2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kasılmaların olabilir canim

Benimde belli bi aksilik olmazsa 5 Aralık

Ne güzel aktif olarak yazıyorsunuz bende fırsat buldukça okuyorum birikmiş 15 sayfayı okudum geldim bir kitap gibi heyecanı kaçmasın diye atlamadan

Herkes doğurmaya başladı maşallah cok heyecanlanıyorum okudukça Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kız benim de sürpriz çok yazdım ama kaçıyor heralde

Çok geçmiş olsun canim. İnşallah baban sağlığına kavuşur bir an önce. Üzme kendini. Benim de ilk doğumumda erken olabilir diye, dogumdan 3 hafta önce gelmisti annem. Tam dogum yaptim eve geçtik ertesi gün ananem rahatsizlandigi icin memlekete gitmek zorunda kaldi annem. O kadar üzülmüştüm ki 1 günlük bebekle napicam nasil olacak diye. Kayinvalidem gelmisti 2 hafta kadar kaldi sagolsun ama sadece ev isleriyle ilgilenmişti. Gece falan ya bebegi duyupta uyanamazsam diye cok korkuyordum. O zamanlar cok zoruma gitmisti bu durum. Annem yanimda olsaydi böyle aklim kalmazdi diye. Ama sonralari iyi ki de öyle olmus diyorum. İş başa düşünce zorda olsa her seyin üstesinden geliyor insan. Annem kalsaydi, altını almaya bile korkardim canını yakicam diye hep yardim etmesini isterdim kesin. Müdahale edilmeyince kendi düzenini kuruyorsun ve cok daha iyi oluyor emin ol. Kayinvaliden evle ilgilense yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…