2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktorun hemen suni sancı da verebilirdi artsın sancıların diye ama böyle süreci akışına bırakıyor. Bence böylesi daha iyi. Hastane de yakın kontrol altındasın. Evinde daha rahat olursun. Zaten iletişim halindesiniz İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar elleri ağıran var mı böyle elleribde eklem yerleri ellerimi sıktığımda aşırı ağrıyor ketçap bile sıkamıyorum bazen
Sağ elim çok kötü özellikle uyutmuyor yatınca daha kötü hele sol tarafıma yatarsam 10 dk sonra acıdan ağrıdan uyanıyorum Doktor yapacak bişey yok atel takarsın en fazla dedi. Bu şekilde bir ay çekeceğim artık inşallah sol ele de vurmaz

Herkese merhaba arkadaşlar,
Kuzeylitekeli şuan hastanede, bebeğin gelisimi yavaşladığı için doğuma alındı suni sancı veriliyor şuan.
B Berna9035 de sezeryana alınacak bugun. Sabah nişanı geldi, plesenta previa olduğu için doktoru riske atmamak adına doğuma aldı hemen.
Sizlerden ricam arkadaşlarımız için dua edelim hayırlısıyla evlatlarına kavuşsunlar.

Bu arada ben de Perşembe günü doğuma gireceğim, sabah 8'de yatisim yapılacak inşaallah.

Allahım şafi ismi ile şifa versin ve herkesin yardımcısı olsun sana da şimdide den hayırlı doğumlar olsun inşallah

Allah yardımcıları olsun inşallah canım sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine güzel haberlerini alalım, dua edelim tabi en güzeli bol bol Meryem ve İnşikak sureleri okumak , sonra da senin hayırlı haberlerini bekleyip alırız inşallah Allah kolay kurtarsın hepimizi sağlıkla.

Ay maşallah gurup komple dogumda
34-35.haftada olan arkadaşlar nasıl olsa erken deyip hazırlıklarınızı ertelemeyin bence. Artık son aydayiz, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Çantalarınızı, eksiklerinizi hazır etseniz iyi olur. Rabbim sağlıkla vakitli gelmelerini nasip etsin bebislerimizin. Surprizler olabiliyor gördüğünüz gibi

Allahım şafi ismi ile şifa versin ve herkesin yardımcısı olsun sana da şimdide den hayırlı doğumlar olsun inşallah

Allah razı olsun kızlar, amin...

İnşallah sağlıcakla kavuşur Güzel anneler bebeklerine amin

Çok geçmiş olsun lütfen panik yapmayın inşallah sizde birşey yoktur zaten olsaydı 6 günde belirti vermeye başlardı. Çok az kalmış doğumunuza bol dua
tesekkür ederim canim
covid olan hasta 11.gün poziyif olsa bile bulastirmıyormuş canim doktor söyledi netten de arastirdim ama gelde yakınlarina anlat dr erteleyelim dedi covid olsaydım da dogum olucaktı zaten ama bilmiyorum niye erteldi devlet hastanesinde dogum yapıcam zaten

Yine doktoruna söyle bence canım habersiz kesme.zaten genelde bir şey olmuyormuş kullansan da. Dr videosunda izlemiştim.ben de 17.00 de yapıyorum 1.5 gün yapmamış olcam
iste bana kesme dedi ama insan korkuyor ilk sezeryanda 3 gün önceden bırakınca bunda niye acaba diyr düsünuyorum hem doktorada ulasmak zor devlet hastanesinde oldugu icin
Ben ne kadar daha kullanacağım deyince bunları söyledi. Coraspini sordum. 36.haftada keseceğiz dedi. Sezaryan da tamam da normal doğumda nasıl ayarlanacak bilmiyorum
normal dogumu bende bilmiyorum canim nasil olcak doktora sor bakalim

Aynen kuzum doktorum doğal süreçten yana bu yüzden de çok memnunum ondan. Aynen öyle kuzum evim yakın bakalım yarım saat bir saate gideceğiz yine ne diyecek. İnşallah canım benim çok teşekkür ederim
Rabbim arkadaşlara da size de bana da kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Aralık bebişleri erkenci çıktı sürekli birilerimiz doğuruyor bakalım. Bende bu gece veya yarın doğuma alınıcam. inşallah hepimiz de sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza canım benim.

Yaa, hergun bir bebiş geliyor desene
Amin... Rabbim sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin inşaallah

Rabbim kolaylaştırsın inşallah korkma dua et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…