Evet canım sezaryen. İğneyi bıraktığım için pıhtılaşmam başladı. Doktor fazla bekleyemeyiz dedi. İnşAllah 38 haftayı dolduralım 2-3 gün de bekleyelim normal doğum başlamazsa sezaryenle alalım dedi. Bide benim astımım var. Bu aralar fazlasıyla nefes darlığı yaşıyorum. Doktor korktu doğumda nefessiz kalırım diye.Canim sen sezeryan mi olacaksın? Normal neden denemiyordunuz
Günaydın canım benim serklaj olduğu için zorunlu sezeryan 26 kasımdaTakvime göre seninle benimle aynı tarihbiz mi kaldık ne ay başı olanlardan senin belli mi normal doğum mu bekliyorsun
Zaten kafam karışık çoğu hamişin olduğu gibi. Bide bu iğne işi nasıl olacak diye. Ayarlarim mutlakaBide normalde daha çok kanama olabilirtabi doktorun bilir ama sen depend koy çantana mutlaka.
Canım sakin ol ve derin nefes al annen bile yanın da ne kadar kalabilecekti ve ne kadar erken sen bebeğine yalnız kalırsan o kadar iyi olur emin ol adaptasyon acısından baban için denrabbim şifalar ihsan eylesin inşallah sen şimdi dua et baban için ve lütfen bu anların tadını çıkart üzülmeKızlar doğum yaptığımdan beri annem yanımdaydı, babam ve kız kardeşim evde kalıyordu. Dün babam rahatsızlanmış annem de mecburen gitmek zorunda kaldı kardeşim tek başına bakamaz diye. Bugün covid testi yaptırmışlar pozitif olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum sütüm çoktu göğüslerim sertleşmiş ağrıyordu şimdi bir anda söndü sanki. Neye üzüleceğime şaşırıyorum şuan babamın pozitif çıkmasına mı annemin tekrar yanıma gelemeyecek olmasına mı sütümün azalmasına mı.. Yarın eşim iş başı yapacak ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kırk tane rica minnet eşim annesine söyledi gelsin yanımda kalsın diye, gönülsüz bi şekilde kabul etti. Yalnız kalabilecek psikolojide değilim, yanımda destek olanımda yok, çok yalnız çaresiz hissediyorum.. Daha doğum psikolojisini atlatamamışken bir de bu çıktı. Bitse de kurtulsak artık şu illetten
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHastanedeyim ben, sabah belki doğuma gireblitim
Sağlıkla kavuşun inşallahHastanedeyim ben, sabah belki doğuma gireblitim
saol canım allah razı olsun inşallah yaa
kızımı emzirmek için ilaçda kullanamıyorum rabbim yardımcımız olsun artıkAllah acil hayırlı şifalar ve bu zor zamanları atlatacak güç kuvvet kolaylık versin ikinize de hanımlarsütünüz bebeğiniz için moralinizi yüksek tutmaya çalışın inşallah.
Allah bağışlasın canımBiz bu akşam 22.00 de kavuştuk kızımla. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin.
gözünüz aydın canımBiz bu akşam 22.00 de kavuştuk kızımla. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin.
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. Biz kızımla iyiyiz. Hastanede yalnızız temaslı olduğumuz için. Ama inanın hiç zorlanmadım.
Pazar akşamı bebeğin hareketlerinde azalma vardı. Doktorumu aradım gel bakalım dedi. Nst ve ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Nst iyiydi ama ultrasonda degerlerinin biraz yüksek olduğunu ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma ve karın çevresinde gerilik olduğunu tespit ettiler ve apar topar doğuma alındım. 6 buçuk saat sürdü son 1 saat siddetliydi sancılarım sadece. Ama miniğime kavuştuktan sonra geçti gitti hepsi. Muayenelerimiz iyi çok şükür emiyor bebeğim. Herhangi aksilik olmazsa muhtemelen akşam taburcu oluruz.
Bazı bebeklerde 1 yaşa kadar devam edebiliyor diye biliyorum. Kalıcı bir durum değildir inşallah canım.Canım pek giremiyorum oğlanda kalpte üfürüm çıktı onla ve sarılık olmasın diye uğraşıyorum oğlumun ismi Mücahit Yaman 38+4 de doğdu
Kaç cm açılmayla başlattılar sancıları canım. Normali bekleyenler merak içindeNormal doğumla oldu. Toplamda 6 buçuk saat sürdü. Ama son bir saat biraz fazlaydı sadece. Son 1saatte hızlı ilerledi. Çok şükür güzel bir doğum oldu.
Canım kafaya takmamaya çalış . Bende de vardı sonrasında kapanmış doktoruma sordum genetik mi oluyo bebeğimde olur mu gibisinden oda zaten yeni doğanın çoğunda gorunuyomus kalbi bir yıla filan anca kapaniyo korkulacak bişey yok dediCanım pek giremiyorum oğlanda kalpte üfürüm çıktı onla ve sarılık olmasın diye uğraşıyorum oğlumun ismi Mücahit Yaman 38+4 de doğdu
Azalma derken nasıl canım ?Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım. Biz kızımla iyiyiz. Hastanede yalnızız temaslı olduğumuz için. Ama inanın hiç zorlanmadım.
Pazar akşamı bebeğin hareketlerinde azalma vardı. Doktorumu aradım gel bakalım dedi. Nst ve ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Nst iyiydi ama ultrasonda degerlerinin biraz yüksek olduğunu ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma ve karın çevresinde gerilik olduğunu tespit ettiler ve apar topar doğuma alındım. 6 buçuk saat sürdü son 1 saat siddetliydi sancılarım sadece. Ama miniğime kavuştuktan sonra geçti gitti hepsi. Muayenelerimiz iyi çok şükür emiyor bebeğim. Herhangi aksilik olmazsa muhtemelen akşam taburcu oluruz.
İnşallah geçici durumlardır, sağlığınıza tez vakitte kavuşursunuz canım, Allah yardımcınız olsun.Canım pek giremiyorum oğlanda kalpte üfürüm çıktı onla ve sarılık olmasın diye uğraşıyorum oğlumun ismi Mücahit Yaman 38+4 de doğdu
Ya evet canım fazla beklemesin tabi Allah korusun. Bir de iğneyi pıhtılaşma var neden biriktiriyor yaaa erkenden. Ay bi an önce çıkarsınlar bebeleri içerden sağlıkla inş.Benim ilki sezeryandi zaten 2. De doktor dikiş yerleri cok ince normal tehlikeli dedi yırtılabilir dedi.ondan 38+3 sezeryan olcamEvet canım sezaryen. İğneyi bıraktığım için pıhtılaşmam başladı. Doktor fazla bekleyemeyiz dedi. İnşAllah 38 haftayı dolduralım 2-3 gün de bekleyelim normal doğum başlamazsa sezaryenle alalım dedi. Bide benim astımım var. Bu aralar fazlasıyla nefes darlığı yaşıyorum. Doktor korktu doğumda nefessiz kalırım diye.
Peki ya sen neden canım?
Geçmiş olsun canım bitkisel şeyler de icilmiyor sanırım emzirirken inşallah çabucak kolay atlatirsinkızımı emzirmek için ilaçda kullanamıyorum rabbim yardımcımız olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?