2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın kızlar ,doğum yapanlara çok çok geçmiş olsun ,darısı başımıza olsun inşallah. Kontrole geldim ben 37+6 dayım. 3.300 kg olmuş kızım. İğne kullanan arkadaşlar doktorum artık keselim iğneyi dedi ama ben korkuyorum ya bir şey olursa diye , sizin doktorlar bir şey dedi mi acaba bu konuyla ilgili

Ay kizlar bugunku derdim de yirmilik disim enfeksiyon olmus disciye gittim antibiyotik yazdi cekilmesi lazim ama antibiyotik rahatlatirsa dogum sonrasi cekelim gecmezse cekcez mecbur dedi. 12. haftada bi yirmilik cektirmistim zaten bu 2. olacak nedir bu disten cektigim ya hamileligimi buldu

Al benden de o kadar. Şiş şu anda suratım. Sirkeli suyla geçirdim ben biraz gargara yaptım. 10 gün var doğumuma dişle uğraşmak istemiyorum şimdi

Al benden de o kadar. Şiş şu anda suratım. Sirkeli suyla geçirdim ben biraz gargara yaptım. 10 gün var doğumuma dişle uğraşmak istemiyorum şimdi
bana da arada tuzlu suyla gargara yap dedi

Ben de kontrolden geldim şimdi. Kan verdim idrar verdim. Kardiyolojiye gittim.ben hiç nstye girmedim yani bişey de demedi doktorum. Öğleden sonra sonuç göstercem belki o zaman girer miyim bilmiyorum

Günaydın herkese doğum yapan arkadaşlara Allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
İki gün girmedim bereketlenmiş kalabalıklaşmışız
Covid19 olan arkadaşlara en kısa sürede hafif bir şekilde atlatmalarını diliyorum
Allah bekleyen bizlere de evlatlarımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım hayırlısı olsun iyi olmanıza çok sevindim Sağlıkla büyüt güzel bebeğini inşallah Darısı bizim başımıza

çok stresliyim garip bir biçimde
Hep en kötüyü düşünme huyum vardı normalde de top noktasına ulaştı artık huzursuz ediyor beni..
Bu sitede okuduğum şeylerden de çok etkileniyorum artık sürekli sorular dönüyor kafamda.. Sağlıklı mı? Küveze girer mi? Beklenmedik bir şey çıkar mı?
Hem doğurup evladımı bir şekilde kucaklamak istiyorum hem de korkuyorum stresleniyorum benim gibi olan var mı bilmiyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim

Kontrolden geldim 35+0 iz 2700 gr 47 cm olmus kizim Nst ye girdim ilk kez hic sevmedim ruhum daraldi korse sordum doktoruma normal dogum olursa iki gun sonra kullanabilirsin dedi ama ayakli korseleri onermedi o yuzden owli alacagim bende
Bende owli aldım
Maşallah bebeğine kocaman olmuş

Bunları düşünmen çok normal kimse bilemiyo ki neyle karşılaşcağını allah korktuklarımızla karşılaştırmasın inşlallah Etkilendiğin şeyler oluyosa biraz uzak durmaya çalış az zaman kaldı hayırlısıyla sağlıkla kawuşalım hepimiz

Aminn çok sağol canım. Evet o günlerden bu günlere sağlıkla geldik çok şükür. Rabbim sizlere de sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin.
Canım hayırlısı olsun iyi olmanıza çok sevindim Sağlıkla büyüt güzel bebeğini inşallah Darısı bizim başımıza
Sağol kuzum. Amin inşallah. Allahım sizlere de sağlıklı kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…