2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sanırım evet internetten bir baktım tarifine uyuyor bebiş geliyor saglıkla gelsin

Merhaba kızlar doğumu gerçekleşen herkesin hayırlı olsun çatı muayenesi olan var mı aranızda benim ilk olduğu için biraz merak ediyorum nasıl geçiyor diye?
İlk gebeliğimde 36 haftalıkken bakılmıştı.
Kötü birşey değil alttan doktor elle bakıyor birkaç saniye sürüyor

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın eşimde virüs çıktı ama temaslı degildik annemlerde kaliyordum bi haftadir ben evi onun için hazirladim falan bebeğin kiyafetlerini yıkadim serdim derken evvelsi gün çok yoruldum bebeğin hareketleri yavaş gibi geldi bana dün de biraz yorgun hissediyordum kendimi öğleden sonra lavaboya gittigimde peceteye kan geldi o nişanmis meğerse.. sonra doktorumu aradim git hastaneye nst cekilsin duruma göre olursa gelirim dedi.. nst de sanci çıktı serum verildi 4 tane sanci kesici hap verildi tekrar nst çekildi yine sancı çıktı ve açıklık 1 cm çıkınca yatış yapıldı tekrar alttan muayenede 2cm açıklık çıkınca sanci kesici serumlar yapilmaya baslandi ve ciğer gelistirici 2 igne yapıldı gece de suyum gelmeye basladi açıklık da yavas yavas artiyordu bu sabah 8 gibi de tekrar suni verildi ve sancilarim ve açıklık arrtii bebeğim sabah 9.5 geçe doğdu çok şükür ama nefeste sıkıntı vardı ve cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldilar..34+6 da dogumum gerçekleşti normal doğum oldu bebegimin boyu 48 cm kilosu da 2775 gr mis yeni öğrendim onu da

Ben de başladım gümüş kapak takmaya günde iki saat takmaya çalışıyorum 27kasım sezaryen tarihim

Inşallah normal doğumu etkileyen bir durum olmaz ama olsa da üzme kendini öncelikle sağlık canım. Benim de sağ bacakta var ama vajina bölgesinde değil bu hafta doktora soracağım yine

allah analı babalı büyütsün inşallah canım

Bendede yok agri sizi simdilik zamani gelince baslar

Sağlıkla büyüsün inşallah Günlerimiz yakın birbirine demek her an herşey oluyor

1 haftaya en geç kavuşursunuz canım geçmiş olsun gözünüz aydın ❤ sağlıkla sizlerle büyüsün inşallah

Allah analı babalı büyütsün. İnşallah çabucak kavuşursunuz. Sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…