- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah vaktinde gelir. Kontrol aralığın ne kadar canım ne zaman çağırdı tekrar.Aman erken gelmesin de endisem o, dogum pozisyonuna da cok erken dondu 26. haftada gittigimde donmustu kimbilir kacinci haftada dondu
İlk defa duyuyorum ama hemen deneyeceğim, teşekkür ederimResimde gördüğünüz şekilde mavi renkle çizin elinizin üstünü. Minimum 2 saat kalmalı boya. Sujok terapide bu bölge omurgayı ve sırtı temsil eder. Ağrınıza da iyi geleceğini tahmin ediyorum.
bu seferde 1 ay sonra gel sonra 2 haftada bir cagircam dedi 2 hafta kaldi kontrole de canimInşallah vaktinde gelir. Kontrol aralığın ne kadar canım ne zaman çağırdı tekrar.
Canım ben hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz nerden biliyorsunuz hıçkırık olduğunu anlayamıyorum.Benimki de öyle aşırı hareketli değil. Bol bol hıçkırıyor ama.
İnşallah canım o kadar süre geçiyor son günler geçmiyor iyi düşün iyi olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAnladım canım, ben 8. Haftadan beri hem coraspin hem iğne kullanıyorum. Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah günün çok az kaldı senindoğum yapacagim günü iple çekiyorum ben artık çok stresli ve sıkıntılı geçiyor hamileliğim.
Çok sık sık vurur böyle pıt pıtCanım ben hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz nerden biliyorsunuz hıçkırık olduğunu anlayamıyorum.
Ya ben hissetmiyorum.
Yada ben anlamıyorum
Özeli bilmiyorum her hastanenin uygulaması farklı sen bi sor ben üns hastanesine gidiyorum pazar test vericem inşallah negatifimdirArkadaşlar iyi akşamlar. Doğumdan önce bizede korona testi yapacaklar mı ücreti doğum paketine dahil mi özelde çok mu pahalı doktorla bu konu hakkında konuşan oldu mu?
Malzemelerini alıp birine versen o sana yapsa olmaz mı ben öyle yaptımBi tane kılıf ekliyim iyi dedin onu. Normal doğum görünüyo inşallah. Yine de bir şişe komposto götürsem iyi olur ama günü belli olmazsa nasıl olcak ki![]()
Kalkanı bende mi kullansam birde göğüs ucu kremi kaçıncı haftada kullanılmaya başlıyor acabaKalkanı şuan kullanıyorum diye koymadım o yüzden yazmayı unutmuşum canım. Kalkan olduğu için krem simdilik almadım yara olursa alırım. Tesettürlü olduğum için taç kullanmicam o yüzden almadım. Ama bu mama konusunda kararsızım. Normal doğum görünüyor şimdilik. Ilkinde dogumdan itibaren tutmuştu memeyi ihtiyaç duymamıştım. Bi de betül doğum yaptı mesela o anesteziliyken hastane kendisi vermiş mamayı. Ben de şehir hastanesinde doğum yapıcam. Onu bir sorayım bidahaki kontrolde ona göre alayım. Boşa gitmesin.
Carsamba aldik persembe kurulacaktı ama evde yoktuk biz. Cuma kuruldu. Yoo cok burusuk çıkarmıyorBende bakiyorum ona hemen kuruldu mu cok burusuk cikartiyormu![]()
Konserveleyebilirsin canım ben öyle yapacağımBi tane kılıf ekliyim iyi dedin onu. Normal doğum görünüyo inşallah. Yine de bir şişe komposto götürsem iyi olur ama günü belli olmazsa nasıl olcak ki![]()
Benim de o haftalarda hep baş aşağı duruyordu hatta 28. Haftada yine öyleydi bugün ters dönmüş kafası yukarıdaydıAman erken gelmesin de endisem o, dogum pozisyonuna da cok erken dondu 26. haftada gittigimde donmustu kimbilir kacinci haftada dondu
Amin canım. Bende aynı durumdayım. Aşırı duygusalım. Geçen beşiği kurduk kızımın doğduğu zamanlar geldi aklıma duygulandım, doğumu düşündüm deprem, pandemi vs derken hamilelikle birlikte üzerimizde psikolojik baskı var. Birkaç ay önce parkta bir teyze ilk doğuma insan gözü kör olmuş gibi gidiyor ama ikincisi daha farklı arkanda bir yavru daha oluyor demişti. O kadar haklı ki,Son zamanda beni doğum da ya bana birşey olursa korkusu aldı
Korkumun sebebi evlatlarım tabiAllah hicbir evladı anasız babasız bırakmasın
Kimseye de evlat acısı göstermesin![]()
Neden o kadar erken nst ye soktu. Bir şeyden mi şüphelendi yoksa rutinde mi böyle başlatıyor. Benim de geçen böyle çıktı kasılmalar ama ben 34 haftadaydımErken dogacak diye cok korkuyorum 30. haftada girdigim nst![]()
Bende öyle düşünüyorum. Kızımda almamıştım şimdi de gerek olmaz inşallahHastanelerin etrafi eczane dolu gece bile olsa illaki nobetci bulunur dogumdan sonra gerekirse hemen alinabilir bence
canım bende sehir hastanesinde doğum yaptım hiç bişeyim hazır değildi cüzdanı aldım doğuma gittim hepsi buKalkanı şuan kullanıyorum diye koymadım o yüzden yazmayı unutmuşum canım. Kalkan olduğu için krem simdilik almadım yara olursa alırım. Tesettürlü olduğum için taç kullanmicam o yüzden almadım. Ama bu mama konusunda kararsızım. Normal doğum görünüyor şimdilik. Ilkinde dogumdan itibaren tutmuştu memeyi ihtiyaç duymamıştım. Bi de betül doğum yaptı mesela o anesteziliyken hastane kendisi vermiş mamayı. Ben de şehir hastanesinde doğum yapıcam. Onu bir sorayım bidahaki kontrolde ona göre alayım. Boşa gitmesin.
Anladım teşekkür ederim.Ben bugün sordum, benim hastanemde her iki doğum şeklinde de istiyorlarmış ve fiyat doğum paketine dahil değilmiş, +200₺ ücret alıyorlarmış covid testi için
Pazartesi gunu gittigimde soracagim bende devlette belirti olmayinca test yapmiyorlar diye biliyorum kadin dogum doktorumda ozelde.Insallah negatiftir.Özeli bilmiyorum her hastanenin uygulaması farklı sen bi sor ben üns hastanesine gidiyorum pazar test vericem inşallah negatifimdir