2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim sen sezeryan mi olacaksın? Normal neden denemiyordunuz
Evet canım sezaryen. İğneyi bıraktığım için pıhtılaşmam başladı. Doktor fazla bekleyemeyiz dedi. İnşAllah 38 haftayı dolduralım 2-3 gün de bekleyelim normal doğum başlamazsa sezaryenle alalım dedi. Bide benim astımım var. Bu aralar fazlasıyla nefes darlığı yaşıyorum. Doktor korktu doğumda nefessiz kalırım diye.
Peki ya sen neden canım?

Takvime göre seninle benimle aynı tarih biz mi kaldık ne ay başı olanlardan senin belli mi normal doğum mu bekliyorsun
Günaydın canım benim serklaj olduğu için zorunlu sezeryan 26 kasımda tabi daha önce gelmeye kalkmazsa senin bellimi

Canım sakin ol ve derin nefes al annen bile yanın da ne kadar kalabilecekti ve ne kadar erken sen bebeğine yalnız kalırsan o kadar iyi olur emin ol adaptasyon acısından baban için denrabbim şifalar ihsan eylesin inşallah sen şimdi dua et baban için ve lütfen bu anların tadını çıkart üzülme

sağlıkla büyüsün inşallah

Canım pek giremiyorum oğlanda kalpte üfürüm çıktı onla ve sarılık olmasın diye uğraşıyorum oğlumun ismi Mücahit Yaman 38+4 de doğdu
Bazı bebeklerde 1 yaşa kadar devam edebiliyor diye biliyorum. Kalıcı bir durum değildir inşallah canım.

Normal doğumla oldu. Toplamda 6 buçuk saat sürdü. Ama son bir saat biraz fazlaydı sadece. Son 1saatte hızlı ilerledi. Çok şükür güzel bir doğum oldu.
Kaç cm açılmayla başlattılar sancıları canım. Normali bekleyenler merak içinde
İlk normal doğum senden geldi sanırım
Müsait olduğunda bize detay verirsen çok seviniriz
Güzel kızını kokla bizim için

Canım pek giremiyorum oğlanda kalpte üfürüm çıktı onla ve sarılık olmasın diye uğraşıyorum oğlumun ismi Mücahit Yaman 38+4 de doğdu
Canım kafaya takmamaya çalış . Bende de vardı sonrasında kapanmış doktoruma sordum genetik mi oluyo bebeğimde olur mu gibisinden oda zaten yeni doğanın çoğunda gorunuyomus kalbi bir yıla filan anca kapaniyo korkulacak bişey yok dedi

Azalma derken nasıl canım ?
Bebek büyüdükçe sanki daha yavaş hareket ediyor yani bana öyle geliyor yeri azalıyor çünkü.

İnşallah geçici durumlardır, sağlığınıza tez vakitte kavuşursunuz canım, Allah yardımcınız olsun.

Destek olan herkese çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı okumak iyi geldi bugün biraz daha iyiyim dün o kadar ağladıktan sonra sütümün çekildiğini görünce çok üzüldüm. Annem burdayken kafam çok rahattı sütüm de çok dolmuştu emzirmezken bile göğüs pedi yetiştiremiyordum doluyordu sürekli, bir gün içinde böyle çekildiğini görmek çok şaşırttı beni doğum yaptığım günki gibi geliyor o yüzden sütümün derdine düştüm şuan nasıl artıracağım onu düşünüyorum. Lohusa psikolojisi çok ayrı garip bir psikolojiymiş. Hissettiklerimin düşündüklerimin saçma ve abartı olduğunu bile bile engel olamıyorum herşey çok daha fazla ve çözülmez gibi geliyor. Bir de ilk doğumum tecrübesizim, erken oldu, beklemediğim bir şekilde ameliyata alındım. Üstüne bir de 9 aydır korunup virüsün şuan bizi bulması çok yıprattı. Eşim vardiyalı çalışıyor geceleri evde olmadığı günler oluyor ve doğum izinlerini de kaldırmışlar pandemiden dolayı. Ayın 10 günü işe gitmiyorlardı izin yerine bunu ayarlamıştık doğum için. Kasımın son 10 günü Aralığın ilk 10 gününe denk getiririz 20 gün yanımda olur diye plan yapmıştık ama hiçbişey planlandığı gibi gitmeyebiliyormuş bazen.. Çok şükür bebeğim kucağımda biz sağlıklıyız bunları düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Şu lohusalığı da hayırlısıyla bir atlatabilsem tamamen rahatlayacağım inşallah

Ya evet canım fazla beklemesin tabi Allah korusun. Bir de iğneyi pıhtılaşma var neden biriktiriyor yaaa erkenden. Ay bi an önce çıkarsınlar bebeleri içerden sağlıkla inş.Benim ilki sezeryandi zaten 2. De doktor dikiş yerleri cok ince normal tehlikeli dedi yırtılabilir dedi.ondan 38+3 sezeryan olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…