2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bence tek başına yapabilirsin. Hatta daha rahat olursun.

Kızlar bebeğini kucağına alanların gözleri aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün A acemianne allah kolay dogumlar versin inşallah bor avazda. Kovid olanlarada rabbim bir an önce toparlanma gücü versin.
Kızlar benimde doğumum şu an normal görünüyor. Doğum 15 aralıkta sat a göre. Fakat bebeğinin ac yani karın gelişimi 10 gün kadar geride.bebegim yyaklaşık 20 günden beri kanala girmis durumda. Çatı muayenesinde açıklam yok henuz. Biraz daha kalırsa daha çok toparlanır yavrum insallah cuma günü gittiğimde doktora 35 +4 te 2.400 gr olmuş.

Kızlar nst çekildi ebe baktı tekrar açılmam 3 cm olmuş geçmeyen sancım var saat 3 civarı lağman yapılcakmış sonra da duruma bakılıp doğuma alınıcam belli ki. Tek tek alıntılayamadım hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız güzel dilekleriniz dualarınız için Allah razı olsun. Rabbim sizlere de kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Allah bi avazda kurtarsın canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canim insallah açıklamaların hızlanır bir an önce kolaylıkla sağlıkla alırsın kucağına. Rabbim yardımcı olsun. Bizlerede sancılarım arasında aklına gelirsek dua et.

Kiloya hiç takılma, ben 36+4'um ve bebeğin kilosu 2800. Seninki de iyi bence. Protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi kilo alıyor. Süt, muz,kasar, soda, kefir, tavuk vs tavsiye ederim

Kiloya hiç takılma, ben 36+4'um ve bebeğin kilosu 2800. Seninki de iyi bence. Protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi kilo alıyor. Süt, muz,kasar, soda, kefir, tavuk vs tavsiye ederim
Ah canım benim bende o besinleri tuketiyorum hattâ takviye olarak keciboynuzu özü kuruyemiş avakado hergun yiyorum o kadar. Bazi bebekler minyon olmayı tercih ediyorlar galiba.

Canım çok geçmiş olsun. Sütün artacaktır tekrar. Sen tek başına kalsan da yapabilirsin bence.biraz olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Virus nedeniyle. Ben de evde tek kalıyorum eşim annesinde karantinada.virusu atlatmaya çalışıyor. Allah korusun acil bir şey olsa tek başımayım tamda son haftalarımda. Ama hep şunu düşünüyorum, sağlığımız iyi olsun, işin psikolojik kısmını atlatırız. Yani baban iyi olsun gerisini halledersin sen

Biz bu akşam 22.00 de kavuştuk kızımla. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin.

16 kasım kız gülce 37+6 3000 gr 49 cm çok şükür sağlıkla geldi.

Servise çıktık kızlar ikimiz de iyiyiz. Biraz gözüme minnak geliyor 5 yaşındaki oğluştan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…