2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar Kafasikarisikbirisi nin kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum. Ama betül dönüp okuduğunda eşi hakkında yazılanları okursa size hak verecek tabi ki ama bu onun eşine karşı öfke duygusunu perçinleyecektir. Daha çok üzülecektir. O yüzden eşi hakkında yorum yapılmasa daha iyi olurdu. Bence birbirinizi kıracak yorumlarda bulunmayın. Burda 9 aydır her gün dertlendik beraber sorularımıza cevap bulmaya çalıştık. Kontrolden dönüşte mutluluklarımızı endişelerimizi paylaştık. Son aya geldik artık gerek yok böyle şeylere.

Büyük ihtimalle dönmüştür canım inşallah sağlıkla aynen anlattığın gibi ben sezaryen düşündüğüm için çok bi şey farketmedi sen normal mi düşünüyorsun nasip olursa? Kontrolün ne zaman

Maaşallah bebişe
Kız durun teker teker gelin

epidural mi komple mi bayıltılmayı düşünüyorsunuz acaba epidural yaptıran var mı hissiyatı nasıl çok merak ediyorum

öyle bişey oluyormu hastane kabul ediyormu ikinci el kıyafet
Temiz, ütülü ise kabul ederler diye düşünüyorum. Doğuma hazırlıksız yakalanan anneler için güzel olur. Hatta Bazı hastaneler ilk olarak kendilerine ait kıyafet giydiriyorlar diye biliyorum. Bazı yenidoğan bebeklerin sapkalarinda hastanenin amblemini görmüştüm.

Oh çok şükür 2 hafta da 250 gram alması bekleniyormuş inşallah benimki de büyümüştür
Bende merak ediyordum karnım kaskatı oluyor belli aralıklarla korkuyorum doğuracağım diye 10-15 gün önde olanların nişanı gelmiş forumda gördüm stresten soğukta terliyorum

Kızlar çantalar hazır mı tamamen. Ben 1 saat durup çantaya koymak kaldı elim gitmedi bir türlü. Ben gibi olan var mı

epidural mi komple mi bayıltılmayı düşünüyorsunuz acaba epidural yaptıran var mı hissiyatı nasıl çok merak ediyorum
Doktorla görüşüp karar vericem canım sanırım psikolojik duruma vücut yapısına kiloya vs. göre avantajları dezavantajları var şu an kararsızım bi yanım kalbim dayanmaz dokunmayı bile hissetmeyeyim panik olurum her sn normal gidiyor mu aksilik var mı falan diye uyuyayım uyanayım kucağıma alayım diyorum Allah nasip ederse bi yanım o ana şahit olayım ilk ben göreyim uyuyup kalmayayım diyor ama işte kesin kararı doktorla görüşüp veririm.

Bzm doğdmz zamanlarda devlette kendileri kundak yapıyorlarmış ve çıkana kadar da kundaklı kalıyormşz, kıyafet fln eve gelnce giydiriliyormuş. Belki devlette de vardır böyle bir uygulama illa çözülür problem sağlıklı olunsun yeterki

Anladım canım
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende aynı senin gibiyim çok korktuğum halde ilk görmek istiyorum içten içe

Kızlar çantalar hazır mı tamamen. Ben 1 saat durup çantaya koymak kaldı elim gitmedi bir türlü. Ben gibi olan var mı
Benimki büyük ölçüde hazir. Yarın e bebek'ten son eksikleri alacağım. Gümüş göğüs kalkani, bebek bezi, biberon, depend, yenidoğan ıslak mendili, pamuklu alt temizleme mendili, alt açma örtüsü.

Aynen canım normal diyor benim doktor şimdilik dönmezse ters gelirse veya başka bir problem olursa son anda öyle sezeryan olacak. Normal olsun istiyorum ama korkuyorum da bende ne istediğimi bilmiyorum galiba :)) Kontrolüm yarın 11 de 10,30 da Nst ye giricem nasipse sonra da doğru doktorun yanına kızımı görmeye :))

Betül üzülsün diye yazmadı kimse. Ama buna sebep olduysam kendi adıma özür dilerim. Mesajları admin silebiliyor daha önce de silindi. Dedikodu insanın görüp duymayacağı yerde yapılır. O niyetle yapsak ayrı bir topik açıp orada yapardık biz Betül ve bebek için endişelerimizi ve empati kurduğumuz için eşine duyduğumuz öfkeyi dile getirdik sadece. Bu kadar kötü ithamları hak etmiyoruz. Düşünememiş olabiliriz. Bunun da telafisi adminin bir el atmasına bakar. İnşallah Betül de bebek de iyidir. Tek temennimiz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…