2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
O kaskatı olma bende de oluyo ama geçiyo sonra. Bi taraflarını dayıyo sanırım.
Insan kendinden önde gidenleri okudukça belirti arıyo valla doğru

Aa tamam bende de öyle eksikler kaldı normal durumdayım o zaman ben de yarın gidicem alışverişe de ondan salladım biraz

Hakkında hayırlısı olsun canım mutlaka bebiş kendi geleceği yolu zamanı bilir ona göre tercihin zamanla şekillenir sağlıkla gelsinler de

popom ve yanlarım çürüdü bence bu ağrının başka açıklaması olamaz
Yaaa özellikle sag göğsümün altındaki sözde kaburgayı kaplayan et çürüdü benim de. Nasil aciyor. Et de kalmamis gerci orda poposunu dayamis sıpa acıttıkça acıtıyor. Canları sag olsun az kaldi esim aksamlari beni motive ediyor bak az kaldi son 1 ay falan

Kızlar yarım kundak yapacaksınız di mi? Napcaksınız? Yapmalıyız di mi? Hastanede yaparız diye ben 3 tane müslin örtü koydum yanıma ama bilemedim.

epidural mi komple mi bayıltılmayı düşünüyorsunuz acaba epidural yaptıran var mı hissiyatı nasıl çok merak ediyorum

beni oğlumda belden uyuşturmuşlardı bana hiç sormadılar bile zaten uyuşunca anladım sorsalardı komple uyutun derdim çünkü benim sezeryana alınma anım falan çok travmatikti hiç beklemediğim ve yorgun düştüğüm bir anda gece yarısı hoppp sezaryene ayy kabus gibiydi çok şükür atlattım o dönemleri

ben stresli ve heyecanlı bi yapıya sahibim oyuzden sezeryan olcaksam genel düşünüyorum ki iki dogumum sezeryan ama Dr hamileligimin başlarında normal olabilirsin demisti benimde kafamı Bü kurcalıyor herhangi bi rahatsızlığım yok ama yaş 39 40 iki doğum sezeRyan yapabilirmiyim denemeye degermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…