2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım kahveli tarzdada olduğunu biliyorum doktora danis sancın varsa

Benim detaylı bilgim yok maalesef

Dun karnimin biraz indigini hissettim demistim gece de ara ara karin agrisina uyandim simdi de bu olunca tedirgin oldum ben de kanli olur diye biliyorum aslinda

Haftasıyla gayet uyumlu maşallah. Bende geçen hafta önlem amaçlı ilk nst me girdim ve iki kez çekildim cidden o kadar havasizdi ki oda zaten maskeyle nefes alinmiyo bı kalktım ki kıpkırmızı olmuştum yüzüm filan yaniyodu iki haftaya kontrolüm sonrasında her hafta çağırır sanırım öyle oluyo çünkü . Benim gittiğim hastanede 34. Haftadan sonra nst baslaniyo.

Enfeksiyon, mantar olabilir bendede çok oluyo öyle dediğin gibi

Dun karnimin biraz indigini hissettim demistim gece de ara ara karin agrisina uyandim simdi de bu olunca tedirgin oldum ben de kanli olur diye biliyorum aslinda
Mesaj at canım doktoruna yada bilen yakınına danış inşallah bişey yoktur. En azından nstye filan baglanirsin

Mesaj at canım doktoruna yada bilen yakınına danış inşallah bişey yoktur. En azından nstye filan baglanirsin
daha cuma gunu gittim doktora canim nstye de girmistim. Yarin da takip edeyim devami gelirse giderim doktora

Nişan kanlı veya sarı sümüksü yapıda olabilir diyor internetteki doktor videoları

Kuzum o benden de her ay düzenli geliyor ve genelde regl ve ovülasyon dönemlerinde. Sarıya yakın bir renkte. Korkma bak aynı haftayız hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Daha da artcakmış bu haftalardan sonra.

Genelde açık pembemsi olur diyor nişan için. Ben nişan olduğunu sanmıyorum. Ben hep test de yaptırıorum başından beri bu akıntım var ve hiç bir şey de çıkmadı. Doktorum kötü koku, kaşıntı, idrarda yanma falan yoksa korkma diyor aylardır. tugcekb . He ama benim sancım falan yok kuzum yine de yanlış yönlendirmeyeyim seni.

Benim karnım ineli epey oldu, illa hemen doğum olacak diye birşey yok endişe etme.

daha cuma gunu gittim doktora canim nstye de girmistim. Yarin da takip edeyim devami gelirse giderim doktora
Canım kahverengi kılcallar gibi şeyler varsa akıntında doktora yaz bildir nişan pembe kırmızı yada kahverengi olabiliyor ağrımda var diyorsun
Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Allah sağlıklı dogum nasip etsin inşallah, kucağınıza sağlıklı alın bebişi

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim yarina kadar takip ediyim bakalim tekrar gelecek mi devam ederse yarin doktora giderim. Nisan degilse de enfeksiyon olabilir bi tahlil yaptirsam iyi olur sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…