Kızlar drla haberleştim çağırdı gittim nst bağlandı sancılarım çıktı muayene etti 1,5 cm açılmam varmış rahim ağzı iyice yumuşamış dedi. 5-5:30 civarı tekrar gel yine muayene edelim dedi. O arada ağrıların iyice artarsa tabi ki gel bekleme dedi. Evim hastaneye yakın olduğu için erkenden yatış vermek istemedi. Akşam üstü gel yine muayene edelim sen bugün yarın gelcen gibi gözüküyor akşam yatış verebilirim büyük ihtimalle dedi. Babamlar yolda geliyolar akşam üstü gideceğiz tekrar durum bu kızlar. Yani ya bu gece ya da yarın doğuruyorum deli gibi korkuyorum
Rabbim kolay, sağlıklı, güzel bir doğum nasip etsin canım.
Korku normal tabi ilk bir de ama şöyle düşün belki de saatler sonra bebeğinin mis kokusunu çekeceksin içine
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar drla haberleştim çağırdı gittim nst bağlandı sancılarım çıktı muayene etti 1,5 cm açılmam varmış rahim ağzı iyice yumuşamış dedi. 5-5:30 civarı tekrar gel yine muayene edelim dedi. O arada ağrıların iyice artarsa tabi ki gel bekleme dedi. Evim hastaneye yakın olduğu için erkenden yatış vermek istemedi. Akşam üstü gel yine muayene edelim sen bugün yarın gelcen gibi gözüküyor akşam yatış verebilirim büyük ihtimalle dedi. Babamlar yolda geliyolar akşam üstü gideceğiz tekrar durum bu kızlar. Yani ya bu gece ya da yarın doğuruyorum deli gibi korkuyorum
Stres yapma daha da tetikler ne güzel evinde o süreci gecirmen hurma ananas açılmayı kolaylaştırıyomus eğil kalk hareketleri yaparsan süreç kolaylaşır bolca dua Meryem Ana otu filan da kullaniyolar bunun dışında süreler okunuyo tabi
Ee sen doğum sancısı çekiyorsun niye gitmiyorsun canım evde bilinçsiz beklemek de iyi mi bilemedim bu arada su gelmiyor herkeste nişan gelmesi sancı sıklaşması zaten doğum belirtisi.. sen su beklıyorsan bılgın olsun bebegın strese gırmesın su gelcek dıe beklerken
Kuzum doktorla sürekli haberleşerek ilerlediğim için hemen gitmedim. O gel deyince gidiyorum. Gel dedi gittim akşam üstü tekrar gideceğim de büyük ihtimalle yatış vereceğim dedi of valla stres oldum. Bebiş de bende iyiyiz ama sancılar devam ve kanlı akıntı da devam
Canım naptın bence doktora git bakın varsa zamanı gelirsin bebek strese giriyomus belli zamandan sonra açıklığın ilerlemeyince yaklaşık zaten 24 saattir cekiyosun
Kuzum gittim geldim Dr çağırınca. Aynen çekip duruyorum hala sancıları şuan evdeyim yine gideceğim akşam üstü bakalım yatırcak mı napcak görcez. hepiniz sağolun kızlar sorduğunuz için dualarınız için iyi ki varsınız
Korkma canım bak ne güzel sakin sakin kontrollü şekilde ilerliyor sana zaman veriyorlar, her şeyini hazırlamak için, ailen geliyor sen sağlıkla duayla bekle artık bebeğini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bak aylardır beklediğin gün geldi çattı artık
Amin canım inşallah ya. Ama korkmamak elimde değil ne güzel sakinleştirmiştim kendimi doktor doğum yakın dedi gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemsiz. Hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum. inşallah sağlıklı bir şekilde birden olur biter. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
sağlıkla gelsin canım
Varsa eğer hurma yiyebilirsin
Ara ara belden aşağı sıcak duşa girebilirsin
Çömelme hareketleri öneriyorlar
Belki doktorun da tavsiyelerde bulunmuştur
Rabbim kolay, sağlıklı, güzel bir doğum nasip etsin canım.
Korku normal tabi ilk bir de ama şöyle düşün belki de saatler sonra bebeğinin mis kokusunu çekeceksin içine
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Aminnn canım inşallah. inşallah ya kendimi kızımla teselli ediyorum zaten sancılar geldikçe korktukça onu düşünüyorum inşallah güzel haberler veririm sizlere
sağlıkla gelsin canım
Varsa eğer hurma yiyebilirsin
Ara ara belden aşağı sıcak duşa girebilirsin
Çömelme hareketleri öneriyorlar
Belki doktorun da tavsiyelerde bulunmuştur
Evet kuzum o da ılık duşa girmemi evin içinde sancılar geldikçe yürümemi tavsiye etti. Var kuzum ara ara atıyorum ağzıma hurma da gezinirken. aminnn inşallah canım ya. Valla hiç böyle hayal etmemiştim ama böyle oldu suyum gelir sancılarım başlar doğuma alınırım diye düşündüm hep nedense ama dünden beri ağrı çekiyorum
Stres yapma daha da tetikler ne güzel evinde o süreci gecirmen hurma ananas açılmayı kolaylaştırıyomus eğil kalk hareketleri yaparsan süreç kolaylaşır bolca dua Meryem Ana otu filan da kullaniyolar bunun dışında süreler okunuyo tabi
Sağol canım benim stres yapmamaya sakinleşmeye çalışıyorum. Sabahtan beri hatta dün ağrılardan beri doğru düzgün yemek de yiyemedim. Şimdi bir şeyler yiyip kendimi hazırlayacağım doğum psikolojisine. Yani inşallah hazırlarım.