Evet hastane için hazırladım böyle. Bir tabaktan alıp eller değmesin diye canım.
Allah bir an önce bebişini eve almak nasib eylesinSaat 5 gibi eve gecicem ben müsait zamanda ayrıntılı yazarım herşeyi buraya bebişim solunumdan dolayı kuvezde kalacak malesef kilosu 2.750 doğdu dün öğleden sonra nişanım geldi
Kızlar 26 Kasım'da 39+1 oluyorum, sezeryan günüm ama bebek daha erken gelebilir, 2 gündür çok ağırım ve açık kahverengi bir akıntı geldi.
Çok agrin olursa gidersin canm artık olma ihtimali yüksek benimde pek keyfim yok ağrılarım oluyor ama düzenli değil sabah son kontrle gideceğim bakalım ne diyecekKızlar 26 Kasım'da 39+1 oluyorum, sezeryan günüm ama bebek daha erken gelebilir, 2 gündür çok ağırım ve açık kahverengi bir akıntı geldi.
Cuma günü o kadar rahattım, sancı yoktu, kontrole bile çağırmadı. Şimdilik pek ağrım yok, doktorla da yazisiyorum, kısmet artıkÇok agrin olursa gidersin canm artık olma ihtimali yüksek benimde pek keyfim yok ağrılarım oluyor ama düzenli değil sabah son kontrle gideceğim bakalım ne diyecek
Ben park yatağın içine kraft markasında yataşın ürünü pamuk yatağını aldım, satıcı çok önermiştiKizlar park yatağın içine hala yatak alamadım. Bugün alayım diye gittim yine elim boş döndüm. Yenidogan yatagi olarak ortopedik viskolar önerilmiyor. Sünger var ama o da yumuşak geldi bana yatak sert olmalıymış. Pamuk yün vs. zaten olmaz dediler. Perşembe doğum var kismetse ve çocuk yatağı yok :)
Doğum mu yaptın canım gözün aydinKızlar erken doğum yapanlar kervanına ben de katıldım
Her ihtimale karşı damar yolu açıyorlar hastanede , ben genel anestezi almıştım damardan vermişlerdi ama uyanrken nefes alamadım oksijenle rahatladım şimdi epidural istiyorum onun hakkında da bilgim yokta arkadaşlarım çok memnunKızlar genel anestezi ile sezaryen doğum nasıl oluyor?Uyutucu maddeyi ağızdan mı damardan mı veriyorlar? Belden iğne falan olmuyor değil mi? Ne kadar sürede ayılıyorsun? Süt gelmesi falan gecikiyor mu? İlk doğumum spinal anestezi ile olmuştu. Yine belden iğne olmak veya damar yolu açılsın falan istemiyorum. Genel anesteziden ayılmak zor mu?
Damardan derken koldan mı ya da elin üstünden mi damar yolu açılıyor?Her ihtimale karşı damar yolu açıyorlar hastanede , ben genel anestezi almıştım damardan vermişlerdi ama uyanrken nefes alamadım oksijenle rahatladım şimdi epidural istiyorum onun hakkında da bilgim yokta arkadaşlarım çok memnun
Kızlar genel anestezi ile sezaryen doğum nasıl oluyor?Uyutucu maddeyi ağızdan mı damardan mı veriyorlar? Belden iğne falan olmuyor değil mi? Ne kadar sürede ayılıyorsun? Süt gelmesi falan gecikiyor mu? İlk doğumum spinal anestezi ile olmuştu. Yine belden iğne olmak veya damar yolu açılsın falan istemiyorum. Genel anesteziden ayılmak zor mu?
Elimin üstünde vardı bant izinden çok net hatırlıyorum ağrı kesiciyi felan ordan enjekte ediyorlardı , kolumdada varmiydi o kadar hatırlayamadımDamardan derken koldan mı ya da elin üstünden mi damar yolu açılıyor?
Canım sende isteyebilirsin bunu el daha mantıklı olur açıkçası emzirme açısından filan ama el de daha çok aciyo damar yoluDamardan derken koldan mı ya da elin üstünden mi damar yolu açılıyor?
Gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah.Kızlar erken doğum yapanlar kervanına ben de katıldım
Genel anestezi de olsan belden de uyuştursalar damar yolu her türlü açılacak zaten. Ayılması biraz sıkıntılı olabiliyor sersem gibi oluyosun bebeği hemen alamazsın yanına. Bence doğumda belden uyuşturma en güzeli kendini kötü hissettiğinde beni uyutun dersen uyutuyolar zaten. Sen bilirsin yine deKızlar genel anestezi ile sezaryen doğum nasıl oluyor?Uyutucu maddeyi ağızdan mı damardan mı veriyorlar? Belden iğne falan olmuyor değil mi? Ne kadar sürede ayılıyorsun? Süt gelmesi falan gecikiyor mu? İlk doğumum spinal anestezi ile olmuştu. Yine belden iğne olmak veya damar yolu açılsın falan istemiyorum. Genel anesteziden ayılmak zor mu?
36 üncü haftada belirtmii oluyor. Ne gibi mesela. Benim de 35. Ama 36 erken değil mi sancı içinİyi akşamlar Bugün 36.haftayı tamamladık çok şükür ama hiç sancı vs belirtisi yok bu belirtiler için erken mi yoksa bende mi bir anormallik var içim içimi yiyor acabalarla 36yı geçen anneler bir fikir verebilirler mi
Ben başladım canım hafif bi nemlendirip kapağı 1-2 saat takıyorum, nasip olursa senden bir hafta sonra doğum.Sezeryan günü alanlardan göğüslerine krem sürmeye başlayan, gümüş kapak takan var mı? Benim 30 kasımda olacak bir değişiklik olmazsa, ne zaman başlasam karar veremedim. Büyük oğlumda biraz zorlanmıştım göğüs yaralarından şimdi erken müdahale etmek istiyorum
Ya bende çok kötüyüm birde alt tarafım o kadar çok ağrıyor ki yatakta sağa sola dönerken son 3 gün diyorumAynen canım tek başıma zor kalkıyorum bazen. Eşim gel gel deyip yardim ediyor. Sen bana acıyorsun galiba diyorum. Yok hatım ne alakası var diyor.Espirisine tabi oda farkinda işin zorluğunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?