Oh çok şükür 2 hafta da 250 gram alması bekleniyormuş inşallah benimki de büyümüştür
Bende merak ediyordum karnım kaskatı oluyor belli aralıklarla korkuyorum doğuracağım diye 10-15 gün önde olanların nişanı gelmiş forumda gördüm stresten soğukta terliyorum
Benimki büyük ölçüde hazir. Yarın e bebek'ten son eksikleri alacağım. Gümüş göğüs kalkani, bebek bezi, biberon, depend, yenidoğan ıslak mendili, pamuklu alt temizleme mendili, alt açma örtüsü.
Aynen canım normal diyor benim doktor şimdilik dönmezse ters gelirse veya başka bir problem olursa son anda öyle sezeryan olacak. Normal olsun istiyorum ama korkuyorum da bende ne istediğimi bilmiyorum galiba :)) Kontrolüm yarın 11 de 10,30 da Nst ye giricem nasipse sonra da doğru doktorun yanına kızımı görmeye :))
Yaaa özellikle sag göğsümün altındaki sözde kaburgayı kaplayan et çürüdü benim de. Nasil aciyor. Et de kalmamis gerci orda poposunu dayamis sıpa acıttıkça acıtıyor. Canları sag olsun az kaldi esim aksamlari beni motive ediyor bak az kaldi son 1 ay falan
beni oğlumda belden uyuşturmuşlardı bana hiç sormadılar bile zaten uyuşunca anladım sorsalardı komple uyutun derdim çünkü benim sezeryana alınma anım falan çok travmatikti hiç beklemediğim ve yorgun düştüğüm bir anda gece yarısı hoppp sezaryene ayy kabus gibiydi çok şükür atlattım o dönemleri
Doktorla görüşüp karar vericem canım sanırım psikolojik duruma vücut yapısına kiloya vs. göre avantajları dezavantajları var şu an kararsızım bi yanım kalbim dayanmaz dokunmayı bile hissetmeyeyim panik olurum her sn normal gidiyor mu aksilik var mı falan diye uyuyayım uyanayım kucağıma alayım diyorum Allah nasip ederse bi yanım o ana şahit olayım ilk ben göreyim uyuyup kalmayayım diyor ama işte kesin kararı doktorla görüşüp veririm.
ben stresli ve heyecanlı bi yapıya sahibim oyuzden sezeryan olcaksam genel düşünüyorum ki iki dogumum sezeryan ama Dr hamileligimin başlarında normal olabilirsin demisti benimde kafamı Bü kurcalıyor herhangi bi rahatsızlığım yok ama yaş 39 40 iki doğum sezeRyan yapabilirmiyim denemeye degermi