2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben ilk doğumumda nisanim geldikten 4 gün sonra doğurdum, fakat bir kere geldi bir daha kırmızı gelmemişti. Senin neden devam ediyor acaba, yoksa benimkinde mi tuhaflık vardı.

Kızlar belki aranızda bilgisi olan vardır ben ankaradayım İzmir deprem bölgesine kadın pedi Çoçuk bezi mama göndermek istiyorum nasıl gönderebilirim sosyal medyadan birsey bulamadım ben tabi güvenli olması lazım gerçek ihtiyaç sahiplerine gitmesini istiyorum

Bebeğin hareketlerini sürekli dinle canım inşallah bi sorun olmadan bu geceyi atlatırsın. Sabah bi git de bakalım belki gün verirler bu hafta içi alırlar bebeği gelişimide tamamsa beklemezler belki

tiktokta hazalramazaneren isimli bi kadın var o da hamile izmirde oturuyo çokta iyi niyetli birisi o kadın lokantada müdür depremzedelere bisürü yemek ekmek götürdü ona yazabilrsin canım istersen

Ben ilk doğumumda nisanim geldikten 4 gün sonra doğurdum, fakat bir kere geldi bir daha kırmızı gelmemişti. Senin neden devam ediyor acaba, yoksa benimkinde mi tuhaflık vardı.
internetten, baktım şimdi nişan gelmesi zamanada yayılabilir diyo ne kadar doğru bilmiyorum srnni nişanın nası bişeydi yapısı, rengi

Bebeğin hareketlerini sürekli dinle canım inşallah bi sorun olmadan bu geceyi atlatırsın. Sabah bi git de bakalım belki gün verirler bu hafta içi alırlar bebeği gelişimide tamamsa beklemezler belki
aklım sürekli bebekte canım ya kımıldamazsa dürtüyorum acil de pek tatmin olamadım anca yarın içim rahat edicek

Canim aras kargo ve sanırım yurtiçi kargo ücretsiz olarak oraya gonderim yapıyor
Onlar bilir bence ihtiyaç olan bölgeye gotururler
Ayrıca Allah kabul etsin simdiden

Canım bunları paylasmislardi belki işine yarar ...

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-01-23-08-36-06.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2020-11-01-23-07-46-14.webp
    9 KB · Görüntüleme: 32
Müdür yardımcısı hatırlattı bana canım. Idare de bu iş. Ama çalışmayan bir idaren varsa gidip ne zaman terfi geleceğini soranilirsin
Depoda olduğum için her yıl bir okula görevlendiriliyorum belki de ondan dolayı kimse uğraşmıyor olabilir saol canım en iyisi ilçeyi arayıp sormak

Bu da var alternatiflerimin arasın da. kullandın mi hic
Evet 6 yıl önce çok aktif olmasa da kullandım. Küçük olması avantaj tezgahta fazla yer kaplamıyor ama mama ısıtması çok uzun sürüyordu sanki öyle hatırlıyorum, biberon emzik de kızım kullanmadı o yüzden dezenfekte amaçlı da çok kullanamadım

Afad ile görüşebilirsin oranın belediyesi ile iletişime geçebilirsin

canım instegramda seren Aktaş ipekci var ona bi bak incele içine siner gonderirsin

Seninle günlerimiz yakın Benim biraz aşağıda dediği için 36 dan sonra başlayacağım canım

Bu haftalarda badana işi külfetli olur senin için canım ya, bosver yat tabii. Sana yardımcı olacak birileri vardır inşaallah.

Hastane için bana kullanışsız gibi geldi.
Ahh doktorum ne der duysa acaba Canım eşim var Allah razı olsun ❤sadece 3 oda dedim ama bütün ev boyansa daha iyiydi sanırım

Suyun falan mı sızıyor acaba ? Acilde baktılar mı suya ? Pet koyuyorlar rengi değişti mi diye bakıyorlar. Su gelince açılma hızlanıyor çünkü. Ay hayırlısı canım şu an bebeğin kilosu falan basıl baktılar mı gittiğinde

Ohh ne güzel bana da göndersene
Hastane çantası hazırlicam kaç gündür hep erteliyorum yaa
Ustalari kontrole çıktıkça kasilmalarim oldu hemen kaçtım uzandım Bende badanayi bekliyordum sırada minişin hazırlıkları var artık bu hafta yapalım hazır olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…