Ayy bizden çok meraklı herkes dimi. Ben ilk gebeliğimde hergün soruyordu kvdem ağrın var mı diye ama bu şişme olayı bence doğuma yakın olmuyor ya. İlk gebeliğimde 5 aylıkken şişlikler başlamıştı bende o zaman oturarak çalışıyordum ben hareketsizliğe bağlamıştım. Şimdi evdeyim aktifim ödemim yok
Benim doğum inşallah Perşembe günü, keşke daha beklesek diyordum. Ama bugün o kadar ağırlaştım ki daha bekleyemem diyorum. Ayaklar akşam oturunca benim de şişiyor. Bugün gidip çikolata aldık, eksiğim kalmadı inşallah, yarın çantamı kapatacağım.
O çanta nedense bir türlü kapanmıyor canm benim öyle oldu geceliklerimi felan utuledim kırışmasın diye koymadım al çık değiliz yani şuan hep birşey çıkıyor
O çanta nedense bir türlü kapanmıyor canm benim öyle oldu geceliklerimi felan utuledim kırışmasın diye koymadım al çık değiliz yani şuan hep birşey çıkıyor
Benim de daha var aslinda 26 araliktan sonra bekliyorum ama cidden ellerimde ve ayaklarimda hafif sismeler basladi sanki yuzuklerim olmuyor zaten ordan da farkettim erken gelir mi acaba bebis tereddutte kaldim:)
Yok canım ya hiç alakası yok ödem ile bence.
Bir arkadaş 6. Ayda şişti yüzük falan takamadı 40. Haftayı gördü. Benim alyans parmağımda halen bünye meselesi bu işler demek ki
Herkes doğuracak ben hep böyle kalacam gibi içime fenalıklar geliyor eşim diyo kaç gün var her hafta 15 diyorum diyo ki geçen haftada 15 di doktor erteledikçe erteliyor
Bende bebek erken gelir falan diyorum belki sancım başlar belki su gelir nişan gelir falan. Ama gelen giden yok heyecan arıyorum sanırım kendime napalım geç olsun da sağlıkla olsun
Bende bebek erken gelir falan diyorum belki sancım başlar belki su gelir nişan gelir falan. Ama gelen giden yok heyecan arıyorum sanırım kendime napalım geç olsun da sağlıkla olsun
Kızlar 38+ olanlara bşy sormak istiyorum ağrı sancı var mı ...sağ kasığımda adet ağrısı gibi ağrı var bel ağrısı var bu konuda bilgisi olanlar yazablr mi tam olarak nedr yaşayan var mı byle bşy
Ben de 37. Haftamdayım iki gecedir özellikle bu gece sağ kasığım çok ağrıdı. Böyle adet ağrısı gibi de değildi ama uykumdan uyandırdı ağrı baya yoğundu
Merhaba hanımlar aranızda varis problemi olan var mı benim sol bacakta ve vajina bolgemden bacağıma doğru oluştu bebek agirlastikca da kasık bolgemdeki şişlik de büyümeye başladı. Dr. Alttan bakmam lazım 38. Haftada belki normal doğum olmayabilir ic bolgede de varis varsa dedi...moralim bozuldu aranızda böyle bişey yaşayan veya yakınında bu durum olan varmi
Doktor açıklık 1-2 cm suni vermek istemiyorum sana şuan dedi aktif su gelmiyor sızıntı olabiliyor ama dedi pede baktılar turnusol kağıdıyla gelmedi orda. Bugün yarın olabilir bi haftada da durabilir dedi cnm
Benim doğum inşallah Perşembe günü, keşke daha beklesek diyordum. Ama bugün o kadar ağırlaştım ki daha bekleyemem diyorum. Ayaklar akşam oturunca benim de şişiyor. Bugün gidip çikolata aldık, eksiğim kalmadı inşallah, yarın çantamı kapatacağım.
Kızlar 38+ olanlara bşy sormak istiyorum ağrı sancı var mı ...sağ kasığımda adet ağrısı gibi ağrı var bel ağrısı var bu konuda bilgisi olanlar yazablr mi tam olarak nedr yaşayan var mı byle bşy
Bende ne çikolatası diye soruyorum
İkram hiç aklıma gelmiyor
Bende alıcam ama Çikolata aldım hastane çantasını kapattım deyince başka bir faydası mı Var diye düşündüm