Kızlar benim bebekte iki gecedir çok garip hateketler yapıyor çok baskı yaparak hareket ediyor bi 10 dk kadar sürüyor. Hatta bu gece o hareket ettikçe sağ kalçama ağrı girdi çıktı 3-4 defa Sıradan hareketler değil çok daha sert bastırıyor neden acaba?
Buyudukce hareketleri de daha artiyor ve sertlesiyor degil mi ?bizde de ayni durum surekli bi hareket halindeyiz burnum surekli tıkaniyor nefes almakta gucluk cekiyorum kizlar imzada cigerlere baski yaptigi yaziyordu o yuzdenmis
Bu arada herhangi bi sorun yoksa(su gelmesi,kanama vs) evde agrilari cekmeniz daha iyi hastanede surekli alttan acilma varmi diye inceleyip nst ye aliyorlar ben agrilar icin sure tutmustum 20 dakikadan giderek dusmeye basladi 15 e 10 a..sabah 7 gibi gittim 12 de dogum yaptim insallah bunda da kolay olur.Allah hepimizi bir avazda kurtarsin
Gözün aydın canım Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin, melekler birer birer geliyor Allah hepimizin evlatlarına hayırlı güzel kaderler yazsın inşallah
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. Biz kızımla iyiyiz. Hastanede yalnızız temaslı olduğumuz için. Ama inanın hiç zorlanmadım.
Pazar akşamı bebeğin hareketlerinde azalma vardı. Doktorumu aradım gel bakalım dedi. Nst ve ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Nst iyiydi ama ultrasonda degerlerinin biraz yüksek olduğunu ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma ve karın çevresinde gerilik olduğunu tespit ettiler ve apar topar doğuma alındım. 6 buçuk saat sürdü son 1 saat siddetliydi sancılarım sadece. Ama miniğime kavuştuktan sonra geçti gitti hepsi. Muayenelerimiz iyi çok şükür emiyor bebeğim. Herhangi aksilik olmazsa muhtemelen akşam taburcu oluruz.
Ah arkadaşlar doğum yapanların, yapacak olanların haberini almak çook heyecanlıGüle güle büyütün bebişlerinizi inşaallah, Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin Hepimize tüm hamilelere de kolaylıklar diliyorum Allah yardımcımız olsun, kolaylık, hayır, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Bana doğumdan 1 gün önce birak dedi.dogum sonrası da 1,5 ay daha devam etmen gerekli dedi perinatolog.anlamadim bu isi.sana 3gun demis.pihti atabilirmis yoksa
Allah Allah ya herkeste farklı. Diğer arkadaşa da 10 gün demiş doktoru sanırım. Demekki pıhtılaşma değerlerimizle de alakalı olabiliyor. Sadece doğumdan 1 gün önce bırakacak olmanız bana biraz garip geldi. Belki benimki de erken bıraktırmıştır 1ay değil 2 hafta kala bıraktırsaymış iyiymiş. Napalım canım vardır doktorlarımızın bi bildiği
Allah Allah ya herkeste farklı. Diğer arkadaşa da 10 gün demiş doktoru sanırım. Demekki pıhtılaşma değerlerimizle de alakalı olabiliyor. Sadece doğumdan 1 gün önce bırakacak olmanız bana biraz garip geldi. Belki benimki de erken bıraktırmıştır 1ay değil 2 hafta kala bıraktırsaymış iyiymiş. Napalım canım vardır doktorlarımızın bi bildiği
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. Biz kızımla iyiyiz. Hastanede yalnızız temaslı olduğumuz için. Ama inanın hiç zorlanmadım.
Pazar akşamı bebeğin hareketlerinde azalma vardı. Doktorumu aradım gel bakalım dedi. Nst ve ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Nst iyiydi ama ultrasonda degerlerinin biraz yüksek olduğunu ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma ve karın çevresinde gerilik olduğunu tespit ettiler ve apar topar doğuma alındım. 6 buçuk saat sürdü son 1 saat siddetliydi sancılarım sadece. Ama miniğime kavuştuktan sonra geçti gitti hepsi. Muayenelerimiz iyi çok şükür emiyor bebeğim. Herhangi aksilik olmazsa muhtemelen akşam taburcu oluruz.