2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
1 kademecik veriliyor zaten. O da pek bir şey değiştirmicektir. Tabi ki yine peşine düş de :)Kaça kaçsın şu an?
Şu an 5/2 tim aralıkta 5/3 olucam o bir kademe sayesinde 4/1 olabilirim yani 3 yıl sonra 3/1 olabilirim 1 yıl bile olsa öne çekmedi güzel olur

Bu mu istediğin model

Eklentiler

• ABB31F4B-5693-49D0-A460-ED78016F20BA.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 29
Ben aldim canim. 8 yili doldurunca. Bir kademe alıyorsun hatırladığım kadarıyla.

yani sen mi istedin yoksa otomatik olarak verilmiş miydi? Maalesef peşine düşmezsem normal kadememi bile vermeyecekler bir ara 2-3 yıl gerideydim sonradan farkettim uğraşıp düzelttirdim

Kızlar yarın benimde devlette kontrolüm var nst ye de gircem daha hiç girmedim. İnşallah herşey yolundadır. Doktordan aldığım işinize yarayacak bilgileri sizlerle de paylaşırım
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar cumartesi doktora gitmiştim. Benim bebis bas aşağı dönmüş. Artık kanala girmesini bekleyecegiz dedi. Kanala girmesini kolaylaştırmak icin artik bol bol yürüyüş yap ve merdiven in çık dedi. Doğum kolaylasir dedi. Benimle ayni haftada olan arkadaşlar da başlayabilir bence doktorlarına sorup

Merhaba, benim de sizin gibi bir doğum travmam olmuştu, hatta size yazmıştım özel mesajdan, belki hatırlarsınız. Dipsiz kuyu zamanlarımdı.

Bu mesajınızdaki pozitif bakış açınız çok güzel ve imrenilecek türden. Ve tabi motive edici.
Ben de umarım bir gün bu düşüncelerde yüzebilir ve ne kadar cesur bir kadın olduğumu tekrar hatırlayabilirim.

Hadi bakalım allah yardımcın olsun maşallah bebeğe

Sağol canım verdiğin bilgiler için bakalım benim kız döndü mü baş aşağı bu hafta göreceğim bende 33 de gitmiştim dönmemişti bu hafta 36 da gideceğim bakalım ne diyecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım

Ayy hadi bakalım dönmüştür inşallah. Dönmesi ayrı dert döndükten sonra aşağı inmesi ayrı dert inse de şu kaburga ağrılarından kurtulsam

yani sen mi istedin yoksa otomatik olarak verilmiş miydi? Maalesef peşine düşmezsem normal kadememi bile vermeyecekler bir ara 2-3 yıl gerideydim sonradan farkettim uğraşıp düzelttirdim
Müdür yardımcısı hatırlattı bana canım. Idare de bu iş. Ama çalışmayan bir idaren varsa gidip ne zaman terfi geleceğini soranilirsin

Ayy hadi bakalım dönmüştür inşallah. Dönmesi ayrı dert döndükten sonra aşağı inmesi ayrı dert inse de şu kaburga ağrılarından kurtulsam
İnşallah kuzum döndü gibi geliyor ama göreceğiz bakalım aynen hepsi ayrı dert ağrılar bende de mevcut ama napalım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza miniklerimizi

Kızlar 2 ay önce bebeğin giysilerini hazırlamıştım, iyi ki yapmışım, şimdi hiçbir şey yapacak halim yok. Kalanları bir türlü hazırlamadım, kendi ütülerimiz birikti, ev hemen dağılıyor, ben hep oturma ya da uyku modundayim. Sabah hangi işten başlasam acaba

Hiç sorma bende erken hazırladım iyi oldu bende de aynı durumlar yavaş yavaş yapıcam diye uğraşıyorum ama çok çabuk yoruluyorum uykum geliyor sürekli doğuma da bir şey kalmadı sayılır evi düzene sokmam lazım artık benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…