2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kuzum müsait olunca yaz bebişin kilosu falan iyi misiniz sütün geldi mi sağlık drrumunuz nasıl, nasıl erken geldi melek
Saat 5 gibi eve gecicem ben müsait zamanda ayrıntılı yazarım herşeyi buraya bebişim solunumdan dolayı kuvezde kalacak malesef kilosu 2.750 doğdu dün öğleden sonra nişanım geldi

Saat 5 gibi eve gecicem ben müsait zamanda ayrıntılı yazarım herşeyi buraya bebişim solunumdan dolayı kuvezde kalacak malesef kilosu 2.750 doğdu dün öğleden sonra nişanım geldi
Allah sağlık sıhhat versin kuzum bebeğine de sana da inşallah tez vakitte kucağına alır evine götürürsün meleğini

Kizlar park yatağın içine hala yatak alamadım. Bugün alayım diye gittim yine elim boş döndüm. Yenidogan yatagi olarak ortopedik viskolar önerilmiyor. Sünger var ama o da yumuşak geldi bana yatak sert olmalıymış. Pamuk yün vs. zaten olmaz dediler. Perşembe doğum var kismetse ve çocuk yatağı yok :)

Merhaba biz de park yatak için çok araştırdık çok yumuşak olmaması gerektiği için wellmatt marka cocolat xs modelini aldık bir bakabilrsiniz black nights indirimleri olacaktı en son.

Evet hastane için hazırladım böyle. Bir tabaktan alıp eller değmesin diye canım.

Canım bende park yatak almistim. İçindeki süngerin üzerine annem sert yatak tarzında bişey yaptı şimdilik yigenlerime de öyle yapmıştık sonrasında içine yatak alindi öyle bişey yapabilirsiniz

Canım bende park yatak almistim. İçindeki süngerin üzerine annem sert yatak tarzında bişey yaptı şimdilik yigenlerime de öyle yapmıştık sonrasında içine yatak alindi öyle bişey yapabilirsiniz
Cok sagol cnm.Yanı ekstradan uğraşmam sanirim. Gidip almam lazım tam uygun bir yatak. Yataşta beğendim bir tane de bakalim park yatağa uygun mu. Yarın öğrenicem.

Bacakta degil ama ic tarafinda vardi arkadasimin korkutmak istemen ama tehkikeli bir durum üstüne düş bence

Cok sagol cnm.Yanı ekstradan uğraşmam sanirim. Gidip almam lazım tam uygun bir yatak. Yataşta beğendim bir tane de bakalim park yatağa uygun mu. Yarın öğrenicem.
Vardır illaki canım boyutlarina göre hemen hallet doğumun günü saati belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…