- 29 Ekim 2020
- 2.489
- 7.296
- 108
- 33
Aynen canım hazır benim çantalar koydum her şeyi nasipse bir depend bir de terlik alacağım hastanede giymeye onu da bu hafta alıp tamamlamayı düşünüyorum :))Kızlar çantalar hazır mı tamamen. Ben 1 saat durup çantaya koymak kaldı elim gitmedi bir türlü. Ben gibi olan var mı
Amin inşallah canım benim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza tek temennim bu :)))Hakkında hayırlısı olsun canım mutlaka bebiş kendi geleceği yolu zamanı bilir ona göre tercihin zamanla şekillenir sağlıkla gelsinler de
Kuzu bgn dinlen de yarın çanta için de bi gaz vericem sana, aklımda
Ben gece kalkıp oturuyorum ağrıdan aşkım nabim dio bişi yapamazsın uyu sen diorum kalkıyo oturuo benımleYaaa özellikle sag göğsümün altındaki sözde kaburgayı kaplayan et çürüdü benim de. Nasil aciyor. Et de kalmamis gerci ordapoposunu dayamis sıpa acıttıkça acıtıyor. Canları sag olsun az kaldi esim aksamlari beni motive ediyor bak az kaldi son 1 ay falan
e bebekten kundak almistim gerek olursa ona koyarim herhalde kundaga gerek var mi onu da bilmiyorumdaKızlar yarım kundak yapacaksınız di mi? Napcaksınız? Yapmalıyız di mi? Hastanede yaparız diye ben 3 tane müslin örtü koydum yanıma ama bilemedim.
Oyy sağ salim kavuşmuşsunuz ama sonucunda çok şükürbeni oğlumda belden uyuşturmuşlardı bana hiç sormadılar bile zaten uyuşunca anladımsorsalardı komple uyutun derdim çünkü benim sezeryana alınma anım falan çok travmatikti hiç beklemediğim ve yorgun düştüğüm bir anda gece yarısı hoppp sezaryene ayy kabus gibiydi çok şükür atlattım o dönemleri
Şükür tabiiiBen gece kalkıp oturuyorum ağrıdan aşkım nabim dio bişi yapamazsın uyu sen diorum kalkıyo oturuo benımlebir insan gece saat başı uyanır mı uyanıyormuş enteresan bir süreç çok şükür ama bugünlere de
Geçen çrş dönmemişti cuma gidicem ama yine dönmedi, midemde hala sıkıştırdığını hissediyorum çünkü. Ama Kasım grubunda bir hikaye okudum ondan sonra zorlamıcam çocuğumu dedim dönerse de dönmezse de canı sağolsun. Orda bir kadın bebek dönsün diye egzersizlere, bir de manevra falan var doktor kontrolünde yapılan ona dahi gitmiş tam diyor döndü bebek 2 dk sonra ultrasondan bir baktık yerine geri dönmüştü. Demek yolu biliomuş da o şekilde daha güvende ve rahat hissettiğinden öyle duruyormuş. Sonuçta dönmemiş tekrardan bebiş ve sezaryen olcam diyordu annecikkontrolün ne zamanBenimde dönmemişti hala döndü mü merak ediyorum
Cuma da ben hastanedeyim ctesi?Yarin olmaaaz hastanedeyim yarin. Cuma ver o gazı
Yapmayı düşünüyorum kuzum ben ama ne bileyim bende bilemedim. Yapmalıyız herhalde :))Kızlar yarım kundak yapacaksınız di mi? Napcaksınız? Yapmalıyız di mi? Hastanede yaparız diye ben 3 tane müslin örtü koydum yanıma ama bilemedim.
Kuzum hazırla valla bir yandan bak neyin ne olacağı belli olmaz son zamanlarımız artık belli olmaz bebişler erken gelmeye kalkar hazır bulunsun eşyaların.Sizin çantalar kalmış sadece kızlar ne güzel benim daha kıyafetler bile tamam değil ne yıkama ne ütükendime hiçbişey almadım çantamı bile almadım daha sizin yazdıklarınızı okuyunca baya ağırdan almışım kaplumbağa misali
Kafamızda deli sorularYapmayı düşünüyorum kuzum ben ama ne bileyim bende bilemedim. Yapmalıyız herhalde :))
Kuzum hazırla valla bir yandan bak neyin ne olacağı belli olmaz son zamanlarımız artık belli olmaz bebişler erken gelmeye kalkar hazır bulunsun eşyaların.
Onu bende anlamıyorumŞükür tabiiiyokluğunu yaşatmasın Allah da biz ağrıları cekeriz. Ben de o uyanma olayini çözemedim neden yani neden uyanip duruyoruz ben uyaninca huzursuz bacaktan dolayi uyuyamiyorum da geri
Aynen canım hayırlısı demek en iyisi dönmezlerse de yapacak bir şey yok napalım zorlamaya gerek yok sanırım . :/ Sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi en önemlisi bu :)Geçen çrş dönmemişti cuma gidicem ama yine dönmedi, midemde hala sıkıştırdığını hissediyorum çünkü. Ama Kasım grubunda bir hikaye okudum ondan sonra zorlamıcam çocuğumu dedim dönerse de dönmezse de canı sağolsun. Orda bir kadın bebek dönsün diye egzersizlere, bir de manevra falan var doktor kontrolünde yapılan ona dahi gitmiş tam diyor döndü bebek 2 dk sonra ultrasondan bir baktık yerine geri dönmüştü. Demek yolu biliomuş da o şekilde daha güvende ve rahat hissettiğinden öyle duruyormuş. Sonuçta dönmemiş tekrardan bebiş ve sezaryen olcam diyordu annecikyani bazen ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Sağlıklı ve hayırlı doğumlar olsun şu an sadece bunu diliyorum
tamamen derken.hahaha... ben daha hangi çantaya koysam kararını veremedim :))) şu ütüyü yaparsam o da olurKızlar çantalar hazır mı tamamen. Ben 1 saat durup çantaya koymak kaldı elim gitmedi bir türlü. Ben gibi olan var mı
Canım önceki iki doğumun sezaryen buda sezaryen olacak değil mi doğru anladım riske atma hiç derim ben olsam yine sezaryen olsun ama anestezi konusu da epidurali bilemiyorum ki buda diğerlerinden farklı olsun içimde kalmasın dersen güzel olur bunu da yaşamış olursun ama tabi yine yapına bağlı kendini en iyi sen tanırsın en iyisi doktordan tam ayrıntıları alıp karar vermenben stresli ve heyecanlı bi yapıya sahibim oyuzden sezeryan olcaksam genel düşünüyorum ki iki dogumum sezeryan ama Dr hamileligimin başlarında normal olabilirsin demisti benimde kafamı Bü kurcalıyor herhangi bi rahatsızlığım yok ama yaş 39 40 iki doğum sezeRyan yapabilirmiyim denemeye degermi
Benımde cuma hayırlı haberler alalım canım inşallahGeçen çrş dönmemişti cuma gidicem ama yine dönmedi, midemde hala sıkıştırdığını hissediyorum çünkü. Ama Kasım grubunda bir hikaye okudum ondan sonra zorlamıcam çocuğumu dedim dönerse de dönmezse de canı sağolsun. Orda bir kadın bebek dönsün diye egzersizlere, bir de manevra falan var doktor kontrolünde yapılan ona dahi gitmiş tam diyor döndü bebek 2 dk sonra ultrasondan bir baktık yerine geri dönmüştü. Demek yolu biliomuş da o şekilde daha güvende ve rahat hissettiğinden öyle duruyormuş. Sonuçta dönmemiş tekrardan bebiş ve sezaryen olcam diyordu annecikyani bazen ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor. Sağlıklı ve hayırlı doğumlar olsun şu an sadece bunu diliyorum
Çok şükür canım Allah herkesi yavrusuna sağ Salim kavuştursun inşallahOyy sağ salim kavuşmuşsunuz ama sonucunda çok şükürNasıl peki hissediyor musun o an ağrı oluyor mu mesela ben panik olup bacak oynatabılırım etkılı uyusuyor mu
Hiç sorma tecrübesizliğimden ben ilk ya :)) 2. veya 3. kez anne olacaklar tecrübelidirler illa ki neyi nasıl yapacaklarını bilirler :)Kafamızda deli sorular
Aynen canım hayırlısı demek en iyisi dönmezlerse de yapacak bir şey yok napalım zorlamaya gerek yok sanırım . :/ Sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimizi en önemlisi bu :)
İnşallahBenımde cuma hayırlı haberler alalım canım inşallah
bende zorlamam dönmezse dönmüyor zaten normal doğum yapabilecek biri değilim..
uğraşıp çocuğu da strese sokmak istemem hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?