2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar meraba
Dünden beri adet olucakmış gibi ağrım var karın ve kasık bölgerimde bu normal mi aranızda yaşayan var mı neyin habercisi sizce 🤔
Yalancı sancı söylediğin. Ama aralıklarına dikkat et. 3 4 dkda bir sürekli oluyorsa gerçek sancı da olabilir ama pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancı.

Ya bayadır var devamlı yani ama şiddetli değil aynı adet olcakmışım gibi hafif ama rahatsız edici😳
Büyük ihtimalle yalancı sancı canım bende de var öyle ağrılar. Ama yine de temkinli davran sen arkadaşın dediği gibi aralıklarına dikkat et

Kızlar meraba
Dünden beri adet olucakmış gibi ağrım var karın ve kasık bölgelerimde bu normal mi aranızda yaşayan var mı neyin habercisi sizce 🤔
Bazen bende de oluyor benim adet olmadan önce hep belim ağrır belim ağrıyo bazen adet sancısı gibi ama normal bu tür ağrılar üşütmeyle de alakalı olabilir dikkat et yinede

Kızlar meraba
Dünden beri adet olucakmış gibi ağrım var karın ve kasık bölgelerimde bu normal mi aranızda yaşayan var mı neyin habercisi sizce 🤔
Yalancı sancı canim ben bugün doktora sordum bebek çok güçlenmis ayrıca zaten doğum pozisyonunu almış hepsi normal bu saatten sonra dedi ben biraz daha fazladan hissediyorum çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim onunda etkisi olur dedi .

Evet ya çok şükür Allah’a içim içimi yedi kaç gündür
Çok şükür canım 🤗
Sağlıkla alalım kucağımıza benim de aynı sürekli tedirginim doğumdan çıkıp bebeğin de sende iyisin demelerini istiyorum Allahtan hepimiz için 🤗

Senin ne kadarlık bebeşin kuzum kaç kilo şuan
33+4'üm 32 de 1910 kg idi ama boyu 42 cmdi boyuna kafayı taktım çok sinirim bozuldu 🙇🏻‍♀️
Normalde çarşamba kontrole çağırmıştı eşimin işi oldugundan cumaya aldım randevu bakalım ne dıyecek 🤷🏻‍♀️

Ben de karnımın üst kısmı boş gibi hissetmiştim, annem beni görünce karnın inmiş aşağıya demişti hemen ve kontrolde bebeğin döndüğünü söyledi doktor 😊
Ayy hadi inşallah ya benim randevum haftaya salı merak ediyorum çokça ☺️

Back
X