Rabbim kolay, sağlıklı, güzel bir doğum nasip etsin canım.Kızlar drla haberleştim çağırdı gittim nst bağlandı sancılarım çıktı muayene etti 1,5 cm açılmam varmış rahim ağzı iyice yumuşamış dedi. 5-5:30 civarı tekrar gel yine muayene edelim dedi. O arada ağrıların iyice artarsa tabi ki gel bekleme dedi. Evim hastaneye yakın olduğu için erkenden yatış vermek istemedi. Akşam üstü gel yine muayene edelim sen bugün yarın gelcen gibi gözüküyor akşam yatış verebilirim büyük ihtimalle dedi. Babamlar yolda geliyolar akşam üstü gideceğiz tekrar durum bu kızlar. Yani ya bu gece ya da yarın doğuruyorumdeli gibi korkuyorum
hayirli olsun canim allah anali babali buyutsunMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Stres yapma daha da tetikler ne güzel evinde o süreci gecirmen hurma ananas açılmayı kolaylaştırıyomus eğil kalk hareketleri yaparsan süreç kolaylaşırKızlar drla haberleştim çağırdı gittim nst bağlandı sancılarım çıktı muayene etti 1,5 cm açılmam varmış rahim ağzı iyice yumuşamış dedi. 5-5:30 civarı tekrar gel yine muayene edelim dedi. O arada ağrıların iyice artarsa tabi ki gel bekleme dedi. Evim hastaneye yakın olduğu için erkenden yatış vermek istemedi. Akşam üstü gel yine muayene edelim sen bugün yarın gelcen gibi gözüküyor akşam yatış verebilirim büyük ihtimalle dedi. Babamlar yolda geliyolar akşam üstü gideceğiz tekrar durum bu kızlar. Yani ya bu gece ya da yarın doğuruyorumdeli gibi korkuyorum
Gözünüz Aydın sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Allah'ım anali babalı büyütsün insallah canım tansiyon önemli iyimisiniz kaç artiydiMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Ilık duş alıp gidip geldim canım sanırım akşam üstü yine ılık duş alıp giderim. Amin canım inşallah.Korkma hastaneye git artık bence ılık duş al önce hayırlısı ile alacaksın kucağına
Kuzum doktorla sürekli haberleşerek ilerlediğim için hemen gitmedim. O gel deyince gidiyorum. Gel dedi gittim akşam üstü tekrar gideceğim de büyük ihtimalle yatış vereceğim dedi of valla stres oldum. Bebiş de bende iyiyiz ama sancılar devam ve kanlı akıntı da devamEe sen doğum sancısı çekiyorsun niye gitmiyorsun canımevde bilinçsiz beklemek de iyi mi bilemedim bu arada su gelmiyor herkeste nişan gelmesi sancı sıklaşması zaten doğum belirtisi.. sen su beklıyorsan bılgın olsun bebegın strese gırmesın su gelcek dıe beklerken
Kuzum gittim geldim Dr çağırınca. Aynen çekip duruyorum hala sancıları şuan evdeyim yine gideceğim akşam üstü bakalım yatırcak mı napcak görcez.Canım naptın bence doktora git bakın varsa zamanı gelirsin bebek strese giriyomus belli zamandan sonra açıklığın ilerlemeyince yaklaşık zaten 24 saattir cekiyosun
Gözün aydın canım sende bebeğin de iyisinizdir inşallahMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Canım benim çok mutlu oldum bebeğini kucağına almışsın ne güzel. Sıra bende sanırım Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Sağ salim kavuştursun canım Allah bebeğine korkma herşey yolunda gidecekKızlar drla haberleştim çağırdı gittim nst bağlandı sancılarım çıktı muayene etti 1,5 cm açılmam varmış rahim ağzı iyice yumuşamış dedi. 5-5:30 civarı tekrar gel yine muayene edelim dedi. O arada ağrıların iyice artarsa tabi ki gel bekleme dedi. Evim hastaneye yakın olduğu için erkenden yatış vermek istemedi. Akşam üstü gel yine muayene edelim sen bugün yarın gelcen gibi gözüküyor akşam yatış verebilirim büyük ihtimalle dedi. Babamlar yolda geliyolar akşam üstü gideceğiz tekrar durum bu kızlar. Yani ya bu gece ya da yarın doğuruyorumdeli gibi korkuyorum
Gözünüz aydın canımMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Ayy gözün aydinnnMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Amin canım inşallah ya. Ama korkmamak elimde değil ne güzel sakinleştirmiştim kendimi doktor doğum yakın dedi gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemsiz. Hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum.Korkma canım bak ne güzel sakin sakin kontrollü şekilde ilerliyor sana zaman veriyorlar, her şeyini hazırlamak için, ailen geliyor sen sağlıkla duayla bekle artık bebeğiniAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bak aylardır beklediğin gün geldi çattı artık
Kızlar drla haberleştim çağırdı gittim nst bağlandı sancılarım çıktı muayene etti 1,5 cm açılmam varmış rahim ağzı iyice yumuşamış dedi. 5-5:30 civarı tekrar gel yine muayene edelim dedi. O arada ağrıların iyice artarsa tabi ki gel bekleme dedi. Evim hastaneye yakın olduğu için erkenden yatış vermek istemedi. Akşam üstü gel yine muayene edelim sen bugün yarın gelcen gibi gözüküyor akşam yatış verebilirim büyük ihtimalle dedi. Babamlar yolda geliyolar akşam üstü gideceğiz tekrar durum bu kızlar. Yani ya bu gece ya da yarın doğuruyorumdeli gibi korkuyorum
Aminnn canım inşallah.Rabbim kolay, sağlıklı, güzel bir doğum nasip etsin canım.
Korku normal tabi ilk bir de ama şöyle düşün belki de saatler sonra bebeğinin mis kokusunu çekeceksin içine
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Aminn canım çok teşekkür ederim inşallahSağ salim kavuştursun canım Allah bebeğine korkma herşey yolunda gidecek
Evet kuzum o da ılık duşa girmemi evin içinde sancılar geldikçe yürümemi tavsiye etti. Var kuzum ara ara atıyorum ağzıma hurma da gezinirken.sağlıkla gelsin canım
Varsa eğer hurma yiyebilirsin
Ara ara belden aşağı sıcak duşa girebilirsin
Çömelme hareketleri öneriyorlar
Belki doktorun da tavsiyelerde bulunmuştur
Sağol canım benim stres yapmamaya sakinleşmeye çalışıyorum. Sabahtan beri hatta dün ağrılardan beri doğru düzgün yemek de yiyemedim. Şimdi bir şeyler yiyip kendimi hazırlayacağım doğum psikolojisine. Yani inşallah hazırlarım.Stres yapma daha da tetikler ne güzel evinde o süreci gecirmen hurma ananas açılmayı kolaylaştırıyomus eğil kalk hareketleri yaparsan süreç kolaylaşırbolca dua Meryem Ana otu filan da kullaniyolar bunun dışında süreler okunuyo tabi
Son 9 gün benim de heyecan fena:) sağlıkla insallahKızlar son 17 günümheycan geldi nedense
Tebrik ederim canim, iyi misiniz bebisle senMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?