Herkese merhaba arkadaşlar, @Kuzeylitekeli şuan hastanede, bebeğin gelisimi yavaşladığı için doğuma alındı suni sancı veriliyor şuan. @anreb3232 de sezeryana alınacak bugun. Sabah nişanı geldi, plesenta previa olduğu için doktoru riske atmamak adına doğuma aldı hemen.
Sizlerden ricam arkadaşlarımız için dua edelim hayırlısıyla evlatlarına kavuşsunlar.
Bu arada ben de Perşembe günü doğuma gireceğim, sabah 8'de yatisim yapılacak inşaallah.
Hey masallah doğuran doğurana bugün
Rabbim hepimize sağlıklı güzel sancısız doğumlar nasip etsin ❤ sağlıcakla kucaklayalım inşallah minikleri
Kontrolüm vardı benimde minnosum kanala girmis 3 kilo olmuş maşallah sancim 30lara vardı en çok, gayet iyi dedi. Ay sonu itibariyle gelebilir dedi ve haftaya tekrar kontrol alttan da muayane ederiz dedi.
Yani aşağı inmiş gerçekten
34-35.haftada olan arkadaşlar nasıl olsa erken deyip hazırlıklarınızı ertelemeyin bence. Artık son aydayiz, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Çantalarınızı, eksiklerinizi hazır etseniz iyi olur. Rabbim sağlıkla vakitli gelmelerini nasip etsin bebislerimizin. Surprizler olabiliyor gördüğünüz gibi
Kabin boy valizim kargodan gelemedi ki bir türlü. Orta boy valizim de yok. Dev gibi valizimiz var ona da hazırlamak istemiyorum Bu gidişle doğurcam Yarın kargoya gidip alıcam inşallah ben de hazırlarım artık
Ilık duş alıp gidip geldim canım sanırım akşam üstü yine ılık duş alıp giderim. Amin canım inşallah.
Kuzum doktorla sürekli haberleşerek ilerlediğim için hemen gitmedim. O gel deyince gidiyorum. Gel dedi gittim akşam üstü tekrar gideceğim de büyük ihtimalle yatış vereceğim dedi of valla stres oldum. Bebiş de bende iyiyiz ama sancılar devam ve kanlı akıntı da devam
Kuzum gittim geldim Dr çağırınca. Aynen çekip duruyorum hala sancıları şuan evdeyim yine gideceğim akşam üstü bakalım yatırcak mı napcak görcez. hepiniz sağolun kızlar sorduğunuz için dualarınız için iyi ki varsınız
Herkese merhaba arkadaşlar, @Kuzeylitekeli şuan hastanede, bebeğin gelisimi yavaşladığı için doğuma alındı suni sancı veriliyor şuan. @anreb3232 de sezeryana alınacak bugun. Sabah nişanı geldi, plesenta previa olduğu için doktoru riske atmamak adına doğuma aldı hemen.
Sizlerden ricam arkadaşlarımız için dua edelim hayırlısıyla evlatlarına kavuşsunlar.
Bu arada ben de Perşembe günü doğuma gireceğim, sabah 8'de yatisim yapılacak inşaallah.
Kızlar tokluk şekerim 154 çıkmış. Çok mu? Doktor dikkat et ölç şekerini dedi ama ölçüm cihazım yok. Bu saatten sonra almaya gerek var mı? Enfeksiyon var yine +4 mü ne dedi. Monurol verecek ama ben iki hafta sonra gideceğim. İçsem de yine olacak bence şeker yüzünden enfeksiyon geçmeyecek işte. Geçmezse başka ilaç veririm dedi. Daha önce de kullandım geçmiyor boşuna ilaç içmek de istemiyorum. Bol bol su içsem monurolü de bi hafta sonra içsem olur mu ki?
Kızlar tokluk şekerim 154 çıkmış. Çok mu? Doktor dikkat et ölç şekerini dedi ama ölçüm cihazım yok. Bu saatten sonra almaya gerek var mı? Enfeksiyon var yine +4 mü ne dedi. Monurol verecek ama ben iki hafta sonra gideceğim. İçsem de yine olacak bence şeker yüzünden enfeksiyon geçmeyecek işte. Geçmezse başka ilaç veririm dedi. Daha önce de kullandım geçmiyor boşuna ilaç içmek de istemiyorum. Bol bol su içsem monurolü de bi hafta sonra içsem olur mu ki?
Çok aşırı yüksek olmasa da doktorlar açlık 95, tokluk 130'u geçmesin diyor. Ben son 1 aya kadar günde 6 kere şeker olcuyordum. Yediklerime dikkat edince kontrol altına alindi ve son zamanlarda tatli falan yedim kontrollü bir şekilde. Nasıl olsa aZ bir zaman kaldı, beyaz ekmek sekeri yükseltiyor ben artık alıştım tam buğday yiyorum hep.
Doktorun şekerini ölç dediyse ölçmen lazım, senin ve bebeğin adına faydalı olacaktır
Fazla yuksek değil bence ama önlem almakta fayda var dikkat ettikten sonra alete gerek yok bence insanı daha da strese sokuyo açıkçası sürekli ölçme gereksinimi duyuyosun bı tansiyonu bile önlemini illaki alırsın ama elinin altında olunca tuhaf hissediyo insan kendini kendim böyle hissediyorum enfeksiyon içinde bol bol su iç canım sirkeli suyla temizliğini yapmaya özen göster maydonoz suyu da oneriliyo ama hamileliğe nasıl olur bilmiyorum
Sağ elim çok kötü özellikle uyutmuyor yatınca daha kötü hele sol tarafıma yatarsam 10 dk sonra acıdan ağrıdan uyanıyorum Doktor yapacak bişey yok atel takarsın en fazla dedi. Bu şekilde bir ay çekeceğim artık inşallah sol ele de vurmaz
kızlar nasılsiniz hepiniz doguma giden arkadasim bir avazda dogsun ins.bebis... basıma neler geldi yaa 20 kasımda sezeruan olucakyım pazartesi esimin covid testi pozitif cıktı ben sok oldum bir haftadır ayri yatiyorduk allahtan öyle olunca kendini yatak odaya kilitledi hic görüsmüuoruz allahtan bende ve çocuklarda simdilik bisey yok ins da olmaz karantinamın 6.günundeyim daha bir sorun çıkmazsa 25 kasımda dogum yapıcam insallah karantinam 24.nde bitiyo çok stresli günler geçirıyorum kendimi gectim ben hastanedeyken çocuklara kim bakcak telaşı sardı annemlerde gelcekti covidden dolayı biletleri iptal ettiler yalnızım artık aman sizler dikkat edin kendinize
Kizlar ozur dileyerek bisey sormak istiyorum. Nisan icin sumuksu yapida diyorlar ya illa kanli mi olur o? Biraz once wcye gittigimde peceteye ayni sumuksu yapida bisey geldi ama sarimtrak renkli aklima nisan geldi ya da enfeksiyon. Midenizi bulandirdiysam cok uzur diliyorum.
Oğlum 2400 gr 47 cm olmuş. Bazı değerler 34 hafta ile bazı değerler 35 hafta ile uyumlu pek anlamadım. Nst normal bundan sonra her hafta geleceksin dedi. Siz de mi her hafta nst’ye giriyorsunuz? Ben çok bunaldım ya nefes alamıyorum terliyorum nst de.
Kizlar ozur dileyerek bisey sormak istiyorum. Nisan icin sumuksu yapida diyorlar ya illa kanli mi olur o? Biraz once wcye gittigimde peceteye ayni sumuksu yapida bisey geldi ama sarimtrak renkli aklima nisan geldi ya da enfeksiyon. Midenizi bulandirdiysam cok uzur diliyorum.