlayınca durgunlaşıyor. Herkes yeni hayatına adapte olmaya çalışıyoro degilde bebeler dogunca bu grup kapancakmi yaa ozlicem bn hepinizi
Erimesinler o kadar para verdim valla5 10 dk filan kaynat canım ama başında bekle gecen arkadaş unutmuş erimisti direk biberon![]()
Benimde öyle bencede iyi sağolsun aramıyor onu rahatsız etmeyim dedim diyor ama tlf ister bazen yada eşim tutuştururbenmkde beni hc aramaz cok hosuma gidiyo keske hc gorusmesekama oglunu bin kerr ariyo gunde
ah en güzelini yapmışsınbizimkilerin evi vardi da ben evlenecegimizde kabul etmedim orda oturmayi. Cok iyi olsa annenler tasinmazdi ordan ben eski evde oturamam demistim. Simdi o evi sattilar bize verdiler parasini bizde ticaret icin kullanmaya karar verdik yine ev almicaz
Çok özendim gözüm kaldı kesin bugün arayacaklarBenimde öyle bencede iyi sağolsun aramıyor onu rahatsız etmeyim dedim diyor ama tlf ister bazen yada eşim tutuşturur
Philips buda cocukla ilgilenince bu hale gelmiş unutmuş ocakta o yüzden diyorum başında bekleErimesinler o kadar para verdim valla
Ama sevmez de beni göz kalacak gibi değil aramız.Çok özendim gözüm kaldı kesin bugün arayacaklar![]()