2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben travmayı bakış açımı değiştirdiğimde atlattım. Bakış açımı değiştirenlerse kitaplar ve kitaplarda okuduklarımı uygulayan ebe ve doktorların paylaşımları oldu. Nasıl keşfettim hatırlamıyorum ama instagramda @ebesenayyazici hanımı takip etmek beni inanılmaz motive etti. Yayınlarını dinledim, önerdiği kitapları okudum. Hekim Aidin Salih hanımı tanıdım ve onun kitaplarından ögrendigim doğuma ilişkin tevekkülün dogum dahil hayatımın her alanını zorlaştıran, her şeyi kontrol altında tutma saplantısını hemen hemen yok ettiğini hissediyorum. Doktor Gülnihal Bülbül kitabında çok kere diyor ki gördüğüm ne kadar zor doğum varsa hepsinde gebe bir şeyleri kontrol altında tutmak için geriliyor ve kendini doğuma bırakmıyordu. Ilk dogumumdaki ben de tam olarak böyleydim. Bu sefer Allah'ın yardımıyla çok pozitif bir hikaye yazacağız yavrumla, inanıyorum.

Evet gercekten ksk cok sallandi. Ve 8. Kat dsunebliyormsn. Cok severek aldgm evimden suan odum patliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun kizina da masalah nasl guzel sahp ckms kendisine

Evet gercekten ksk cok sallandi. Ve 8. Kat dsunebliyormsn. Cok severek aldgm evimden suan odum patliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun kizina da masalah nasl guzel sahp ckms kendisine
8 kat çok yüksek, çok şiddetli hissedilir Bir kere yaşadıktan sonra hep korkar insan. Ama geçer, in şa Allah en kısa zamansa bu korkuyu unutursun
Kızım bana bir kez daha büyüdüğünü gösterdi. Ama konuşunca yine de ağlıyordu. Eve vardığımızda hüngür hüngür ağladık sarılarak.

Çok korkuyorum ne kadar direnicez bu duruma veya sozumuzu gecirebilicez mi ne kadar koruyabilcez bebeklerimizi dusundukce midem sıkısıyor uyuyamiyorum
Doğum yaptığımda pandemi sebebiyle misafir kabul etmeyeceğimi uygun bir dille sosyal medyadan yazmayı planlıyorum. Herkes birbirinden duyar dedikodusunu yapar zaten haberleri olur.

Benim babam pandeminin ilk zamanlarında kapıya yazı asmıştı salgın nedeniyle misafir kabul edilmemektedir diye. Onun da resmini çekip facebookta paylaştı. Kimse de gelmedi öyle. Köyde yaşıyorlar çünkü çatkapı gelen giden çok oluyodu. Babamın arkasından da yüzüne de çok laf ettiler ama koah hastası olduğu için bunu yapmasa riske atacaktı kendini.

Kimse kırılacak üzülecek diye hiiiç dert etmeye gerek yok. Açık açık arayıp gelmek isteyenlere de kabul etmediğini söylemek gerekiyo.

Ben 7 aydır tek bir kimsenin evine misafirliğe gitmedim kimseyi de kabul etmedim bayramlar da dahil. Davet eden arkadaşlarımı nazikçe reddettim. Çatkapı gelen yakında oturan akrabalara da kapıyı bilerek açmadım geri döndüler. Kimsenin keyfi için değmez o hastalığı yaşamaya.

Off saat 3 olmuş 7de kalkıp işe gideceğim. Sıfır uyku. Bebiş ayak mı uzatıyo kol mu taş gibi oluyor karnım. Gündüz de uykum geliyor deli gibi. Ne yapcam böyle bilmem

Maşallah ne güzel ben boşluyorum daha bir buçuk ay var diye. Neler koydunuz çantaya liste var mı? Bize de fikir olsun.

Maşallah ne güzel ben boşluyorum daha bir buçuk ay var diye. Neler koydunuz çantaya liste var mı? Bize de fikir olsun.
Hazır olmak gerekiyor artık bence yavaştan. Burda kızlar paylaşmıştı onları baz aldım ama kasım annelerini de takip ediyorum doğum yapanlar yazıyolar onların dediklerinden de ekledim. Yarın detaylıca yazayım. Çok ıvır zıvır ekledim çünkü sonradan.

Çok şükür Li hepiniz iyisiniz vefat edenlere Allah rahmet eylesin kızında maşallah çok akıllıymış ben Ankaradayım hissetmedim ama ben bile etkilendim haberlerden siz yaşayanları düşünemiyorum bile Allah bir daha yaşatmasın

amin canım inşallah yok ya işin şakası aslında nası korkuyorum anlatamam 37 38 i görsek keske

pet koymadılar canım eliyle alttan muayene etti su, sızıntısı yok dedi nası anladı bende anlamadım

Anladım canım sağlıkla gelsin inşallah.

Allah korumuş sizi çok şükür hepiniz iyisiniz biz Ankara da oturuyoruz ama eşim devlet memuru yayın alıp gidelim dedi İzmir e orada evimiz var Bayraklı da yıkılan evler bizim evimize 15 dk uzaklıkta kızımın burada okulu olmasa 3. Sınıf düzeni bozulmasın diye ve hamile olmasam ailem burada çünkü çoktan taşınmıştık o günden beri neler geçiyor aklımdan Allah yar ve yardımcınız olsun

Aramızda 1.5 hafta var canım bende apartman içinde merdiven inip çıkıyım yaklaşık 4 hafta kadar var inş bu sefer kolay doğum olur Allah hepimizi kolay yollardan geçirsin
Amiiiin kuzum bir avazda dogum nasip etsin Allah hepimize. Sağlıklı sıhhatli bir sekilde

Amiiin kuzum. Tabi doktor durumu daha iyi bildigi icin zaten ona danışmak lazim once. Belki kanama vs olmasaydı sana da yap derdi. Kisisel sanırım bu öneriler. Sağlıklı sihhatli ve zamaninda gelsinler insallah da gerisi mühim değil

İnşallah kuzum döndü gibi geliyor ama göreceğiz bakalım aynen hepsi ayrı dert ağrılar bende de mevcut ama napalım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza miniklerimizi
En önemlisi o zaten. Sağlıklı bir şekilde gelsinler hepsi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…