Günaydın kızlar ,doğum yapanlara çok çok geçmiş olsun ,darısı başımıza olsun inşallah. Kontrole geldim ben 37+6 dayım. 3.300 kg olmuş kızım. İğne kullanan arkadaşlar doktorum artık keselim iğneyi dedi ama ben korkuyorum ya bir şey olursa diye , sizin doktorlar bir şey dedi mi acaba bu konuyla ilgili
Kuzeylitekeli
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırli evlâd olsun inşallah topikte daha hamileliğimiz belli değildi heyecanla bekliyorduk ilk sayfalarda yazismistik hatırlıyorum , Allah nasip etti bu günlere kadar getirdi çok şükür
Ay kizlar bugunku derdim de yirmilik disim enfeksiyon olmus disciye gittim antibiyotik yazdi cekilmesi lazim ama antibiyotik rahatlatirsa dogum sonrasi cekelim gecmezse cekcez mecbur dedi. 12. haftada bi yirmilik cektirmistim zaten bu 2. olacak nedir bu disten cektigim ya hamileligimi buldu
Ay kizlar bugunku derdim de yirmilik disim enfeksiyon olmus disciye gittim antibiyotik yazdi cekilmesi lazim ama antibiyotik rahatlatirsa dogum sonrasi cekelim gecmezse cekcez mecbur dedi. 12. haftada bi yirmilik cektirmistim zaten bu 2. olacak nedir bu disten cektigim ya hamileligimi buldu
Ben de kontrolden geldim şimdi. Kan verdim idrar verdim. Kardiyolojiye gittim.ben hiç nstye girmedim yani bişey de demedi doktorum. Öğleden sonra sonuç göstercem belki o zaman girer miyim bilmiyorum
Günaydın herkese doğum yapan arkadaşlara Allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
İki gün girmedim bereketlenmiş kalabalıklaşmışız
Covid19 olan arkadaşlara en kısa sürede hafif bir şekilde atlatmalarını diliyorum
Allah bekleyen bizlere de evlatlarımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kontrolden geldim 35+0 iz 2700 gr 47 cm olmus kizim Nst ye girdim ilk kez hic sevmedim ruhum daraldi korse sordum doktoruma normal dogum olursa iki gun sonra kullanabilirsin dedi ama ayakli korseleri onermedi o yuzden owli alacagim bende
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. Biz kızımla iyiyiz. Hastanede yalnızız temaslı olduğumuz için. Ama inanın hiç zorlanmadım.
Pazar akşamı bebeğin hareketlerinde azalma vardı. Doktorumu aradım gel bakalım dedi. Nst ve ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Nst iyiydi ama ultrasonda degerlerinin biraz yüksek olduğunu ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma ve karın çevresinde gerilik olduğunu tespit ettiler ve apar topar doğuma alındım. 6 buçuk saat sürdü son 1 saat siddetliydi sancılarım sadece. Ama miniğime kavuştuktan sonra geçti gitti hepsi. Muayenelerimiz iyi çok şükür emiyor bebeğim. Herhangi aksilik olmazsa muhtemelen akşam taburcu oluruz.
çok stresliyim garip bir biçimde
Hep en kötüyü düşünme huyum vardı normalde de top noktasına ulaştı artık huzursuz ediyor beni..
Bu sitede okuduğum şeylerden de çok etkileniyorum artık sürekli sorular dönüyor kafamda.. Sağlıklı mı? Küveze girer mi? Beklenmedik bir şey çıkar mı?
Hem doğurup evladımı bir şekilde kucaklamak istiyorum hem de korkuyorum stresleniyorum benim gibi olan var mı bilmiyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim
Kontrolden geldim 35+0 iz 2700 gr 47 cm olmus kizim Nst ye girdim ilk kez hic sevmedim ruhum daraldi korse sordum doktoruma normal dogum olursa iki gun sonra kullanabilirsin dedi ama ayakli korseleri onermedi o yuzden owli alacagim bende
çok stresliyim garip bir biçimde
Hep en kötüyü düşünme huyum vardı normalde de top noktasına ulaştı artık huzursuz ediyor beni..
Bu sitede okuduğum şeylerden de çok etkileniyorum artık sürekli sorular dönüyor kafamda.. Sağlıklı mı? Küveze girer mi? Beklenmedik bir şey çıkar mı?
Hem doğurup evladımı bir şekilde kucaklamak istiyorum hem de korkuyorum stresleniyorum benim gibi olan var mı bilmiyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim
Bunları düşünmen çok normal kimse bilemiyo ki neyle karşılaşcağını allah korktuklarımızla karşılaştırmasın inşlallah Etkilendiğin şeyler oluyosa biraz uzak durmaya çalış az zaman kaldı hayırlısıyla sağlıkla kawuşalım hepimiz
Kuzeylitekeli
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün hayırli evlâd olsun inşallah topikte daha hamileliğimiz belli değildi heyecanla bekliyorduk ilk sayfalarda yazismistik hatırlıyorum , Allah nasip etti bu günlere kadar getirdi çok şükür