- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- 333
Canım banda başta efermag vermişti, sekerim oldugu için onu kullanamadım magosit içiyorum hap şeklinde. Maşallah canım, her bunye farklı tepki veriyo ilaçlara.Ben kullanıyrum canım suda eritme efermag diye bir ilaç. Kansızlık için de başka bir ilaç kullanıyorum. Ama şükür hiç kabızlık falan yaşamadım. Bir ara günde 2 şeklinde kullandım magnezyumu ama dokunmadı hiç.
Inşallah canim, bayağ bi uzun süre kullanmış oldum ben değer başlarda düşük çıkınca. O yüzden insan kaygılanıyor. Bi hafta sonra kontrolüm var o zaman değerlere baktiracam ağrı artarsa daha erken tabi.Benim magnezyum değerim iyi olduğu halde sabah akşam magnezyum almaya devam ettim. Fazlalasmadi. Damar yolu ile alinan magnezyum degil bizjmki belki ondan. Benc ağızdan alınan magnezyumla bu kadarlik doz bobreklerine zarar vermez
Günaydın kuzum
Bi dönem bende çok kabızlık yaşadım ve magnezyum da kulalniyordum senin gibi 2 idi. 32 haftadan sonra 1 e düştük 34 te tamamen kestik tamda bitmişti ilaç. Bebişin sağ tarafa zorluyorsa benim gibi ondan da olabilir canim bi ara ben öyle hissettim ama şuan yok. Kaçıncı haftadasin kendince dene bence bırakmayı. Ben şuan kan ilacı alıyorum magnezyum yok ve şükürler olsun bu ara kabızlık derdim de yok. Kefir iç bence iyi geliyor. Kan ilacı ardından bir iki mandalina yiyorum.
Benim 2 doktorda uzun süre kullanımda böbreklerde sıkıntı olabilir ve doğumu geciktirir demişti magnezyum için.
Bol su iç ihmal etme canim
Canım pazartesi günü 34. Haftamı tamamlamış olacam inşallah. Sen ne kadar süre kullandım canım magnezyumu? Benim bayağ uzun oldu. Kan hapını daha az icecem bu gidişle çünkü beni aşırı etkinliyo, magnezyum içmeden hiç çıkamıyorum wc ye. Bi kaç hafta daha dayansam sezeryani geciktirmeden olmak istiyorum artik