Günde iki defa 60 cc canım. Şöyle ama önce sağlam memeyi emiyor sonra yara olan memeyi sağıp onu da veriyorum. Hala aranıyor elimi yanağımı emiyorsa 60 cc mama yapıp veriyorum. Gazını çıkarıp altını temizliyorum rahatlıyor. Yoksa ciyak ciyak ağlıyor velet
Evet ya ben de öyle yapıyorum. Emzirip 30 cc veriyordum bir sabah bir akşam. Şimdi büyüdü 60 a cikardim dün ilk kez gece de verdim. Aslında kesmeye çalışırken kendimi daha çok mama verirken buldum. Sanirim emzirince bebeklerimiz daha çabuk acikiyor. Sindirim daha hızlı diye.
Benim de 39+3 canım ..son dört..ilk gebeliğimde de 39+6 da gelmişti..bunda geç gelecek ..onda da bir gün önce nst de de hiçbişey yoktu.ertesi günü nişan ardından sancı başladı..inşallah hepimizin hayırlısyla doğar..zaten normali 40 hafta diyorlar ama insan ister istemez stres oluyor tabi..
Hayırlısı olsun inşaAllah yerımden kalmak oturmak hersey zulum gbi iki gundür bide lavaboya oturdugum zaman afedersin kırt diye bisey iniyor sanki yataktan kalkarken kalça kısmımdan kıtırt diye sesler gelıyor ilk gebelıgım olduguniçin cok tecrubesizim
Hayırlısı olsun inşaAllah yerımden kalmak oturmak hersey zulum gbi iki gundür bide lavaboya oturdugum zaman afedersin kırt diye bisey iniyor sanki yataktan kalkarken kalça kısmımdan kıtırt diye sesler gelıyor ilk gebelıgım olduguniçin cok tecrubesizim
Ben de herşey doğal akışında gitsin istiyorum Allah nasip ederse tabi...çünkü suni sancıdan korkuyorum..belki de sıkıntı olur sezeryan olur onu da bilmiyorum..ama en güzeli doğal olması..
Ben de herşey doğal akışında gitsin istiyorum Allah nasip ederse tabi...çünkü suni sancıdan korkuyorum..belki de sıkıntı olur sezeryan olur onu da bilmiyorum..ama en güzeli doğal olması..
İkinci testi dün verdik bir haftaya sonuçlanıyormuş, pazartesi fakulteye gideceğiz muhtemelen sonucu beklemeden. Kah adli değer böbrek üstü bezlerinde bir hormonla alakaliymis
Kızlar bugün oğlumu dr a götürdük artık surekli götürebileceğim iyi bir dr ayarladım röntgen ve ultrason çekildi reflu ilacı yazdı ve artık mama vermeyeceksin dedi bu çocuk obur dedi senin sütun yarıyor tekrar mama vermene hiç gerek yok dedi eğer 1 ay sonra tekrar geldiğin de kilosunda azalma yada kilo alamama problemi yaşarsanız ben sana derim ver mama.diye dedi eğer yeme şeklini düzeltmezsek reflusunu yenemeyiz dedi bağırsaklarında çok aşırı gaz var onun içinde ekstra damla.yazdi 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi inşallah başladık 3 saatte bir emzirmeye Allahın izniyle reflüyü yenmek istiyorum çünkü bugün oğlumun yine nefessiz kaldığını görünce oturdum ağladım bende onunla birlikte
Canım benim kızım için de bir haftalikken götürdüğüm doktor reflüsü var demişti ama ilaç falan kullanmamisti.ama kızımın sürekli boğazında kalıyor süt ve bazen nefes alamıyor gibi sesler çıkarıyor , acaba benimki de mi aynı problemi yaşıyor ,biraz bilgilendirir misin beni doktor ne dedi bebeğinin ne sorunu vardı
Kızlar saçımı boyamak istiyorum ben ya ama hamilelikte olduğu gibi emzirirken de önerilmiyormuş sanırım. Ama ne kadar emzireceğim belli değil ki böyle senelerce beyazlarla mı gezcem siz napcaksınız?
Kızlar saçımı boyamak istiyorum ben ya ama hamilelikte olduğu gibi emzirirken de önerilmiyormuş sanırım. Ama ne kadar emzireceğim belli değil ki böyle senelerce beyazlarla mı gezcem siz napcaksınız?