2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Buyudukce hareketleri de daha artiyor ve sertlesiyor degil mi ?bizde de ayni durum surekli bi hareket halindeyiz burnum surekli tıkaniyor nefes almakta gucluk cekiyorum kizlar imzada cigerlere baski yaptigi yaziyordu o yuzdenmis

Bu arada herhangi bi sorun yoksa(su gelmesi,kanama vs) evde agrilari cekmeniz daha iyi hastanede surekli alttan acilma varmi diye inceleyip nst ye aliyorlar ben agrilar icin sure tutmustum 20 dakikadan giderek dusmeye basladi 15 e 10 a..sabah 7 gibi gittim 12 de dogum yaptim insallah bunda da kolay olur.Allah hepimizi bir avazda kurtarsin

Canım pek giremiyorum oğlanda kalpte üfürüm çıktı onla ve sarılık olmasın diye uğraşıyorum oğlumun ismi Mücahit Yaman 38+4 de doğdu

Biz bu akşam 22.00 de kavuştuk kızımla. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin.
Gözün aydın canım Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin, melekler birer birer geliyor Allah hepimizin evlatlarına hayırlı güzel kaderler yazsın inşallah

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. Biz kızımla iyiyiz. Hastanede yalnızız temaslı olduğumuz için. Ama inanın hiç zorlanmadım.
Pazar akşamı bebeğin hareketlerinde azalma vardı. Doktorumu aradım gel bakalım dedi. Nst ve ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Nst iyiydi ama ultrasonda degerlerinin biraz yüksek olduğunu ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma ve karın çevresinde gerilik olduğunu tespit ettiler ve apar topar doğuma alındım. 6 buçuk saat sürdü son 1 saat siddetliydi sancılarım sadece. Ama miniğime kavuştuktan sonra geçti gitti hepsi. Muayenelerimiz iyi çok şükür emiyor bebeğim. Herhangi aksilik olmazsa muhtemelen akşam taburcu oluruz.

Evet canım aksi bi durum çıkmazsa normal düşünüyorum. Bende doğumdan bi iki hafta önce kesecez demesini beklerdim.
Bide normalde daha çok kanama olabilir tabi doktorun bilir ama sen depend koy çantana mutlaka.

Ah arkadaşlar doğum yapanların, yapacak olanların haberini almak çook heyecanlıGüle güle büyütün bebişlerinizi inşaallah, Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin Hepimize tüm hamilelere de kolaylıklar diliyorum Allah yardımcımız olsun, kolaylık, hayır, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Canım pek giremiyorum oğlanda kalpte üfürüm çıktı onla ve sarılık olmasın diye uğraşıyorum oğlumun ismi Mücahit Yaman 38+4 de doğdu
Umarım geçicidir canım Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla imtihan etmesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana doğumdan 1 gün önce birak dedi.dogum sonrası da 1,5 ay daha devam etmen gerekli dedi perinatolog.anlamadim bu isi.sana 3gun demis.pihti atabilirmis yoksa
Allah Allah ya herkeste farklı. Diğer arkadaşa da 10 gün demiş doktoru sanırım. Demekki pıhtılaşma değerlerimizle de alakalı olabiliyor. Sadece doğumdan 1 gün önce bırakacak olmanız bana biraz garip geldi. Belki benimki de erken bıraktırmıştır 1ay değil 2 hafta kala bıraktırsaymış iyiymiş. Napalım canım vardır doktorlarımızın bi bildiği

Canim sen sezeryan mi olacaksın? Normal neden denemiyordunuz

Canım maşallah size çok sevindim :)

Ay ne güzel. Bende dicekti pc başında olanlardan biri hazırlasın böyle birşey diye ellerine sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…