2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar, emzirenler süt arttırmak için neler yapıyorsunuz
Ben sabah kahvaltilarda dereotu yiyorum gun icinde ara ara hurma ceviz yiyorum bi de rezene cayi iciyorum. Hergun yumurta yiyordum ama alerji yapti daha seyrek yiyorum artik

Gözümden kaçanlar olabilir canım doğum yaptım ben de o arada haliyle:) bu kadar yine takip edebilmişim. Bilgilerini yaz seni de eklerim
Bence harika bile iş çıkartmışsınız Ben sanırım yarısında listenin kilitlenirdim. Ellerinize sağlık. 11 Aralık kız ismi Berfu 2605 gram 49 cm

İlk dogumun nasldı
Canm bana mi sordn bilmyrm ama ilk dogum 41+ 0 da oldu.tam 3 gun sancim geldi yavas yavas sıklaştı. Yani düzenliydi ama uzun zamanda rahm acildi.en son 4 cm acklkla hastaneye gittm.Ama suni sancı da aldm kalcdn rahim acici iğnede vurdular Müdahalesz dogum en güzeli olur.Senn ilk galiba olabdgnce sancini evde gecir derim

İlk dogumun nasldı
İlk doğumda nişan geldi sonra yavaş yavaş sancı. Evde bekledim sancı sıklaşana kadar ..dakika tuttum.sonra 5 dakikada bire düşünce hastaneye gittim.herkes ilk doğumun uzun süreceğini söylemişti ben o yüzden evde durdum..bu bilgiyi de o zaman yine kadınlar kulubünde okumuştum.yani hastanede durmak istemedim.ama tabi su falan gelirse direk gitmek gerekiyormuş.

Neden doktorlar acele ediyor işte bunu anlamış değilim..ille suni sancı. verip bir an önce doğsun mantığında olanlar var..o yüzden tam normal doğumu destekleyen doktorlar bulmak çok zor..

Neden doktorlar acele ediyor işte bunu anlamış değilim..ille suni sancı. verip bir an önce doğsun mantığında olanlar var..o yüzden tam normal doğumu destekleyen doktorlar bulmak çok zor..
Ben zaten hastenye gittgmde yolu yarilmstm, keske daha da bekleseydim giderken 7 dakikda 1 filandi sancm.Maalesef acele ediyorlr. Simdi bu 2. Kiz nasil olck diye beklmeydm yine ayni tarz mi sanci gelir bilemyrm

Canım benim de 17 Aralık 3200 gr 51 cm 40+0 oğlumun ismi de Cihat Emir

Kızlar bebelere bere takıosunuz di mi? Ne kadar süre takmak lazım acaba? Bir de eldiveni de aynı şekilde ne kadar süre takmalı? Tırnaklarını kessem de elleri hep yüzünde olduğundan çizio kendini ondan çıkaramıorum, bereyi de kafası üşür diye ama yapılan çalışmalarda ısının kafadan kaybedilmediği berenin de haliyle gereksiz olduğu falan ortaya konulmuş ama bilemedim ya bi de beresi bazen iz yapmış oluo ne kadar bollaştırsam da elimle ve saç dökülmesi yapar mı bere kullanımı? siz ne düşünüosunuz?

Canım ben bere sadece banyodan sonra takıyorum bizimkinin şapkalar bereler hep büyük geliyo erken doğunca o yüzden kafasını çevirirken hemen burnuna kadar indiriyor. Banyodan sonra takıyorum sonra gecesine falan çıkarıyorum. Zaten sevmiyor şapka falan. Eldiven de takıyordum 1 aydan sonra çıkartmak gerektiğini okudum nette çünkü ellerinin tutmayı öğrenmesi için el gelişimi için 1 aydan fazla takmamak gerekiyormuş artık takmıyorum. Tırnaklarını her gün kontrol ediyorum bir iki çizse de yüzünü yapcak bir şey yok artık dedim. El gelişimi önemli dedim takmıyorum artık.

Gorumcemin de sarılığı devam etti geçen doktora götürdüler onunda 40 i yeni çıktı. Kan tahlili filn vermişler sonra karaciğer de büyüme varmış bidaha çocuk nefrolojiye gidecek. Siz yine iyi bir doktora gidin inşallah bir şey yoktur ama önlem alin en azından

Beni de eklermisin canım 02,12,2020 deren kızımın ismi 2,690grm kilosu sezeryanla dogdu

Ben 1 ay bittikten sonra hiç takmadım. Bere zaten büyük geliyodu başta takıyordum ama uyurken kafasını hareket ettirdikçe çıkıyordu. Tırnaklarını da kısa tuttuktan sonra eldivensiz durmaları daha iyi oluyor ilk aydan sonra ellerini daha çok kullanıyorlar çünkü

Bulamaç süt yapar diyorlar bana kardesim yaptı işe yaradı kuzum
Bulamaç nasıl oluyor
Benimkide küçük doğdu ya bereyi takiyoduk uyurken elini yüzüne götürüp hareket ediyordu burnunun altına kdr indiriyordu bereyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…