Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalancı sancı söylediğin. Ama aralıklarına dikkat et. 3 4 dkda bir sürekli oluyorsa gerçek sancı da olabilir ama pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı.
Yalancı sancı söylediğin. Ama aralıklarına dikkat et. 3 4 dkda bir sürekli oluyorsa gerçek sancı da olabilir ama pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı.
Bazen bende de oluyor benim adet olmadan önce hep belim ağrır belim ağrıyo bazen adet sancısı gibi ama normal bu tür ağrılar üşütmeyle de alakalı olabilir dikkat et yinede
Yalancı sancı canim ben bugün doktora sordum bebek çok güçlenmis ayrıca zaten doğum pozisyonunu almış hepsi normal bu saatten sonra dedi ben biraz daha fazladan hissediyorum çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim onunda etkisi olur dedi .
Çok şükür canım
Sağlıkla alalım kucağımıza benim de aynı sürekli tedirginim doğumdan çıkıp bebeğin de sende iyisin demelerini istiyorum Allahtan hepimiz için
Çok şükür canım
Sağlıkla alalım kucağımıza benim de aynı sürekli tedirginim doğumdan çıkıp bebeğin de sende iyisin demelerini istiyorum Allahtan hepimiz için
33+4'üm 32 de 1910 kg idi ama boyu 42 cmdi boyuna kafayı taktım çok sinirim bozuldu
Normalde çarşamba kontrole çağırmıştı eşimin işi oldugundan cumaya aldım randevu bakalım ne dıyecek