2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay ben şok iyice
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kızlar. Sağ salim kavuşmak nasip olsun insallah

Hey masallah doğuran doğurana bugün
Rabbim hepimize sağlıklı güzel sancısız doğumlar nasip etsin ❤ sağlıcakla kucaklayalım inşallah minikleri
Kontrolüm vardı benimde minnosum kanala girmis 3 kilo olmuş maşallah sancim 30lara vardı en çok, gayet iyi dedi. Ay sonu itibariyle gelebilir dedi ve haftaya tekrar kontrol alttan da muayane ederiz dedi.
Yani aşağı inmiş gerçekten

Kabin boy valizim kargodan gelemedi ki bir türlü. Orta boy valizim de yok. Dev gibi valizimiz var ona da hazırlamak istemiyorum Bu gidişle doğurcam Yarın kargoya gidip alıcam inşallah ben de hazırlarım artık

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum iyi haberlerinizi dört gözle bekliyorum

Ayy herkes doğuma girmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin

Kızlar tokluk şekerim 154 çıkmış. Çok mu? Doktor dikkat et ölç şekerini dedi ama ölçüm cihazım yok. Bu saatten sonra almaya gerek var mı? Enfeksiyon var yine +4 mü ne dedi. Monurol verecek ama ben iki hafta sonra gideceğim. İçsem de yine olacak bence şeker yüzünden enfeksiyon geçmeyecek işte. Geçmezse başka ilaç veririm dedi. Daha önce de kullandım geçmiyor boşuna ilaç içmek de istemiyorum. Bol bol su içsem monurolü de bi hafta sonra içsem olur mu ki?

Çok aşırı yüksek olmasa da doktorlar açlık 95, tokluk 130'u geçmesin diyor. Ben son 1 aya kadar günde 6 kere şeker olcuyordum. Yediklerime dikkat edince kontrol altına alindi ve son zamanlarda tatli falan yedim kontrollü bir şekilde. Nasıl olsa aZ bir zaman kaldı, beyaz ekmek sekeri yükseltiyor ben artık alıştım tam buğday yiyorum hep.
Doktorun şekerini ölç dediyse ölçmen lazım, senin ve bebeğin adına faydalı olacaktır

Fazla yuksek değil bence ama önlem almakta fayda var dikkat ettikten sonra alete gerek yok bence insanı daha da strese sokuyo açıkçası sürekli ölçme gereksinimi duyuyosun bı tansiyonu bile önlemini illaki alırsın ama elinin altında olunca tuhaf hissediyo insan kendini kendim böyle hissediyorum enfeksiyon içinde bol bol su iç canım sirkeli suyla temizliğini yapmaya özen göster maydonoz suyu da oneriliyo ama hamileliğe nasıl olur bilmiyorum

Kızlar benim bebiş makat gelişti gecen hafta ayaklarıyla özel bölgeme cok baskı yapıyor canım cok yanıyor

Bende kapatıp actıgımda ağrıyor fena

Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Allah yardımcıları olsun inşallah

Bitmedi bu hastalık inşallah bir şey çok.az canım sende.cocuklara esin bakar ama refakatçi kim olcak

Kizlar ozur dileyerek bisey sormak istiyorum. Nisan icin sumuksu yapida diyorlar ya illa kanli mi olur o? Biraz once wcye gittigimde peceteye ayni sumuksu yapida bisey geldi ama sarimtrak renkli aklima nisan geldi ya da enfeksiyon. Midenizi bulandirdiysam cok uzur diliyorum.

Kaç dakika suruyor du nst unuttum valla

Kanlı olur canım benim bildiğim.benimki kanliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…