Saat 5 gibi eve gecicem ben müsait zamanda ayrıntılı yazarım herşeyi buraya bebişim solunumdan dolayı kuvezde kalacak malesef kilosu 2.750 doğdu dün öğleden sonra nişanım geldi
Çok agrin olursa gidersin canm artık olma ihtimali yüksek benimde pek keyfim yok ağrılarım oluyor ama düzenli değil sabah son kontrle gideceğim bakalım ne diyecek
Çok agrin olursa gidersin canm artık olma ihtimali yüksek benimde pek keyfim yok ağrılarım oluyor ama düzenli değil sabah son kontrle gideceğim bakalım ne diyecek
Kizlar park yatağın içine hala yatak alamadım. Bugün alayım diye gittim yine elim boş döndüm. Yenidogan yatagi olarak ortopedik viskolar önerilmiyor. Sünger var ama o da yumuşak geldi bana yatak sert olmalıymış. Pamuk yün vs. zaten olmaz dediler. Perşembe doğum var kismetse ve çocuk yatağı yok :)
Kızlar genel anestezi ile sezaryen doğum nasıl oluyor?Uyutucu maddeyi ağızdan mı damardan mı veriyorlar? Belden iğne falan olmuyor değil mi? Ne kadar sürede ayılıyorsun? Süt gelmesi falan gecikiyor mu? İlk doğumum spinal anestezi ile olmuştu. Yine belden iğne olmak veya damar yolu açılsın falan istemiyorum. Genel anesteziden ayılmak zor mu?
Kızlar genel anestezi ile sezaryen doğum nasıl oluyor?Uyutucu maddeyi ağızdan mı damardan mı veriyorlar? Belden iğne falan olmuyor değil mi? Ne kadar sürede ayılıyorsun? Süt gelmesi falan gecikiyor mu? İlk doğumum spinal anestezi ile olmuştu. Yine belden iğne olmak veya damar yolu açılsın falan istemiyorum. Genel anesteziden ayılmak zor mu?
Her ihtimale karşı damar yolu açıyorlar hastanede , ben genel anestezi almıştım damardan vermişlerdi ama uyanrken nefes alamadım oksijenle rahatladım şimdi epidural istiyorum onun hakkında da bilgim yokta arkadaşlarım çok memnun
Her ihtimale karşı damar yolu açıyorlar hastanede , ben genel anestezi almıştım damardan vermişlerdi ama uyanrken nefes alamadım oksijenle rahatladım şimdi epidural istiyorum onun hakkında da bilgim yokta arkadaşlarım çok memnun
Canım ben genel anestezi ile iki kere burun ameliyatı oldum. Birincisinde koldan damar yolu açıp ilaç vermişlerdi 2 dk sonrası yok bende 2. Genel anestezimde ise ağzıma hava veren aparatta taktılar onda da anında gitmiştim. Ayılma kısmı biraz trajik oluyor. Bilinçaltında ne varsa onu sayikliyosun. 2. De biraz tiroid bezlerim ağrımıştı. Boru attiklari icin boğazıma. Valla kasım annelerinde hem sezeryanla ilgili hem normal doğumla ilgili bisürü olumsuz şey okudum. Allah hepimize kolay sıkıntısız doğumlar nasip etsin ❤
Canım sende isteyebilirsin bunu el daha mantıklı olur açıkçası emzirme açısından filan ama el de daha çok aciyo damar yolu ben çift taraflı kasık fıtığı ameliyatı geçirdim koldan damar yolum açıktı ama ağzımdan hava verdikleri an uyumustum . Yarı ayık şekilde oluyosun zaten odaya gelince ama ben herkese bagirmistim hemen de sancı hissetmiştim ve vuracaklari ilaçların hepsi alerji yapıyordu çok büyük sansizlikti benimkisi şuanda benzer sancı olacağından çok korkularım var açıkçası aynı zamanda anestezi fazlamı oldu bünye meselesini bilmiyorum ama narkozu atamadigim için ciğerlerim su topladı ve tekrardan hastanede yattım o yüzden sezeryan olursam genel kesinlikle istemeyecegim olacağı onleyemiyoruz herkesin bünyesi farklı burda ve Kasım annelerinde bı çok kişinin olumsuz yorumlarini okudum ama diyorum ya kulak asmamak gerekiyo doğumla alakası yok durumun sadece insan tedirgin oluyo bı cana hayat vereceksin her ameliyatın zorluğu mevcut burası dışında duyduklarimi anlatsam ya ohoo .. o yüzden Allah yardımcımız olsun sagsalim kucağımıza almak nasip olsun .
Sezeryan günü alanlardan göğüslerine krem sürmeye başlayan, gümüş kapak takan var mı? Benim 30 kasımda olacak bir değişiklik olmazsa, ne zaman başlasam karar veremedim. Büyük oğlumda biraz zorlanmıştım göğüs yaralarından şimdi erken müdahale etmek istiyorum
İyi akşamlar Bugün 36.haftayı tamamladık çok şükür ama hiç sancı vs belirtisi yok bu belirtiler için erken mi yoksa bende mi bir anormallik var içim içimi yiyor acabalarla 36yı geçen anneler bir fikir verebilirler mi
Genel anestezi de olsan belden de uyuştursalar damar yolu her türlü açılacak zaten. Ayılması biraz sıkıntılı olabiliyor sersem gibi oluyosun bebeği hemen alamazsın yanına. Bence doğumda belden uyuşturma en güzeli kendini kötü hissettiğinde beni uyutun dersen uyutuyolar zaten. Sen bilirsin yine de
İyi akşamlar Bugün 36.haftayı tamamladık çok şükür ama hiç sancı vs belirtisi yok bu belirtiler için erken mi yoksa bende mi bir anormallik var içim içimi yiyor acabalarla 36yı geçen anneler bir fikir verebilirler mi
Sezeryan günü alanlardan göğüslerine krem sürmeye başlayan, gümüş kapak takan var mı? Benim 30 kasımda olacak bir değişiklik olmazsa, ne zaman başlasam karar veremedim. Büyük oğlumda biraz zorlanmıştım göğüs yaralarından şimdi erken müdahale etmek istiyorum
Aynen canım tek başıma zor kalkıyorum bazen. Eşim gel gel deyip yardim ediyor. Sen bana acıyorsun galiba diyorum. Yok hatım ne alakası var diyor. Espirisine tabi oda farkinda işin zorluğunun.